Аз за летни гуми мога да похваля моите "Kleber Hydraxer" - на мокро не м’ръдат :DМишелин-груп, мек каучук, сравнително ниска цена, много добро поведение - определено следващите ми гуми пак ще бъдат такива!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Летни Goodyear Exsellence,много доволен от тези гуми,особено като видях как държат по завоите на Калояново........Зимни Dunlop Winter sport M3,тази ще ми е първа зима на тази кола с тях,но съм карал предишната си Алфа с такива и бах доволен........Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Оригиналните гуми са Bridgestone нали? И аз съм много недоволен от тях... Въобразявам ли си или не, но ми се струва, че на мокро имат по-добро сцепление от на сухо На Стилото преди бяха Michelin и бяха супер. Но са доста скъпи тази марка. Май ще пробвам Vredestein-a...Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
бях в АИ, мерихме всичко със старши инженера им (много свестен между другото, той беше и първия път, когато я водих за същото)...всичко изглежда наред - за лош късмет, свиренето днес го нямаше но поне не ми взеха пари, разбрахме се като се чува, да му се обадя и директно да ида...оказа се, че облекчаващият клапан на нашите коли работи обратно на обичайното - стои постоянно отворен и се затваря при нужда...явно проблемът е там, защото всичко със самото турбо е на 6, няма грешки, няма нищо, налягането е идеално, клапанът също работи както трябва според уреда...но днес просто не се чуваше нищо, вероятно защото не беше карана колата много преди това, а и е студено...иначе пичът се изкефи много на въртящия момент и как върви колата :DSev, имаш си една рамка за номер
Коментар
-
"дойде време за технически преглед - тъй като трябва да ходя до АИ за масло, свещи и т.н. , има ли някъде в района пункт? Става въпрос за АИ до летището разбира се" 0888461024 Жоро на 3 мин от АИ.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Дам, и аз си мислех че старши инженера им е печен, но той повече се кефеше колко върви колата ми, докато я караше, отколкото да намери причината за шума който имах. Btw, не ми работи предно дясно ел. стъкло. Нито от моя бутон, нито от този на вратата. Когато се опитам да го сваля се чува звука ’’все едно е затворено догоре и натискаш нагоре за да го затвориш’’, като леко прищракване нали се сещате. Само че това се чува като се опитам да го сваля. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Аа, сам няма да го разглобявам. През повечето време работи за щастие. То добре че не е моя прозорец, така че не е належащ. Мерси все пак за съвета Сев. Както и за този за чистачките, ще опитам да обърна перата значи като намеря време.Btw, да знаете че в момента в http://www.digitaltuning.bg/ има Коледна промоция някаква и ВСИЧКИ чипове са -30% за всички коли. За жалост няма да мога да се възползвамGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар