Vw-ните ни са с Аеротуин. Идеята с обръщането на перата и на мен ми дойде, удължава се двойно живота Ако не ви се дават пари в Кауфланд от доста време има китайски чистачки с дизайн като Аеротуин на цена 3-4лв. Чистият перфектно от януари насам.
много рядко - истинските мъже не ползват такива неща в петък съм в АИ за шума откъм турбото....днес някакъв тип в британския форум е постнал нещо подобно, но при него няма и мощност...
забравих да кажа, че равносметката от дупките по улиците този път е една прецакана гума и 100 лева за ремонт на джанти така че като стане време пак за летни гуми трябва да купувам поне 2 брнякой има ли марка/модел да препоръча? Зимните ми са Vredestein и съм адски доволен, ползвал ли е някой летни от тях?
забравих да кажа, че равносметката от дупките по улиците този път е една прецакана гума и 100 лева за ремонт на джанти така че като стане време пак за летни гуми трябва да купувам поне 2 брнякой има ли марка/модел да препоръча? Зимните ми са Vredestein и съм адски доволен, ползвал ли е някой летни от тях?
205/55/16 ли? Аз на пролет и аз ще взимам летни. Повече за Bridgestone не искам да чувам. Имам наблюдения над няколко коли с техни гуми. Много са твърди мамка му, вози ужасно и лошо сцепление.Следващите ми чистачки е много вероятно да са оригинални от АИ или Champion (някой има ли с Браво с такива?) Но задна за 90лв. с рамо просто да забравят.Успех Любо в петък, дано намерят проблема.
Само да кажа че съм адски недоволен от чистачките на Bosch. Отпред съм с AeroTwin отзад също Bosch, нови купени от Ауто Плюс. Задната чисти ужасно, даже като си я сложих в началото и помислих че са ми продали ползвана, но едва ли. За жалост май няма алтернативи на Champion. Това е мое мнение, така че ако някой му предстои смяна не го обвързвам с него нито ми се спори. За мен чистачките са пълен боклук.
Aбсолютно на същото мнение съм за Бош аеро твин,пълен боклук,аз отдавна го разбрах,за тея пари направи си е жив обир.Сега пробвам с Гард,евтини чистачки,преди съм карал с тях и бях супер доволен,цената им е по 8-9 лв. бройката.
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Тайно се надявам да е недобре стегнат въздухоотвод или изпускащ клапан и като го оправят колата да завърви два пъти повече
Един съвет от мен,накарай ги в движение да гледат налягането на турбината,дали не се опитва да пренадува,защото тези звуци както ги описваш,ми звучи на турбина която пренадува и се опитва да разтоварва
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Да, 10х, в движение ще е; макар че те и миналия път я замериха в движение и всичко беше наред...Но сега поне се чува осезаемо. Иначе аз също мисля, че проблемът е в разтоварващата клапа, която звучи като да е прецакана и като разтоварва пърди
Моите летните са Continental Premium Contact 2. С тях купих колата. Много съм доволен. На вода се представят много добре.
Коментар