Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Правилно! С предното Браво 4 години без халогени бях и пак виждах!
    Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Ще пробвам тези дни, но малко да се пооправи времето, че в този студ не ми се мръзне. Спомням си като ви взех крушките за късите имах голям мерак да видя разликата и ги слагах вечер. Мъчих се 30мин на тъмно, светейки си с gsm. Така че сега такива изпълнения не ми се правят Последните 2 седмици имаше много мъгли и ми се наложи да карам извънградско, но не с моята кола, а с друга без халогени. Карах по магистралата и не се виждаше на повече от метър два пред мен. След това на един междуселски път на едно място маркировката (лентите) ги нямаше и замалко да излезна извън пътя, те са единствения ориентир при такава мъгла. Всичко друго е еднакво, не можеш да видиш на къде караш. После имаше мълги и в София и си пусках мойте, помагат, пак е нещо. Така че съм далеч от мисълта да ги махам, сега ще ги подсиля само Ще сложа снимки да, ще се видят габарити, къси и халогени.
      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Добре бре,щом ви дразне че светят настрани,ми настройте ги бре,неможе да нямат реглаж,тогава с каквато и да е крушка ще светят силно.Вашите са настроени настрани,защото са адаптивни,и светват при завой.................Отдолу на халогена трябва да има едно шестограмче с което се прави реглажа............Аз в сегашното време ползвам постоянно халогените на 159-ката,защото фара на късите е малък и лесно се цапа,и с халогените виждам екстра по малките улички дупките
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

стоповете ми пак взеха да се потятявно няма нов детайл, просто уплътненията като са нови държат
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Bravo 1.4 16V Dynamic LPG с бебе на бордаСега го видях Да не си станал татко?

Коментар

аха :D

Коментар

Еп светът настрани защото иначе щяха да са безполезни при мъгла
                Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

boyo написа:
                  Еп светът настрани защото иначе щяха да са безполезни при мъгла
                  Не е баш така,ама карай,щом казваш.По принцип на Бравото понеже му светят и при завой,са настроени да светят по настрани,може да се коригира малко и става ОК.Весели празници и си оправи малко правописа
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                    Добре бре,щом ви дразне че светят настрани,ми настройте ги бре,неможе да нямат реглаж,тогава с каквато и да е крушка ще светят силно.Вашите са настроени настрани,защото са адаптивни,и светват при завой.................Отдолу на халогена трябва да има едно шестограмче с което се прави реглажа............Аз в сегашното време ползвам постоянно халогените на 159-ката,защото фара на късите е малък и лесно се цапа,и с халогените виждам екстра по малките улички дупките
                    Всяка кола ли има такова ’’шестограмче’’ за регулация, сигурен ли си че Бравото има?

Коментар

регулирането е само надолу-нагоренякъде в бронята има отвор, бъркаш и въртиш

Коментар

Sev написа:
                        регулирането е само надолу-нагоренякъде в бронята има отвор, бъркаш и въртиш
                        Точно така,но на Бравото предполагам че му е леко елипсовиден рефлектора,както на другите италианки,и като въртиш нагоре-надолу,се мести леко и налява надясно
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Ventura garage

Коментар

Преди малко сложих крушките, бая се поизмъчих, но в крайна сметка стана. Само че може да се окаже че съм сгафил и всичко е било напразно. Става въпрос за това уплътнение на снимката. С него не можах да вкарам крушката добре, така че да влезне в релсите, така че го махнах и ги сложих без уплътненията. Сгрешил ли съм?Интересното е че първата крушка която смених (лявата както ме посъветва Любо) беше без това уплътнение и оттам реших че трябва да е без и го махнах и влезна. Но когато извадих дясната тя пък си беше със! Ще направя снимки като се стъмни, сега през деня се виждат жълти разбира се, въпреки че дори през деня са много по бели от стандартните!
                          Прикачени файлове

Коментар

Не знам, честно казано, и аз известно време бях с една крушка без уплътнение, нищо драматично не стана Направих засечката с бабешкото каране: между литър и литър и половина е разликата - около 12 към 13-13,5. Не е малко, но не си и заслужава мъките и псувните зад мен Иначе при нормален маршрут и такова каране вероятно ще падне под 11, може би дори около 10, но 9,2 (както е по книжка) ми се вижда абсурдно...

Коментар

lyubohar написа:
                              Не знам, честно казано, и аз известно време бях с една крушка без уплътнение, нищо драматично не стана Направих засечката с бабешкото каране: между литър и литър и половина е разликата - около 12 към 13-13,5. Не е малко, но не си и заслужава мъките и псувните зад мен Иначе при нормален маршрут и такова каране вероятно ще падне под 11, може би дори около 10, но 9,2 (както е по книжка) ми се вижда абсурдно...
                              Ами не знам, дано да не стане нищо, предполагам може да влиза мръсотия или влага като е без. Мерси за обяснението за крушките, днес много ми помогна Доста висок разход ти дава, явно е от маршрута. При мен е между 10.6 и 10.9 по комп, но аз не съм мерил както си трябва, така че може това да не е реално.

Коментар

Със сигурност не е реално, компютърът ми показваше 11,5, реалният разход беше 12,2. И това при бабешко каране. При настъпване разликата става още по-голяма...

Коментар

Working...
                                X