Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

сервиз на hid.bg, нищо официално няма в него

Коментар

Взех от Киров на Сребърна, 10х Сев.7,5 ампера на Бош.

Коментар

Крайно време беше...те се сетиха от КАТ, след като вече всички са с ксенон че не е редно да се слагат и най-малкото да ги регулират.Нямам предвид вас, вие сте с лупи и нещата са бая по добре. Но на фарове без лупи просто не трябва да се слагат китайски ксенони, тва трябва да го забранят със закон! Аман от бакшишите на ОК с Хюндайте Елантра, на тия фаровете им са като огромни фенери реещи светлина навсякъде около тях...
        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

lyubohar написа:
          ще ги демонтирам, ама някой друг път даже мисля да си сложа тъмни стъкла на всички странични прозорци - да не ме виждат катаджиите като говоря по телефона докато карам :Dиначе напоследък не помня да съм минавал по Черни Връх...там се върти едно бяло Пунто Абарт EsseEsse, може него да си видял
          Бяло браво със сигурност, но ми се стори, че има стъклен покрив
          Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Nocturne) написа:
            Крайно време беше...те се сетиха от КАТ, след като вече всички са с ксенон че не е редно да се слагат и най-малкото да ги регулират.Нямам предвид вас, вие сте с лупи и нещата са бая по добре. Но на фарове без лупи просто не трябва да се слагат китайски ксенони, тва трябва да го забранят със закон! Аман от бакшишите на ОК с Хюндайте Елантра, на тия фаровете им са като огромни фенери реещи светлина навсякъде около тях...
            Нали знаеш че българина е така:не е важно Нане да е добре,важно е Вуте да е зле
            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
            Ventura garage

Коментар

Доколкото разбирам законът е за всички с нефабрични ксенони, тоест никой няма да ни пита с лупи ли сме, или не...А веднага се познава, че не са ни фабрични ксеноните - най-малкото всички фабрични ксенони вървят с пръскалки Аз съм се подготвил психически за разправии...Защото нито ще ги сваля, нито ще им дам 1 лев, освен ако не ме глобят официално...Ще ходя до АИ тия дни, определено някъде около турбото има теч на въздух, става все по-осезаемо...Нещо или се е разкачило, или облекчаващият клапан (или както там се нарича) не е наред, но нещо не е нормално там откак я купих...Ще кажа после какво е станало. Хубавото е, че сега не могат да ми кажат "не го чуваме, всичко е наред", защото се чува почти постоянно, когато турбото върти.

Коментар

Моля те ,сподели какво чуваш и кога го чуваш. На място може ли да се долови .и при мен има един шум и май ще бий наред в сервиза .
                "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Само в движение и при пълно налягане на турбото; все едно в този момент някой е пуснал надут балон, който не е завързан и започва бързо да спихва. Абе между свирене и пърдене Има много подобни шумове в YouTube ако напишеш turbo leak, turbo fart и т.н. Мериха колата в АИ и казаха, че всичко е наред, но точно когато ходих не се чуваше. Сега с чипа е по-осезаемо заради повишената работа на турбото и ще им го занеса, сега ще го чуят

Коментар

lyubohar написа:
                    Само в движение и при пълно налягане на турбото; все едно в този момент някой е пуснал надут балон, който не е завързан и започва бързо да спихва. Абе между свирене и пърдене Има много подобни шумове в YouTube ако напишеш turbo leak, turbo fart и т.н. Мериха колата в АИ и казаха, че всичко е наред, но точно когато ходих не се чуваше. Сега с чипа е по-осезаемо заради повишената работа на турбото и ще им го занеса, сега ще го чуят
                    И те ще имат причина да кажат ’’е да сега се чува щото си слагал нещо несереийно, отиди там където са ти го слагали...’’Знам че става въпрос за всички с не фабричен ксенон, но все пак не вярвам да накарат някой да ги демонтира. Въпроса е поне да измислят нещо така че да не се пречи на останалите. Определено обаче не си спомням да съм бил заслепяван от фабричен ксенон на някоя лъскава кола, просто разликата е огромна. Лъча е толкова добре насочен...

Коментар

няма значение какво ще кажат, нали ще им платя, за да го оправят, колата ми отдавна не е в гаранция...

Коментар

Получих мейл от Ауто Италия с прИмоция "Зимна сигурност":Включва проверка наакумулатор, алтернатор и стартер;oходова част и състояние на гумите;oнивото на течностите в автомобила (масло на двигателя, охладителна течност, спирачна течност, хидравлична течност, течност чистачки)oтемпературата на замръзване на охладителната течност;oсветлините;При извършването на тази проверка ще получите специални цени засмяна на оригинални чистачки;oсмяна на антифриз;oтечност за чистачки;Цена 10 лв

Коментар

Само да кажа че съм адски недоволен от чистачките на Bosch. Отпред съм с AeroTwin отзад също Bosch, нови купени от Ауто Плюс. Задната чисти ужасно, даже като си я сложих в началото и помислих че са ми продали ползвана, но едва ли. За жалост май няма алтернативи на Champion. Това е мое мнение, така че ако някой му предстои смяна не го обвързвам с него нито ми се спори. За мен чистачките са пълен боклук.

Коментар

не четеш, за кво съм я писал онази тема :D - има я в подписа миима Шампион, даже с отстъпка за членове на клуба цената е много добра...без отстъпка е под тази на Бош...иначе оригиналните чистачки са точно Бош АероТуин
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                              не четеш, за кво съм я писал онази тема :D - има я в подписа миима Шампион, даже с отстъпка за членове на клуба цената е много добра...без отстъпка е под тази на Бош...иначе оригиналните чистачки са точно Бош АероТуин
                              Ти тази тема я написа скоро, аз купих чистачките преди 1 година. Казвам впечатление от изпробвано нещо. Бях проверявал в Сенакс които са уж официален вносител на Champion и там ми казаха че няма за моята кола. Nvm, следващия път други. Само да уточня че определено не съм ги пускал на сухо, нито замръзнали. Много съм внимателен с колата си и всичко по нея

Коментар

е ти както го написа излезе че сега си ги купил :D Сенакс са един от вносителитеи аз преди бях питал и наистина нямаше...иначе 1 година за афтърмаркет е нормалнонаправи следнотомахни една от капачките и обърни само перцата наобратноще започнат да чистят кат нови
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X