Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ако не те "заболи сърцето" пробвай няколко сутрини да палиш с малко повече въртенеима голяма вероятност ЕКУ-то само да внесе корекция и нещата да се оправят

Коментар

Минах през ауто италия за обслужване - масло, филтрите (без климатик), свещи, спирачна течност и проверка на всички неща по книжка -275 лвСега наред са чистачките , които вече съвсем измряха
      Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

на 30 или на 60 хиляди е колата?ако е на 60 нещо за ангренажа не казаха ли?провериха ли го?
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз сега съм на 51-52 000. Тази година като тръгна да я обслужвам ще трябва да сменям накладки и свещи, а може и ремъци. По книжка са на 60 000км.Сев, в темата за ЧЗВ си написал накладки на Ferodo Premier или Textar. FP ли са оригиналните, които слагат АИ? А кои от 2те марки са по скъпи, ти там си написал само за FP колко са, имаш ли представа за Textar?
          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

оригиналните са GALFER, в АИ слагат и такива и алтернативни...не знам какви са алтенативнитеиначе Текстар и Феродо са на подобни цени, -+ 10-на левамисля като се стопли времeто да сваля накладките и да почистя и смажа апаратитеда видим от резонанс ли свирят или просто толкова си могат...на твое място определено бих сменил ремъцитемисля да го направя на 50 000 км

Коментар

Като стана дума за накладки - тракането при мокро време още си го има, не е от уплътненията на предния капак за съжаление...Една от най-честите причини в британския форум са именно предните спирачни апарати...Нещо им става и почват да тракат...

Коментар

Sev написа:
                ...на твое място определено бих сменил ремъцитемисля да го направя на 50 000 км
                Ами мисля да изчакам направо Юли месец като я обслужа. Тогава да сменям всичко наведнъж. Да ти кажа дотогава ще съм навъртял 4000км максумум, ще съм под 60к.Значи накладките горе долу една цена, въпрос на избор. Иначе щом и ремъци задължително ще трябва да сменям значи да си приготвя солидна сума пари, след като свещи и накладки ще се слагат със сигурност
                Нещо им става и почват да тракат...
                Аз не съм чувал никакъв шум от спирачките до сега, работят идеално, безшумни и спират здраво.Даже и стоповете ми не се потят, не знам защо при вас е така.

Коментар

ами ремъците (ангренажен с ролка + обслужващ с ролка) с труд в АИ са около 300 лева (сега има някакви отстъпки)

Коментар

Sev написа:
                    ами ремъците (ангренажен с ролка + обслужващ с ролка) с труд в АИ са около 300 лева (сега има някакви отстъпки)
                    За всичко горе долу около 600-700лв. ще ме оправят + трябва да сменям летни гуми 900лв. + данък 425лв. + каско и гражданска 900лв... В АИ няма да е, там не стъпвам, освен ако не е крайно наложително, каквито ще отстъпки да правят.

Коментар

Много зависи на кой ще попаднеш в АИ. Последния път останах много доволен. Свещи от промото (NGK), жилото на предния капак се беше откачило и не можеше да се отвори + реглаж на фаровете към 65 лв. А предишния приемчик ме кандърдисваше на 30 000 да ми сменя ангренажния барабар с ролките (които са половината цена), които не свирят, а и мотора е 1.2 не вярвам да товари много сериозно ремъка.А механика ми загуби една капачка под ръчната спирачка даже (поръчаха ми нова за тяхна сметка), докато ми сменяше жилата на скоростите.
                      F31 BMW 320d

Коментар

не съм ходил скоро, но от това което се чува и от други хора - има промяна в положителна посокацените вече също са доста приемливи

Коментар

Някой може ли да ми каже какво е междуболтовото разтояние при новото браво дали пак е 4*98? Има мераклия за джантите ми а незнае дали ще паснат...
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                            Някой може ли да ми каже какво е междуболтовото разтояние при новото браво дали пак е 4*98? Има мераклия за джантите ми а незнае дали ще паснат...
                            Да 98 е.

Коментар

Sev написа:
                              на 30 или на 60 хиляди е колата?ако е на 60 нещо за ангренажа не казаха ли?провериха ли го?
                              на 37 съм доста са подобрили обслужването - запазва се час по тел и го спазват, там има диванчета, wifi... свършиха всичко за малко над часЕДИТ: забравих да спомена, че питат дали искаш Selenia или Castrol... аз като фен на всичко италианско ясно какво избрах
                              Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Castrol нали :D
                                F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                                X