Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тва направо не е за вярване Астра ОПЦ за 30 бона... но и да имам парите няма да я взема. Данъкът и е космически, а колата освен за газ до ламарината за друго не става. Искам 4х4 автоматик голяма кола, да си качвам RAM-а в нея )
    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Съвсем нормално си е, предвид, че преди година предлагаха Меган Спорт за същите пари (32 май беше), и Леон FR за 27,000!!! Явно никой не купува такива коли в момента и се чудят какво да ги правят. Не вярвам да има опашка за колата, най-вероятно интересът към нея е близък до 0.

Коментар

Ясно е че покрай кризата подобни НЕпрактични бегачки с цена 50-60 хил. не се стърсят ама да падне чак на 30 колкото стандартна new Astra е lol!Навсякъде по света, а и особено в БГ започват да се търсят много компактни SUV като Кашкай. Имаш всичко в едно, хем не е голяма за града, хем не е малка, хем е висока, хем е стабилна, хем е на много добра цена и изглежда супер. Дано новото Браво наистина изглежда добре и да може да се бори в този клас. С радост бих заменил моето за едно такова ново (което е ясно че няма да носи името Браво още от сега но nvm)Щом БМВ правят сега X2 и X4..не знам, сигурно скоро ще има само SUV или някакви такива ренегати и смески.

Коментар

Е все пак е старата Астра, това допълнително сваля цената...А и ако е седяла по складовете като това Браво - виждаш колко са склонни хората да взимат такива "нови" коли. юОтносно "кола за всичко" - аз не се кефя на такива коли. От всичко по малко, но не е истински добра в нищо. Един приятел си вози детето в Селиката и няма никакви грижи, всичко е въпрос на това колко млад се чувстваш - такива практични коли кат стана на 60

Коментар

едната ми задна врата не се заключвашеоказа се, че жилото с което се отваря от вътрешна страна е опънато и не позволява да се заключиоправих говрата се разглобява за 5 мин...е ако преди това човек прочете къе и как :D
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Тая Астра от кога се продавааа :DИначе Бравото бих го отмъкнал, макар и да не ми е любимия модел Фиат, ама трябва да се разделя първо с Cross-а.

Коментар

vital написа:
                Тая Астра от кога се продавааа :DИначе Бравото бих го отмъкнал, макар и да не ми е любимия модел Фиат, ама трябва да се разделя първо с Cross-а.
                Е нали имаш 2 Панди, що точно с Кроса да се разделяш :P Любо, не е въпрос на дух само. Просто в БГ не е за нисък просвет и спортно окачване. Да не мислиш че на мен не ми се карат бегачки на няколко сантима от асфалта... или че не искам да си сложа Ebaich Pro Kita. Ами искам и не толко много пари, ама 1см надолу ще ме довърши.. Паркинга на който спирам е малко особен и е целия в ями, не е асфалтиран и дупките стават все по големи И гледам че от моя блок само аз имам проблеми с минаването. Иначе за универсалната кола си донякъде прав. Но има доста SUV които на пътя седят като лека кола, даже и в завой, не знам как го правят но..

Коментар

Метанът си е метан :D А и ми остават много малко вноски.Кроса е уникална кола, но да му ползвам 4х4-то само по завоите не си струва Стига да решиш можеш да минеш откъдето си поискаш, да паркираш на всеки бордюр, да се завреш където ти хрумне :D Не съм го решил 100%, но натам отиват нещата. Изобщо не ми се разделя с него, както казах е уникална кола. Моята е със 100% затъмнени прозорци отзад, тъмно зелена, заглеждат ме навсякъде. Колко хора са ме разпитвали "какво е това"... Само гъзарските 500-ни ме превъзхождат, ама те пък станаха много масови :D Обаче едната кола трябва да е по-голяма...

Коментар

Е да ама сега зимата ще те гледат всички завистливо с Кроса и ще ти е гот. А другата Панда сигурно е и с по малко екстри и не я заглеждат Аз понеже не съм наясно..ти защо си с 2, едната за жена ти (ако имаш) или?

Коментар

Аз съм Панда фен :DМетановата първоначално беше за служебна, обаче се влюбих в нея :DКроса си я взе баща ми, обаче той кара много на дълъг път и си взе по-голям джип доста бързо и през повечето време съм я карал аз :DА за заглеждането - брутализма на фаровете, стоповете, лайстните, пластмасите/рейките по покрива придават съвсем различен вид. Само силуета е същия

Коментар

Супер яка е тая Падна, особено оранжевата! Ама струва колкото истинска кола :DDDD

Коментар

Хахаха, колко си груб :D :D :DНашта е с много дебела отстъпка :P

Коментар

Упс, това "Падна" не беше нарочно, иначе наистина много ми харесва

Коментар

при малките коли един тракшън контрол е напълно достатъчен зимата (комбинация с читави зимни гуми разбира се).
                              F31 BMW 320d

Коментар

И това го има в играта, но все пак си има чар и в 4х4. Да загубиш сцепление е почти напълно невъзможно

Коментар

Working...
                                X