Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

параноя :D но и аз и не бих сменил колата, след като съм платил доста пари за нея...а за допълнителните неща да не говоримкарай още малко, догодина ще я дадат за 20 000 :D иначе АИ за пореден път доказват че не заслужават да са в бизнеса - не може да продаваш нещо с изтощен акумулатордилирите какво правят? имат мобилни зарядни, хем знаят че ще ходиш...
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Явно ще си я карам....В ’АутоИталия’ може и да казват истината, но е нормално да си мисля най-лошото Не знам, може пък проблема да е в мен.... някой със сигурност много би се зарадвал на колата, ако не знае предистория!

Коментар

По това, което беше описал - не е в теб проблемът Това не са малко пари, човек купува Мазда 6 за толкова, определено би трябвало колата да е "нова" в истинския смисъл на думата

Коментар

lyubohar написа:
          По това, което беше описал - не е в теб проблемът Това не са малко пари, човек купува Мазда 6 за толкова, определено би трябвало колата да е "нова" в истинския смисъл на думата
          Мазда 6 за 27 000?? Как може да е нова, като е със стария двигател и явно не facelift. За тази цена, дали е на 20 или на 200км, няма особено значение. Колата си е нова, а никъде не може да вземе подобна за тази цена. Друг е въпроса колко му е нужна, след като точно си е изплатил неговата и си я е направил както иска! А за АИ като дилър...те са най-големите измекяри, същите като Субару Моторс. Продават колите си не благодарение на тях, а въпреки тях! Това да знаят че ще ходиш и да не ти заредят акумулатора, айде забравили са, ама си отишъл и вместо веднага да донесат мобилно зарядно те пак не правят нищо по въпроса. Там работят хора без достатъчна мотивация и дисциплина. И от всичките марки, които продава холдинга сигурно Фиат са най-зле от към реклама и подход към клиента. Но пък всичко си има цена, цените им са ’’народни’’ а колите много прилични. Само вижте какви са цените на едно i30 по ценова листа..мен ме напуши голям смях като ги видях. Тия Хюндай никой не може да им оспори че са напреднали и са им хубави колите, ама те са се оляли.
          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Е май се престарах, но беше много евтина по едно време - без ДДС ако може да се вземе. Под 30 беше със сигурност.

Коментар

Хубуу де, то е ясно, че такава кола на тази цена и с гаранция няма никъде, НО защо тогава не кажат "колата е регистрирана 10.2010г., карана е 100-200-500-1000км. и за това е на тази цена, НО се продава с 3 години гаранция, както и новите коли" Тя е прекрасна, в състояние като нова, топ изпълнение и на невиждана цена, НО защо я продават за чисто нова, като не е?Гумите са ’08г. и имат иглички по тях, а дисковете имат ръб?!?!?!?!?!?!?! Как става така? Ти знаеш ли на колко километра е тази кола?Аз не знам на колко е и никой освен ’Ауто Италия’ не знае, а и няма как да разберем - факт е, че има регистрация от една година и е факт, че има следи от употреба.....Цената е безкрайно атрактивна, но това просто не е чисто нова кола, за каквато я представят Ами ако утре започне да прави проблеми и престоява по сервизите няколко месеца в годината?Имайте търпението да изчетете:- Негативните ми впечатления от C4- Негативните ми впечатления от C4, борбата продължава...- Негативните ми впечатления от C4, трета и последна серия...- Негативните ми впечатления от С4 - финал.

Коментар

Да си купиш ново Браво трябва малко да си мазохист, но ексцентрик, също така малко ненормален, но разумен.Защото за тези пари ще си купиш почти аналогични коли в същия класцените са от Европа (Евро), но са като ориентир):1. Браво - 16к-27к2. Гоуф - 18к-36к3. Астра - 16к-32к4. Леон - 17-30к5. И30 - 14к-28к6.... И така колкото си искаме натам.С една идея Фиата е на конкурентна цена като всички аналогични марки.Всичко друго е въпрос на вкус, казало кучето....
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Kuku написа:
                  Хубуу де, то е ясно, че такава кола на тази цена и с гаранция няма никъде, НО защо тогава не кажат "колата е регистрирана 10.2010г., карана е 100-200-500-1000км. и за това е на тази цена, НО се продава с 3 години гаранция, както и новите коли" Тя е прекрасна, в състояние като нова, топ изпълнение и на невиждана цена, НО защо я продават за чисто нова, като не е?Гумите са ’08г. и имат иглички по тях, а дисковете имат ръб?!?!?!?!?!?!?! Как става така? Ти знаеш ли на колко километра е тази кола?Аз не знам на колко е и никой освен ’Ауто Италия’ не знае, а и няма как да разберем - факт е, че има регистрация от една година и е факт, че има следи от употреба.....Цената е безкрайно атрактивна, но това просто не е чисто нова кола, за каквато я представят Ами ако утре започне да прави проблеми и престоява по сервизите няколко месеца в годината?Имайте търпението да изчетете:- Негативните ми впечатления от C4- Негативните ми впечатления от C4, борбата продължава...- Негативните ми впечатления от C4, трета и последна серия...- Негативните ми впечатления от С4 - финал.
                  Изчетох го почти цялото за C4-ката Останах без думи, дори и човека да преувеличава и половината от това да е истина пак е супер зле положението. Но аз и друг път съм ви казвал че предишната ми кола беше 307ца и че за френски коли не искам и да чуя повече!Но с тези теми Кики, ти сам показа че ’’нова’’ кола е разтегливо понятие, особено в БГ. Бравото което си гледал е с класи над всеки нов Ситроен или Пежо. В тези 2 форума основното което се обсъжда са проблеми, пак проблеми..и така. На всичките механиката и особено ходавата част им е супер калпава, а пластмасите тракат. На японките пластмастите са най-гадни на външен вид, но тракане от тях и от таблото и на 100 години няма да чуеш.А относно цените в Европа...аз знам какви са в БГ. Голфа за почва от 27-28 000 с двигател с 1.4 85к.с. май беше. Цените на Браво са много по добри! Аз лично съм ходил да гледам Астра, Голф, i30 и т.н., освен че цените им са много по високи не искаха и да смъкнат грам, дори за налични автомобили отсъпката която ми даваха беше несъществена. Друг е въпроса че Хюндая вътре мирише на корейско, Астрата (старата) беше като сглобена от дърводелец.

Коментар

Аа и Форд Фокус съм гледал, вратите още в автосалона като ги затвориш хлопаха много гадно и трябва сила.Абе тъжно ама Nuova Bravo изгуби битката в клас C състезавайки се с подобни боклуци, но българите са си прост народ. Още има хора ми казват ’’как съм могъл да дам толко пари за Фиат’’.

Коментар

Моето мнение е,че ако сега щях да си купувам кола,щеше да е Seat Leon FR ,125 к.с. Много добра цена и страхотен екстериор и вече обновен интериор.Много си харесвам Фиат-а ,но Леона с тази си модификация и цена къртиииии ))))
                      "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Леона е кола без багажниктова за клас Ц не е много допустимо

Коментар

абе колкото и да му е обновен интериора на Леона...и е 225 к.с.

Коментар

не е истинкия FRа FR Editionтаратайка за 30 000 :D

Коментар

Не съм имал намерение да сравнявам ’Браво’ с други модели, още по-малко пък с такива, които дори не харесвам Исках да подскажа за евентуалните рискове, които крие подобно застояване на едно място, дори и при чисто нов автомобил - нищо повече.

Коментар

Kuku написа:
                                Не съм имал намерение да сравнявам ’Браво’ с други модели, още по-малко пък с такива, които дори не харесвам Исках да подскажа за евентуалните рискове, които крие подобно застояване на едно място, дори и при чисто нов автомобил - нищо повече.
                                Маме бъди сигурен че,ако дилърите на Ауто италия са по-умни,могат да направят така,че ти да си мислиш че колата е нова,но понеже са тъпи,не става нищо от тях,и там текучеството е ужасяващо,положението е такова.Аз съм също на твойто мнение,цената на колата е прекрасна,сам Любо каза 10 бона отгоре за неговата,НО,има едно голямо но,да кажат поне като нормални хора,че ти продават кола втора ръка,с гаранция 3 години,и тогава аз лично бих се навил................ Кво значи седяла е бре хора,допреди 2 години си купувахте коли втора ръка,незнайно какви,откъде,кой срал вътре,кой спал,кой карал и т.н.Все едно да отида в Милано моторс и да ми кажат,земи тая 159-ка 1.8 ТБИ,малко е карана,ма ти даваме гаранция 3 години и цената и е 35 000 лв.,ми нема се замисля,но да ме лъжат че е нова,пък то да е очебиино,че не е така,тук сте прави.......................
                                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                                Ventura garage

Коментар

Working...
                                X