Nocturne) написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе не искам кой знае какво, смисъл става въпрос за тази офертаhttp://grabo.bg/sofia/vatreshno-poch...a-4lv-0bs8s674 лева е Въпроса ми е да си взимам ли ваучер и да се занимавам да ходя или не? Значи тапицерията остава мокра известно време?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
vital написа:Nocturne), тази оферта не включва почистване с пара.Иначе аз съм ги ползвам тези. Всички мирише много хубаво и се задържа поне 2седмици. И няма нито една прашинка дори по фугите Седалките са напълно сухи. Изобщо не се мокрят.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Виж какво включва и въпроси и отговориТова почистване с пара както се разбира от офертата е ’’вътрешно почистване’’.Интересува ме целия интериор ли включва, седалки,табло,мокети,багажник?Къде точно се минава с пара и какъв ще е резултата?В настоящата оферта е включено САМО ВЪТРЕШНО почистване, не е включено вътрешно почистване с пара. Вътрешното почистване с пара е отделна процедура и се нарича дезинфекция. С помощта на парата се премахват всички микроби в купето на автомобила (включително и тези които се намират в дунапрена на седалките) и е изключително полезна ако имате малки деца, домашни любимци или желаете да се предпазите от вирусни заболявания, но както вече казах това е друга отделна процедура. В настоящата оферта е включено вътрешно почистване на купето на автомобила (което включва почистване навсякъде /седалки, мокети, кори и под с пархосмукачка, почистване на праха от купето с влажна кърпа, намазване на интериора на автомобила с силиконов препарат,почистване на стелки, почистване на прозорци и ароматизация - не се включва почистване на багажник).Отговор от Автомивка с пара GW
Коментар
-
vital написа:Виж какво включва и въпроси и отговориТова почистване с пара както се разбира от офертата е ’’вътрешно почистване’’.Интересува ме целия интериор ли включва, седалки,табло,мокети,багажник?Къде точно се минава с пара и какъв ще е резултата?В настоящата оферта е включено САМО ВЪТРЕШНО почистване, не е включено вътрешно почистване с пара. Вътрешното почистване с пара е отделна процедура и се нарича дезинфекция. С помощта на парата се премахват всички микроби в купето на автомобила (включително и тези които се намират в дунапрена на седалките) и е изключително полезна ако имате малки деца, домашни любимци или желаете да се предпазите от вирусни заболявания, но както вече казах това е друга отделна процедура. В настоящата оферта е включено вътрешно почистване на купето на автомобила (което включва почистване навсякъде /седалки, мокети, кори и под с пархосмукачка, почистване на праха от купето с влажна кърпа, намазване на интериора на автомобила с силиконов препарат,почистване на стелки, почистване на прозорци и ароматизация - не се включва почистване на багажник).Отговор от Автомивка с пара GWGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар