Nocturne) написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Nocturne) написа:lyubohar написа:Пиши после има ли разлика...Ти защо я слагаш, с паленето ли имаше проблем (сори, забравил съм ) ?Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Мдаа.. И аз мисля, че не е нормално. Мареята от подписа е на 14 години почти и пали от четвърт оборот като карбураторен двигател и на -12 градуса /повече не е падало тая зима/.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Може просто да са му зацапани инжекторите по някаква причина - както беше при мен още първата зима. След еднократно почистване още тогава, вече две зими нямам никакви проблеми...Тоест възможно е да не е нещо драматично и е логично първо да опита с препарат преди да я води на сервиз (след като всичко останало си й е наред).
Коментар
-
Sev написа:нашите коли не са първите с подобен проблемв немския и английския форум има над 20 капризни количаст от тях са посещавали сервизи - никой не може да открие какво се случваFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Sev написа:моята е проверявана на компютър - никакъв проблемаз се съмнявам за замърсена дроселова клапаскоро се загледах, че въздуховода след филтъра не е стегнат със скоба...а само е намушенспоред книгите там трябва да има скобаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Колата е на 51 000км.Пали от първи път, просто трябва да натисна 1-2 пъти леко педала на газта. Натисна ли го пали веднага, но ако не го натисна се мъчи.Това е от 1-2 месеца откакто стана студено, до сега винаги съм я палил само с ключ и всичко е било на 6. Но откакто е студено..не знам. Не ми се вярва бензиновата помпа да не осигурява достатъчно налягане, на тия километри не би трябвало да е от нея.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Колата е на 51 000км.Пали от първи път, просто трябва да натисна 1-2 пъти леко педала на газта. Натисна ли го пали веднага, но ако не го натисна се мъчи.Това е от 1-2 месеца откакто стана студено, до сега винаги съм я палил само с ключ и всичко е било на 6. Но откакто е студено..не знам. Не ми се вярва бензиновата помпа да не осигурява достатъчно налягане, на тия километри не би трябвало да е от нея.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Nocturne) написа:Колата е на 51 000км.Пали от първи път, просто трябва да натисна 1-2 пъти леко педала на газта. Натисна ли го пали веднага, но ако не го натисна се мъчи.Това е от 1-2 месеца откакто стана студено, до сега винаги съм я палил само с ключ и всичко е било на 6. Но откакто е студено..не знам. Не ми се вярва бензиновата помпа да не осигурява достатъчно налягане, на тия километри не би трябвало да е от нея.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Хм... Как ти е акумулатора?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар