Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    точноако искаш автоматичен климатик трябва да търсиш Emotionили Dynamic с допълнително поръчан
    Мдаааа Емоушъни има много малко,но все пак може да се намери,а и нали требе да гониме цена,да не излезне в един момент,че е по-добре да си купя ново оттук Мерси за отзивите,чакам още новини около тази прекрасна кола,лични впечатления най-добре
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

bahricin написа:
      честито ...от все сърце...следя с интерес...
      :D същото се отнася и за колегата SEV дасиги карате със здраве,ум и безавариййно ...сервоапаратът е наша сглобка...засега... bosch braking systems tr
      petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

спирачките са прекрасни, поздрави
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Сори малко за офтопика, но да попитам колегата bahricin... Преди време бях чел за някаква нова "клиновидна" спирачна технология от Сименс, която намаляла спирачния път с около 15%. Има ли шанс от другата година да я видим и при Фиат?Ето източника: http://news.ibox.bg/news/id_1428810893
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
            Сори малко за офтопика, но да попитам колегата bahricin... Преди време бях чел за някаква нова "клиновидна" спирачна технология от Сименс, която намаляла спирачния път с около 15%. Има ли шанс от другата година да я видим и при Фиат?Ето източника: http://news.ibox.bg/news/id_1428810893
            интересно...но неми хваща окото този клин...поне засега...от 14 години работя в сериййното производство на хидравличните спирачки та затова сигурно...трябва да видя на живо ...от една страна сумати инженери на сиеменс..сигурно неси правят майтап...засега и в близките години няма такива проекти...а бош е номер 1 в този сектор на автомобилостроенето...доколкото знам в близките години класическа ръчна спирачка няма да се произвежда...електомеханична ще е...има и други новости но засега ги виждаме само на снимки и проекти... а точно за фиат проекти нямам хабер...
            petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

lyubohar написа:
              Мерси Ще почакам още малко. Братята италианци са объркали един докимент, и сега чакаме нов
              тия още ли те бавят?въпреки че не е изтекъл срока в договора ги врънкай за някаква компенсация :D примерно 1 безплатно гаранционно обслужване

Коментар

Преди 2 часа я взех Колата е уникална красота, въобще не съм и мислил за компенсации и такива неща В интерес на истината Ауто Италия и особено моя дилър бяха страшно точни и коректни, така че не мога да имам никакви оплаквания...Забавянето с документите си е единствено на ФИАТ, и мисля сега да си го изкарам на колата им Скоро ще пиша пак впечатления, в момента не знам къде съм от кеф честно казано Ето и две-три снимки...
                Прикачени файлове

Коментар

Ехаааааааааааа, аЙ честито пак Мноооого безаварийни километри и ооооще повече щастливи моменти И давай по-лекичко отначалото, нищо, че са ти казали как "двигателя е разработван на стенд в завода" - няма такова нещо, никой няма да се занимава да разработва двигатели в такъв мащаб на производството Ползвай системата "3000-3000" (километра-оборота), а след това плавно започни да увеличаваш натоварването, сменяйки всички предавки в различни режими А, да - първото масло да го смениш малко по-рано от заводското предписание - все пак караш турбо кола Успех и много, много да те радва - страхотна е!!!

Коментар

Йее, красавица! Не вярвах, че бяло ще отива на тази кола, но се убедих! Със здраве да я ползУваш, и умната с тия коне, че много рипат!21 страници станаха вече - направете ни раздел "Ню браво", аз до смяна масло я докарах вече, пък още пиша в "Новини"
                    Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                    Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                    Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                    Ex: Brava 1.6 1997
                    Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Думите са излишни...
                      Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

честито

Коментар

Мерси на всички Ще внимавам с оборотите, тя и до 3000 оборота има какво да каже колата

Коментар

eeeнай-накраячеститосамо приятни емоции :D

Коментар

Уникална е бате,да си я караш със здраве и безавариино
                              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                              Ventura garage

Коментар

10x

Коментар

Working...
                                X