Nocturne) "Каква е разликата в обозначението ZR17 или само R17??"Z е скоростния индекс в случая! (май беше 280км/h)R - радиална
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Малко офтопик относно гумите и техния ДОТ:Във връзка с трайността на каучука и гумите на автомобилите - тези от вас, които са били в казарма, може би са присъствали на чудната процедура СТО (сезонно техническо обслужване) . Е, там талк не се пести - измива се целия автопарк и после всичко що е гумено се покрива с талк! УАЗ-ки от 60-те г. на миналия век бяха с гуми, които са като нови. На същите УАЗ-ки километражите сочеха под 1000 км. Толкова ме е яд, че не си купих по-късно една - даваха ги срещу 500 лв. (говоря за 2000-ната година)SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Nocturne) "Каква е разликата в обозначението ZR17 или само R17??"Z е скоростния индекс в случая! (май беше 280км/h)R - радиалнаGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:Не е скоростен индекс! Подвел съм те леко.Но определено се среща предимно при гуми за спортни автомобили.Имал съм гуми 225х40ZR18Y (до 300км/h) на ТОYO.Много здрава гума. Нацелваш дупка джантата заминава (Алесио бяха), а гумата си е ОК (поне външно).Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Гумите, които споменах по-горе (Клебер Хидраксер), са Мишелин-Груп и респективно са с по-мек каучук от много други марки/модели, което оказва не малко влияние върху поведението, износването и стареенето, т.е. аз И на това отдавам факта, че никога не съм имал никакви проблеми с гуми от 2006г.Ако не трябваше да пиша толкова много, щях само да кажа, че съм съгласен с Мури
Коментар
-
Kuku написа:Гумите, които споменах по-горе (Клебер Хидраксер), са Мишелин-Груп и респективно са с по-мек каучук от много други марки/модели, което оказва не малко влияние върху поведението, износването и стареенето, т.е. аз И на това отдавам факта, че никога не съм имал никакви проблеми с гуми от 2006г.Ако не трябваше да пиша толкова много, щях само да кажа, че съм съгласен с МуриFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
С хубаво облекло и най-вече на правилните места, не е проблем да се кара скутер зимата.Специално внимание да се обърне на китки, глезени, колена, кръст и накрая, но не на последно място - врат!Кофти е управлението по заледени участъци или върху сняг. Гадно e да караш зад кола, щото хвърля луга.Иначе е супер....
Коментар
-
Моторите не са за зимата просто. Става още по опасно, а студа е и ’’вятъра в косите’’ са супер неприятни За разхода..моя по компютър си седи на 10.8 или 10.9 от много време и не е мърдал с промяната на сезона. Без нулиране не показва вярно, малко е скапан тоя борд компютър специално за разхода на гориво не може да му се има доверие. Иначе честито за скутера :DGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар