Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

това с цената ...какво ще кажеш за това примерно, че турбото струва на фиат 150 доларатова, че го продават за над 1000 ли го прави качественоползвал съм афтърмаркет глафера, при това на калояново и съм доволен от представянето им

Коментар

така ено цена от 30-35 ми се струва като кисело мляко от 20 ст....няма по-евтини от тяхако естествено това е реална цена, а не АА да разчистват
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

По-скоро разсчистват
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

според теб каква да им е цената при положение, че ОЕМ-скитеса на цена 70 лева с добра печалба

Коментар

Някой може ли да каже дали Т-jet има горивен филтър,защото в ръководството не видях какъв е периода за смяна.

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
            Brava1.4SX

Коментар

Ако не се лъжа, до Евро 4 включително нямат горивен филтър!

Коментар

Да е вграден в помпата ли ?
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

има едно подобие на филтър...за бензиновите пари с активен въглен вътрене знам за какво точно служи, но не го дават да се сменя...за OEM накладките - за 1,4 90к.с. струват 130 лева, дисковете са по 171 лева броя

Коментар

Sev написа:
                    така ено цена от 30-35 ми се струва като кисело мляко от 20 ст....няма по-евтини от тяхако естествено това е реална цена, а не АА да разчистват
                    Ако е такава цената и ти трябват накладките, то вземи ги. 99% няма да съжаляваш. А ако пък не ти харесат в последствие тази цена е психически изгодна, за да се разделиш с тях още преди да са поели към вечния път :D
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

в моите има още доста хляба и както казах още първия комплект накладки ще изядат дисковете - поради тази причина не мисля да повтарям

Коментар

Дори да има нещо, като бензинов филтър, то наистина не се сменя

Коментар

Няма бензинов филтър който да се сменя и обслужва.
                          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

emzo написа:
                            Да е вграден в помпата ли ?
                            От около 10-ина години бензиновите италианки,а и другите марки нямат сменяем горивен филтър,всичко е една цедка под помпата тва е..................
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                            Ventura garage

Коментар

Почиствали ли са ви колата отвътре с пара? Някой пробвал ли е, какъв е резултата и има ли смисъл, става въпрос само за интериора? Съжалявам за off topica но на вас ви имам доверие )
                              Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

В Болоня Алфа показват нови варианти на Жулиета и Мито. Първата я пускат с двигател мултиеър 1.4 170 кс и нова автоматична трансмисия, 0-100 за 7.7 сек и разход на гориво.... 5 литра при комбиниран цикъл... При митото с този двигател е 5 на градско! Как бих сменил Бравото с една бяла Жулиета ако имах финансовата възможност...
                                Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Working...
                                X