ако не те "заболи сърцето" пробвай няколко сутрини да палиш с малко повече въртенеима голяма вероятност ЕКУ-то само да внесе корекция и нещата да се оправят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз сега съм на 51-52 000. Тази година като тръгна да я обслужвам ще трябва да сменям накладки и свещи, а може и ремъци. По книжка са на 60 000км.Сев, в темата за ЧЗВ си написал накладки на Ferodo Premier или Textar. FP ли са оригиналните, които слагат АИ? А кои от 2те марки са по скъпи, ти там си написал само за FP колко са, имаш ли представа за Textar?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
оригиналните са GALFER, в АИ слагат и такива и алтернативни...не знам какви са алтенативнитеиначе Текстар и Феродо са на подобни цени, -+ 10-на левамисля като се стопли времeто да сваля накладките и да почистя и смажа апаратитеда видим от резонанс ли свирят или просто толкова си могат...на твое място определено бих сменил ремъцитемисля да го направя на 50 000 км
Коментар
-
Sev написа:...на твое място определено бих сменил ремъцитемисля да го направя на 50 000 кмНещо им става и почват да тракат...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Sev написа:ами ремъците (ангренажен с ролка + обслужващ с ролка) с труд в АИ са около 300 лева (сега има някакви отстъпки)Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Много зависи на кой ще попаднеш в АИ. Последния път останах много доволен. Свещи от промото (NGK), жилото на предния капак се беше откачило и не можеше да се отвори + реглаж на фаровете към 65 лв. А предишния приемчик ме кандърдисваше на 30 000 да ми сменя ангренажния барабар с ролките (които са половината цена), които не свирят, а и мотора е 1.2 не вярвам да товари много сериозно ремъка.А механика ми загуби една капачка под ръчната спирачка даже (поръчаха ми нова за тяхна сметка), докато ми сменяше жилата на скоростите.F31 BMW 320d
Коментар
-
Sev написа:на 30 или на 60 хиляди е колата?ако е на 60 нещо за ангренажа не казаха ли?провериха ли го?Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар