Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vital написа:
    Виж какво включва и въпроси и отговори
    Това почистване с пара както се разбира от офертата е ’’вътрешно почистване’’.Интересува ме целия интериор ли включва, седалки,табло,мокети,багажник?Къде точно се минава с пара и какъв ще е резултата?В настоящата оферта е включено САМО ВЪТРЕШНО почистване, не е включено вътрешно почистване с пара. Вътрешното почистване с пара е отделна процедура и се нарича дезинфекция. С помощта на парата се премахват всички микроби в купето на автомобила (включително и тези които се намират в дунапрена на седалките) и е изключително полезна ако имате малки деца, домашни любимци или желаете да се предпазите от вирусни заболявания, но както вече казах това е друга отделна процедура. В настоящата оферта е включено вътрешно почистване на купето на автомобила (което включва почистване навсякъде /седалки, мокети, кори и под с пархосмукачка, почистване на праха от купето с влажна кърпа, намазване на интериора на автомобила с силиконов препарат,почистване на стелки, почистване на прозорци и ароматизация - не се включва почистване на багажник).Отговор от Автомивка с пара GW
    Сори грешката е моя.............
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

просто офертата е с подвеждащо заглавие
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Mury написа:
        vital написа:
        Виж какво включва и въпроси и отговори
        Това почистване с пара както се разбира от офертата е ’’вътрешно почистване’’.Интересува ме целия интериор ли включва, седалки,табло,мокети,багажник?Къде точно се минава с пара и какъв ще е резултата?В настоящата оферта е включено САМО ВЪТРЕШНО почистване, не е включено вътрешно почистване с пара. Вътрешното почистване с пара е отделна процедура и се нарича дезинфекция. С помощта на парата се премахват всички микроби в купето на автомобила (включително и тези които се намират в дунапрена на седалките) и е изключително полезна ако имате малки деца, домашни любимци или желаете да се предпазите от вирусни заболявания, но както вече казах това е друга отделна процедура. В настоящата оферта е включено вътрешно почистване на купето на автомобила (което включва почистване навсякъде /седалки, мокети, кори и под с пархосмукачка, почистване на праха от купето с влажна кърпа, намазване на интериора на автомобила с силиконов препарат,почистване на стелки, почистване на прозорци и ароматизация - не се включва почистване на багажник).Отговор от Автомивка с пара GW
        Сори грешката е моя.............
        Е np спокойно, аз съм Светослав. Да заглавието е малко подвеждащо. Хитреците са намалили вътрешното почистване, което е съвсем обикновено почистване, така че като отидеш да искаш цялостно и да си вземат парите за външно и толкоз. Няма нищо специално в офертата.Аз си мия колата сам, всяка седмица. Имам една торба буквално с препарати: за гума, за табло, за драскотини и т.н. И честно казано откакто съм я взел май 1 път е била на автомивка. И ми се иска да направя някакво вътрешно почистване по специално, което да убие неприятните миризми в купето. Има и почистване на вентилационната система с пара ли беше с нещо друго, което дезинфекцира всички отвори за въздух и е много полезно, но ще чакам такава оферта.
        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

зачетох се в сервизното ръководствоинтересното е, че дизелите работят на 88 оС...също като атмосферния 1,4обаче 1,4 турбо работят на 80 оСв такъв случай не е ли по-добре да се карат с 0-30 или 5-30 масло?също така защо дизелите ги дават с 0-30 или 5-30 при положение че работят на 88 оС?

Коментар

Sev написа:
            зачетох се в сервизното ръководствоинтересното е, че дизелите работят на 88 оС...също като атмосферния 1,4обаче 1,4 турбо работят на 80 оСв такъв случай не е ли по-добре да се карат с 0-30 или 5-30 масло?също така защо дизелите ги дават с 0-30 или 5-30 при положение че работят на 88 оС?
            Бате за тези малки температурни разлики не виждам смисъл,иначе аз мойта я карам с 5-40.А и тва дето си го чел,аз не му вярвам,тези температури са адска измислица..............
            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
            Ventura garage

Коментар

при положение, че колата ти работи на около 90 оС е нормално да се кара с 5-40при тези температури 5-30 е по-рядко от 5-40но пък щом фиат си промениха мнението и казаха 5-30 за дизелите...

Коментар

Sev написа:
                при положение, че колата ти работи на около 90 оС е нормално да се кара с 5-40при тези температури 5-30 е по-рядко от 5-40но пък щом фиат си промениха мнението и казаха 5-30 за дизелите...
                Аз доколкото знам 5-30 е заради новите ДПФ-и,защото имаха доста проблеми със старите ДПФ-и и 5-40...............
                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                Ventura garage

Коментар

така е, защото WR PE покрива С2 - още по-малко пепел и сярано и вискозитета е различен...няма логика, ама явно разликата не е голяма както казваш5-30 ще го гори повече и това е

Коментар

За това е най-добре да се избере масло по Ц3 стандарт, което разликата преди W и след него да е най-голяма.Да речем 0W-40
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Sev написа:
                      китайско мултимедийно устройство с дизайн на оригиналното
                      и даже работи :D включително с коли с Blue&Mehttp://www.youtube.com/watch?v=hXSDJTE5MHA&feature=player_embedded

Коментар

Въпроса е как свирука, все пак е китайче ...
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Е, то кое не е китайче вече....???
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Visteon-a не свири лошо.Имам предвид, че е нонейм китайче, хайде така да се изкажа.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

blagun написа:
                              emzo написа:
                              Е, то кое не е китайче вече....???
                              Е, не е като да няма разлика между китайско-китайско и, примерно, японско, което се прави в Китай...

Коментар

Естествено че има разлика. Ясно че всичко е китайско вече или тайванско, но има разлика от ’’копие’’ менте на оригинал и оригинал по някакъв патент все пак.Както и да е, не бих си го купил, ако парктроника е безмислен за много от вас, то подобна навигация още повече, за подобна псевдо фиат система не бих дал пари.Един въпрос страничен имам. Имате ли представа дали гуми 215/45/17 могат да се сложат на оригиналните 17ки на Спорт, дали няма да са тесни. Според калкулаторите размера е допустим като заменка на оригиналните 225/45/17, но не знам наистина дали няма да дойдат тесни за въпросните джанти.На пролет ще купувам нови летни гуми и до голяма степен ще търся най-доброто съотношение цена-качество. А от време на време има доста добри оферти за 215/45/17, като малко по нестандартен.
                                Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Working...
                                X