Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моите чистачки на Бош също започнаха да замазват. Няма и 9 месеца откогато ги взех.
    Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Vw-ните ни са с Аеротуин. Идеята с обръщането на перата и на мен ми дойде, удължава се двойно живота Ако не ви се дават пари в Кауфланд от доста време има китайски чистачки с дизайн като Аеротуин на цена 3-4лв. Чистият перфектно от януари насам.

Коментар

тия китайските карат по половин годинанай-добрия вариант са само пера на Бош - 26 лева за 2 години ми се струва доста добре
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Само аз ли съм все още с оригиналните и нямам никакви оплаквания от тях?

Коментар

то ти климатик не ползваш, сигурно и чистачките не ползваш :D
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

много рядко - истинските мъже не ползват такива неща в петък съм в АИ за шума откъм турбото....днес някакъв тип в британския форум е постнал нещо подобно, но при него няма и мощност...

Коментар

lyubohar написа:
                Само аз ли съм все още с оригиналните и нямам никакви оплаквания от тях?
                и аз не съм сменял малко замазват предните напоследък обаче, така че сигурно ще сменям
                Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

забравих да кажа, че равносметката от дупките по улиците този път е една прецакана гума и 100 лева за ремонт на джанти така че като стане време пак за летни гуми трябва да купувам поне 2 брнякой има ли марка/модел да препоръча? Зимните ми са Vredestein и съм адски доволен, ползвал ли е някой летни от тях?
                  Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Аз съм супер доволен от асиметричните Nokian...WS май бяха. Но за летни не знам, моите Pirelli са пълна скръб като сцепление.

Коментар

boyo написа:
                      забравих да кажа, че равносметката от дупките по улиците този път е една прецакана гума и 100 лева за ремонт на джанти така че като стане време пак за летни гуми трябва да купувам поне 2 брнякой има ли марка/модел да препоръча? Зимните ми са Vredestein и съм адски доволен, ползвал ли е някой летни от тях?
                      205/55/16 ли? Аз на пролет и аз ще взимам летни. Повече за Bridgestone не искам да чувам. Имам наблюдения над няколко коли с техни гуми. Много са твърди мамка му, вози ужасно и лошо сцепление.Следващите ми чистачки е много вероятно да са оригинални от АИ или Champion (някой има ли с Браво с такива?) Но задна за 90лв. с рамо просто да забравят.Успех Любо в петък, дано намерят проблема.
                      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Nocturne) написа:
                        Успех Любо в петък, дано намерят проблема.
                        Тайно се надявам да е недобре стегнат въздухоотвод или изпускащ клапан и като го оправят колата да завърви два пъти повече

Коментар

Nocturne) написа:
                          Само да кажа че съм адски недоволен от чистачките на Bosch. Отпред съм с AeroTwin отзад също Bosch, нови купени от Ауто Плюс. Задната чисти ужасно, даже като си я сложих в началото и помислих че са ми продали ползвана, но едва ли. За жалост май няма алтернативи на Champion. Това е мое мнение, така че ако някой му предстои смяна не го обвързвам с него нито ми се спори. За мен чистачките са пълен боклук.
                          Aбсолютно на същото мнение съм за Бош аеро твин,пълен боклук,аз отдавна го разбрах,за тея пари направи си е жив обир.Сега пробвам с Гард,евтини чистачки,преди съм карал с тях и бях супер доволен,цената им е по 8-9 лв. бройката.
                          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                          Ventura garage

Коментар

lyubohar написа:
                            Nocturne) написа:
                            Успех Любо в петък, дано намерят проблема.
                            Тайно се надявам да е недобре стегнат въздухоотвод или изпускащ клапан и като го оправят колата да завърви два пъти повече
                            Един съвет от мен,накарай ги в движение да гледат налягането на турбината,дали не се опитва да пренадува,защото тези звуци както ги описваш,ми звучи на турбина която пренадува и се опитва да разтоварва
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                            Ventura garage

Коментар

Да, 10х, в движение ще е; макар че те и миналия път я замериха в движение и всичко беше наред...Но сега поне се чува осезаемо. Иначе аз също мисля, че проблемът е в разтоварващата клапа, която звучи като да е прецакана и като разтоварва пърди

Коментар

boyo написа:
                                Моите летните са Continental Premium Contact 2. С тях купих колата. Много съм доволен. На вода се представят много добре.
                                Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Working...
                                X