Моите чистачки на Бош също започнаха да замазват. Няма и 9 месеца откогато ги взех.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
забравих да кажа, че равносметката от дупките по улиците този път е една прецакана гума и 100 лева за ремонт на джанти така че като стане време пак за летни гуми трябва да купувам поне 2 брнякой има ли марка/модел да препоръча? Зимните ми са Vredestein и съм адски доволен, ползвал ли е някой летни от тях?Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
boyo написа:забравих да кажа, че равносметката от дупките по улиците този път е една прецакана гума и 100 лева за ремонт на джанти така че като стане време пак за летни гуми трябва да купувам поне 2 брнякой има ли марка/модел да препоръча? Зимните ми са Vredestein и съм адски доволен, ползвал ли е някой летни от тях?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Само да кажа че съм адски недоволен от чистачките на Bosch. Отпред съм с AeroTwin отзад също Bosch, нови купени от Ауто Плюс. Задната чисти ужасно, даже като си я сложих в началото и помислих че са ми продали ползвана, но едва ли. За жалост май няма алтернативи на Champion. Това е мое мнение, така че ако някой му предстои смяна не го обвързвам с него нито ми се спори. За мен чистачките са пълен боклук.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
lyubohar написа:Nocturne) написа:Успех Любо в петък, дано намерят проблема.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
boyo написа:забравих да кажа, че равносметката от дупките по улиците този път е една прецакана гума и 100 лева за ремонт на джанти така че като стане време пак за летни гуми трябва да купувам поне 2 брнякой има ли марка/модел да препоръча? Зимните ми са Vredestein и съм адски доволен, ползвал ли е някой летни от тях?Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар