Какво значение има какво ти казват, след като ти истината я знаеш, а цената отговаря на нея? Какво се хващате за това какво били казали, да казали са че колата си е един вид нова, не са казали че идва от склада на 1-2км, но ако приемате буквално всичко...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Nocturne) написа:Какво значение има какво ти казват, след като ти истината я знаеш, а цената отговаря на нея? Какво се хващате за това какво били казали, да казали са че колата си е един вид нова, не са казали че идва от склада на 1-2км, но ако приемате буквално всичко...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Еми 27 000 е базова цена за ПОВЕЧЕТО коли клас C. Тук се взима ТОП при това на доказано здрава кола, изпитана и обсъждана в тема от 200 страници. Ситроена за който са дадени линкове към темите сигурно е седял 2 години някъде. Докато въпросния Фиат е бил в автосалона на топло и е каран от време на време, което дори е по-добре от това да беше ’’нов’’ седял на открит паркинг макар и с найлони и никога непален.Кики реши че няма да си взима кола май, което е по-доброто и разумно решение, но ако говорим за офертата-тя е добра. Приключвам темата вече спокойноGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Айде и аз да задам един въпрос Оня ден след неочакван брой ракии ми се наложи да се возя за пръв път на задните седалки на колата. Седнах зад шофьорската седалка, дръпнах си колана да си го сложа - ИЗНЕНАДА, колана е в ръцете, място за заключване няма Някой качвал ли е е отзад и забелязвал ли е това нещо? :D
Коментар
-
BolgAryan написа:Айде и аз да задам един въпрос Оня ден след неочакван брой ракии ми се наложи да се возя за пръв път на задните седалки на колата. Седнах зад шофьорската седалка, дръпнах си колана да си го сложа - ИЗНЕНАДА, колана е в ръцете, място за заключване няма Някой качвал ли е е отзад и забелязвал ли е това нещо? :DFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Понеже стана дума за коланите отзад, да споделя и аз моето мнение. Също съм с 3 колана на задната седалка, близо 1,90 м./95 кг. съм и не се смятам за дебел ама седнах в колата ми и пробвах да си сложа колана отзад...е тя закопчалката ми идва малко зад гърба(или по-точно под г...)и така едвам я закопчавам, сякаш само джуджета ще се возят отзад!SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Ами мястото отзад специално на Бравото е доста малко и е за слаби до нормални като телосложение хора, за по грамадни не става. Но това си е спортна кола за мен, с 5 врати е верно, но те са проформа, колата е убиец за млад човек и е удобна за 2ма.Аз съм возил отзад 2ма, та даже единия си беше сложил и колана, явно много го бях наплашил И 3те закопчалки при мен са отгоре на седалката и всичките работят. Не съм ги пипал, като я взех бяха сложени отгоре, не под седалката.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар