Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nocturne) написа:
    Почиствали ли са ви колата отвътре с пара? Някой пробвал ли е, какъв е резултата и има ли смисъл, става въпрос само за интериора? Съжалявам за off topica но на вас ви имам доверие )
    имам парочистачка, ще ти услужа :D майтапа настрана - няма смисълако искаш качествено чистене - имаме човек във форума, който се занимава с товаслед процедурата тапицерията е почти суха
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И аз бих се възползвал от това...

Коментар

Влади се казваТелефонът му е 0888 122 195Споменете че сте от форума

Коментар

сега говорих с него.Каза че за момента има много работа и не смогва и с почистване да се занимава активно.
          F31 BMW 320d

Коментар

Абе не искам кой знае какво, смисъл става въпрос за тази офертаhttp://grabo.bg/sofia/vatreshno-poch...a-4lv-0bs8s674 лева е Въпроса ми е да си взимам ли ваучер и да се занимавам да ходя или не? Значи тапицерията остава мокра известно време?
            Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

’Жулиета’ с тая цена, малко....

Коментар

Nocturne), тази оферта не включва почистване с пара.Иначе аз съм ги ползвам тези. Всички мирише много хубаво и се задържа поне 2седмици. И няма нито една прашинка дори по фугите Седалките са напълно сухи. Изобщо не се мокрят.

Коментар

Не останах с впечатление, че за тези пари ти перат седалките.
                  F31 BMW 320d

Коментар

китайско мултимедийно устройство с дизайн на оригиналното

Коментар

Sev написа:
                      китайско мултимедийно устройство с дизайн на оригиналното
                      Харесва ми
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

И аз го гледах в брит-форума, ама китайско...де да знам

Коментар

Дайте цена и от къде да го забърша А ,освен това всичко е китайско
                          "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

vital написа:
                            Nocturne), тази оферта не включва почистване с пара.Иначе аз съм ги ползвам тези. Всички мирише много хубаво и се задържа поне 2седмици. И няма нито една прашинка дори по фугите Седалките са напълно сухи. Изобщо не се мокрят.
                            Абе май пише друго - 4лв за вътрешно почистване на лек автомобил, от Автомивка с пара GW
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                            Ventura garage

Коментар

Виж какво включва и въпроси и отговори
                              Това почистване с пара както се разбира от офертата е ’’вътрешно почистване’’.Интересува ме целия интериор ли включва, седалки,табло,мокети,багажник?Къде точно се минава с пара и какъв ще е резултата?В настоящата оферта е включено САМО ВЪТРЕШНО почистване, не е включено вътрешно почистване с пара. Вътрешното почистване с пара е отделна процедура и се нарича дезинфекция. С помощта на парата се премахват всички микроби в купето на автомобила (включително и тези които се намират в дунапрена на седалките) и е изключително полезна ако имате малки деца, домашни любимци или желаете да се предпазите от вирусни заболявания, но както вече казах това е друга отделна процедура. В настоящата оферта е включено вътрешно почистване на купето на автомобила (което включва почистване навсякъде /седалки, мокети, кори и под с пархосмукачка, почистване на праха от купето с влажна кърпа, намазване на интериора на автомобила с силиконов препарат,почистване на стелки, почистване на прозорци и ароматизация - не се включва почистване на багажник).Отговор от Автомивка с пара GW

Коментар

vital написа:
                                Виж какво включва и въпроси и отговори
                                Това почистване с пара както се разбира от офертата е ’’вътрешно почистване’’.Интересува ме целия интериор ли включва, седалки,табло,мокети,багажник?Къде точно се минава с пара и какъв ще е резултата?В настоящата оферта е включено САМО ВЪТРЕШНО почистване, не е включено вътрешно почистване с пара. Вътрешното почистване с пара е отделна процедура и се нарича дезинфекция. С помощта на парата се премахват всички микроби в купето на автомобила (включително и тези които се намират в дунапрена на седалките) и е изключително полезна ако имате малки деца, домашни любимци или желаете да се предпазите от вирусни заболявания, но както вече казах това е друга отделна процедура. В настоящата оферта е включено вътрешно почистване на купето на автомобила (което включва почистване навсякъде /седалки, мокети, кори и под с пархосмукачка, почистване на праха от купето с влажна кърпа, намазване на интериора на автомобила с силиконов препарат,почистване на стелки, почистване на прозорци и ароматизация - не се включва почистване на багажник).Отговор от Автомивка с пара GW
                                Знам, това е моя въпрос. Разбрах го спокойно. Няма да взимам ваучер.
                                Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Working...
                                X