Брат, офертите за 215/45-17 в повечето случаи са за изостанали бройки с ДОТ 2006-2007г. и за това са на уникални пари, примерно 100лв. за гума.Моите летни гуми са същия размер и за това съм се интересувал - много изчепен размер, който рядко се купува и за това има застояли по складовете Ако ще купуваш такива "на оферта", ЗАДЪЛЖИТЕЛНО искай предварително да ти съобщят дата на производство и на четирите гуми!Иначе, да, няма да имаш никакъв проблем с този размер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе чак за 100лв. не съм виждал, но имаше едни за 167лв., което е супер добре на фона на 220лв. на гума. Повечето 17ки с посочените от мен 2 размера вървят над 200лв. на бройка за хубава гума от известна марка. Всичко под 200лв в повечето случай е китайска марка или корморани или други глупости. Така че 4 гуми са си доста. Знам за ДОТ-а, ако намеря нещо на добра цена ще проуча нещата. Чак от 2006/2007 няма да са, но от 2010 най-вероятно. Знам че ми трябват чак на пролет, но ако изникне нещо добро като цена мога да помисля и сега зимата да ги взема. За това ми е жизнено важно да знам имам ли избор в размерите. С малко по тесни гуми ще харчи по-малко и ще върви повече. Сега с 205/55/16 много добре набира.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Sev написа:с тези гуми колата ти ще е още по-ниска...знам че много държиш на височинатаGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Предстои ми смяна на масло и филтри защото колата става на две години/като беше на година пак бяха сменени масло и филтри/ и се зачетох в българското ръководство и там под таблицата за сервизното обслужване със звездичка пише,че на 60х.км. или две години се подменя антифриза и спирачната течност.Колата ми е на 23х.км. антифриза си е розовичък като нов,а спирачната течност бистра и чиста като нова.Тази смяна ми се струва излишно разточителство.Споделете Вие какво сменихте на 2-та година.
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
Аз смених антифриз и спирачна течност на третата година, нищо, че си бяха бистри и цветни, като нови Препоръчвам ти да направиш същото, освен ако не те притеснява, че може да отпадне гаранцията!Nocturne) написа:Абе чак за 100лв. не съм виждал, но имаше едни за 167лв., което е супер добре на фона на 220лв. на гума. Повечето 17ки с посочените от мен 2 размера вървят над 200лв. на бройка за хубава гума от известна марка. Всичко под 200лв в повечето случай е китайска марка или корморани или други глупости. Така че 4 гуми са си доста. Знам за ДОТ-а, ако намеря нещо на добра цена ще проуча нещата. Чак от 2006/2007 няма да са, но от 2010 най-вероятно. Знам че ми трябват чак на пролет, но ако изникне нещо добро като цена мога да помисля и сега зимата да ги взема. За това ми е жизнено важно да знам имам ли избор в размерите. С малко по тесни гуми ще харчи по-малко и ще върви повече. Сега с 205/55/16 много добре набира.
Коментар
-
В Мединамед има често промоции,но преполагам са от тези де Кики казва,но все пак си заслужава да се види,има Семперит на добра цена,заслужава си да се види ДОТ-а http://medina-med.com/shop/Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
DOT е по скоро фактор за гуми които са били ползвани (пекло ги е слънце ....). Ако са нови и правилно съхранявани, не би трябвало да е решаващ. От Германия ни дойдоха гуми всяка в индивидуална опаковка вътре в талк, на палета. Бяха 3 годишни тогава и сега вече трета година ги караме.F31 BMW 320d
Коментар
-
По принцип гумите е най-добре да са си пресни, примерно сега ако се купува е добре да са от 2011, най-малко 2010г. По-стари гуми сигурно и да искаш не можеш намери. Трябва да са много изостанали някакви или от място с малки продажби.Този сайт на Медина не е лош мерси. Този Семперит Speed-life даже изглежда прилична гума.Каква е разликата в обозначението ZR17 или само R17??Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
lyubohar написа:Аз също мисля, че при правилно съхранение няма какво толкова да й стане на тая гума, да не е от захар. Това са глупостите на производителите, за да те накарат максимално скоро да си купиш нови гуми.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар