параноя :D но и аз и не бих сменил колата, след като съм платил доста пари за нея...а за допълнителните неща да не говоримкарай още малко, догодина ще я дадат за 20 000 :D иначе АИ за пореден път доказват че не заслужават да са в бизнеса - не може да продаваш нещо с изтощен акумулатордилирите какво правят? имат мобилни зарядни, хем знаят че ще ходиш...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:По това, което беше описал - не е в теб проблемът Това не са малко пари, човек купува Мазда 6 за толкова, определено би трябвало колата да е "нова" в истинския смисъл на думатаGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Хубуу де, то е ясно, че такава кола на тази цена и с гаранция няма никъде, НО защо тогава не кажат "колата е регистрирана 10.2010г., карана е 100-200-500-1000км. и за това е на тази цена, НО се продава с 3 години гаранция, както и новите коли" Тя е прекрасна, в състояние като нова, топ изпълнение и на невиждана цена, НО защо я продават за чисто нова, като не е?Гумите са ’08г. и имат иглички по тях, а дисковете имат ръб?!?!?!?!?!?!?! Как става така? Ти знаеш ли на колко километра е тази кола?Аз не знам на колко е и никой освен ’Ауто Италия’ не знае, а и няма как да разберем - факт е, че има регистрация от една година и е факт, че има следи от употреба.....Цената е безкрайно атрактивна, но това просто не е чисто нова кола, за каквато я представят Ами ако утре започне да прави проблеми и престоява по сервизите няколко месеца в годината?Имайте търпението да изчетете:- Негативните ми впечатления от C4- Негативните ми впечатления от C4, борбата продължава...- Негативните ми впечатления от C4, трета и последна серия...- Негативните ми впечатления от С4 - финал.
Коментар
-
Да си купиш ново Браво трябва малко да си мазохист, но ексцентрик, също така малко ненормален, но разумен.Защото за тези пари ще си купиш почти аналогични коли в същия класцените са от Европа (Евро), но са като ориентир):1. Браво - 16к-27к2. Гоуф - 18к-36к3. Астра - 16к-32к4. Леон - 17-30к5. И30 - 14к-28к6.... И така колкото си искаме натам.С една идея Фиата е на конкурентна цена като всички аналогични марки.Всичко друго е въпрос на вкус, казало кучето....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Kuku написа:Хубуу де, то е ясно, че такава кола на тази цена и с гаранция няма никъде, НО защо тогава не кажат "колата е регистрирана 10.2010г., карана е 100-200-500-1000км. и за това е на тази цена, НО се продава с 3 години гаранция, както и новите коли" Тя е прекрасна, в състояние като нова, топ изпълнение и на невиждана цена, НО защо я продават за чисто нова, като не е?Гумите са ’08г. и имат иглички по тях, а дисковете имат ръб?!?!?!?!?!?!?! Как става така? Ти знаеш ли на колко километра е тази кола?Аз не знам на колко е и никой освен ’Ауто Италия’ не знае, а и няма как да разберем - факт е, че има регистрация от една година и е факт, че има следи от употреба.....Цената е безкрайно атрактивна, но това просто не е чисто нова кола, за каквато я представят Ами ако утре започне да прави проблеми и престоява по сервизите няколко месеца в годината?Имайте търпението да изчетете:- Негативните ми впечатления от C4- Негативните ми впечатления от C4, борбата продължава...- Негативните ми впечатления от C4, трета и последна серия...- Негативните ми впечатления от С4 - финал.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Аа и Форд Фокус съм гледал, вратите още в автосалона като ги затвориш хлопаха много гадно и трябва сила.Абе тъжно ама Nuova Bravo изгуби битката в клас C състезавайки се с подобни боклуци, но българите са си прост народ. Още има хора ми казват ’’как съм могъл да дам толко пари за Фиат’’.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Моето мнение е,че ако сега щях да си купувам кола,щеше да е Seat Leon FR ,125 к.с. Много добра цена и страхотен екстериор и вече обновен интериор.Много си харесвам Фиат-а ,но Леона с тази си модификация и цена къртиииии ))))"Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Kuku написа:Не съм имал намерение да сравнявам ’Браво’ с други модели, още по-малко пък с такива, които дори не харесвам Исках да подскажа за евентуалните рискове, които крие подобно застояване на едно място, дори и при чисто нов автомобил - нищо повече.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар