Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    АИ са продали 12 броя Браво за 8 месеца - уникално постижение :D само за сравнение за същото време са продадени 19 Жулиети
    Е аз ако купувам сега също ще предпочета Жулиета :DИначе в София е пълно с Браво, вероятно се внасят много 3-4 годишни?
    Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

накладките вече скърцат доста повечепочти при всяко спиране с ниска скорост, особено като са студени спирачкитенякой знае ли каква марка са, за да не се повтаря грешката с купуване на същите ? :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Взимай Текстар, няма какво да го мислиш :DИ на мен, и на моя френд с Бравото(като хвърли TRW-то) са перфектни, нещо средно между Мазерати и Ферари :D

Коментар

Текстар са ясниНо с това свиркане ми се струва, че оригиналните са точно Текстар

Коментар

Като ги свалиш има ли начин да се разбере?Май не ми работи размразителят на задния джам

Коментар

май не можете ще са със щампа на FIATа и като ги сваля ще е късно вече, ще съм взел нови...търси бушон, ти знаеш :D

Коментар

А защо просто не купиш проверена марка? Брембо?Ако помниш аз си купих ЕВС (дискове/накладки) и съм мнго доволен - цапат джантите яко :D

Коментар

аз знам какво да купяпитам какво да не купя, защото не ми харесва скърцането :D...защото Текстар е в списъка отдавна

Коментар

погледнах гиимат още много много хлябколата е на 40 000, може би имат за още толковаявно свиркат защото са твърдимарката е Galfer, мисля че често се използва от FIAT

Коментар

Извинявам се че се намесвам в темата, но аз също съм с Galfer. С тях е внесена колата от Италия и съм страшно доволен. Много добро спиране никакво скърцане и джантите са винаги в черен прах от феродото. На предното ми BRAVO слагах дискове и накладки Textar като цяло бях доволен, но леко свиреха.
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

определено спират отличнотова е най-важното...между другото се оказва, че накладките се сменят доста лесновместо разпространените шестограНи, ФИАТ за сложили обикновени болтове

Коментар

Малко странично инфо, Текстар на 1-2 Стилота и на някой други коли пробван, от време на време скърца, но по-скоро само когато са студени.
                          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Това имах в предвид и аз в поста си по-горе, макар и в случая при BRAVO.
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

А мазвате ли с медна гресчица накладките кто ги сменяте?
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Как ги карате тия коли 40000 и за още толкова има феродо. Мойте на 40000 бяха почти на желязо, сега на60000 са точно на полвината.Това ми е най-доброто постижение при леките автомобили.Между другото термоста ми замина а след него и акумулатора се предаде,но 4 години или 5 зими са много добър експлотационен период. Утре съм във Вентура за термостата.

Коментар

Working...
                                X