тези момци май работят на по-добри цени http://www.nikiboy.com/fiat/fiat-bravo.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:гаранция - франция :D ако сложат нещо хардуерно - да му дадат гаранцияте просто пипат софтуераа ако стане след намесата - никой няма да ви даде гаранция :D ...и защо се бутате между шамарите с непознати хора, след като има такива които са правили коли като вашите и си разбират от работатаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
lyubohar написа:не е със skydome, за да ме конкурира но изглежда супер, праговете наистина са други...и аз лично тия 18-ки бих ги боядисал в графитFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Момчета, получих примамливо предложение от ’Ауто Италия’ за "Bravo T-Jet Sport" 150к.с., бордо, с всички екстри, БлуМи, джанти-манти, възглавници, нам-си-кво-си.... без ксенон, стъклен таван и кожа.... (не съм сигурен за екстрите, ама май тия липсваха) за 27000лв. Кофтито е, че колата е произведена Октомври 2009г. и е залежала по складовете, а в момента окрасява шоурума, иначе си върви с 3 години гаранция и всичко както си му е реда.... ама две години е стояла на едно място Преди години имаше тема във форума на Ситроен за едно ’С4’ залежало над 2 години и разпаднало се на 1000км., след като е купено Любо, ти като най-скорошен посетител на шоурума, да си обръщал внимание на въпросната кола там?
Коментар
-
Kuku написа:Момчета, получих примамливо предложение от ’Ауто Италия’ за "Bravo T-Jet Sport" 150к.с., бордо, с всички екстри, БлуМи, джанти-манти, възглавници, нам-си-кво-си.... без ксенон, стъклен таван и кожа.... (не съм сигурен за екстрите, ама май тия липсваха) за 27000лв. Кофтито е, че колата е произведена Октомври 2009г. и е залежала по складовете, а в момента окрасява шоурума, иначе си върви с 3 години гаранция и всичко както си му е реда.... ама две години е стояла на едно място Преди години имаше тема във форума на Ситроен за едно ’С4’ залежало над 2 години и разпаднало се на 1000км., след като е купено Любо, ти като най-скорошен посетител на шоурума, да си обръщал внимание на въпросната кола там?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар