сервиз на hid.bg, нищо официално няма в него
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Крайно време беше...те се сетиха от КАТ, след като вече всички са с ксенон че не е редно да се слагат и най-малкото да ги регулират.Нямам предвид вас, вие сте с лупи и нещата са бая по добре. Но на фарове без лупи просто не трябва да се слагат китайски ксенони, тва трябва да го забранят със закон! Аман от бакшишите на ОК с Хюндайте Елантра, на тия фаровете им са като огромни фенери реещи светлина навсякъде около тях...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
lyubohar написа:ще ги демонтирам, ама някой друг път даже мисля да си сложа тъмни стъкла на всички странични прозорци - да не ме виждат катаджиите като говоря по телефона докато карам :Dиначе напоследък не помня да съм минавал по Черни Връх...там се върти едно бяло Пунто Абарт EsseEsse, може него да си видялFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Nocturne) написа:Крайно време беше...те се сетиха от КАТ, след като вече всички са с ксенон че не е редно да се слагат и най-малкото да ги регулират.Нямам предвид вас, вие сте с лупи и нещата са бая по добре. Но на фарове без лупи просто не трябва да се слагат китайски ксенони, тва трябва да го забранят със закон! Аман от бакшишите на ОК с Хюндайте Елантра, на тия фаровете им са като огромни фенери реещи светлина навсякъде около тях...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Доколкото разбирам законът е за всички с нефабрични ксенони, тоест никой няма да ни пита с лупи ли сме, или не...А веднага се познава, че не са ни фабрични ксеноните - най-малкото всички фабрични ксенони вървят с пръскалки Аз съм се подготвил психически за разправии...Защото нито ще ги сваля, нито ще им дам 1 лев, освен ако не ме глобят официално...Ще ходя до АИ тия дни, определено някъде около турбото има теч на въздух, става все по-осезаемо...Нещо или се е разкачило, или облекчаващият клапан (или както там се нарича) не е наред, но нещо не е нормално там откак я купих...Ще кажа после какво е станало. Хубавото е, че сега не могат да ми кажат "не го чуваме, всичко е наред", защото се чува почти постоянно, когато турбото върти.
Коментар
-
Само в движение и при пълно налягане на турбото; все едно в този момент някой е пуснал надут балон, който не е завързан и започва бързо да спихва. Абе между свирене и пърдене Има много подобни шумове в YouTube ако напишеш turbo leak, turbo fart и т.н. Мериха колата в АИ и казаха, че всичко е наред, но точно когато ходих не се чуваше. Сега с чипа е по-осезаемо заради повишената работа на турбото и ще им го занеса, сега ще го чуят
Коментар
-
lyubohar написа:Само в движение и при пълно налягане на турбото; все едно в този момент някой е пуснал надут балон, който не е завързан и започва бързо да спихва. Абе между свирене и пърдене Има много подобни шумове в YouTube ако напишеш turbo leak, turbo fart и т.н. Мериха колата в АИ и казаха, че всичко е наред, но точно когато ходих не се чуваше. Сега с чипа е по-осезаемо заради повишената работа на турбото и ще им го занеса, сега ще го чуятGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Получих мейл от Ауто Италия с прИмоция "Зимна сигурност":Включва проверка наакумулатор, алтернатор и стартер;oходова част и състояние на гумите;oнивото на течностите в автомобила (масло на двигателя, охладителна течност, спирачна течност, хидравлична течност, течност чистачки)oтемпературата на замръзване на охладителната течност;oсветлините;При извършването на тази проверка ще получите специални цени засмяна на оригинални чистачки;oсмяна на антифриз;oтечност за чистачки;Цена 10 лв
Коментар
-
Само да кажа че съм адски недоволен от чистачките на Bosch. Отпред съм с AeroTwin отзад също Bosch, нови купени от Ауто Плюс. Задната чисти ужасно, даже като си я сложих в началото и помислих че са ми продали ползвана, но едва ли. За жалост май няма алтернативи на Champion. Това е мое мнение, така че ако някой му предстои смяна не го обвързвам с него нито ми се спори. За мен чистачките са пълен боклук.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Sev написа:не четеш, за кво съм я писал онази тема :D - има я в подписа миима Шампион, даже с отстъпка за членове на клуба цената е много добра...без отстъпка е под тази на Бош...иначе оригиналните чистачки са точно Бош АероТуинGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар