Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еййй, тамън си мислех, дано да са ти я дали преди празниците, ама уви...Как е иначе сега сърцето ти, рипа ли, рипа ли? :D :D :D

Коментар

Всичко си рипа нормално Ако нямах и толкова работа да мога да й се изкефя на макс...Ама нищо, така минава по-бързо времето

Коментар

lyubohar написа:
        Всичко си рипа нормално Ако нямах и толкова работа да мога да й се изкефя на макс...Ама нищо, така минава по-бързо времето
        Евала бате да си я караш със здраве и безавариино,много да те радва Аз имам друго питане,интересуват ме отзиви за 1.4 Т-жет,ако някой има опит и мнение нека го каже,или някакви линкове да чета.По принцип се двуумя между него и 1.9 Мжет 120 коня,става въпрос за 2 годишно Браво,внос от Италия,Швейцария или Германия
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

Мерси много. Чакам само номера в момента. КАТ имали сврив в системата, повече няма да обяснявам Иначе ако ще обмисляш дизел, поне да е 1.9 150. Не съм карал Браво дизел, но T-Jet 150 не отсъпва по нищо като вървене на двулитров дизел (150 коня) на друга марка. Може би дизелът дърпа малко по-силно, но пък T-Jet-ът дърпа по-дълго, и резултатът е 8,2 секунди от 0-100, което си е едно от най-добрите постижения в сегмента. Така че 1.9 150 - да, но 120 мисля, ще бъде чувствително по-слаб. Новият двулитров дизел няма да го обсъждаме Но пък аз говоря само за вървене, ти може би търсиш нисък разход Иначе звукът на T-jet-а е жесток, това също е плюс за мен.

Коментар

lyubohar написа:
            Мерси много. Чакам само номера в момента. КАТ имали сврив в системата, повече няма да обяснявам Иначе ако ще обмисляш дизел, поне да е 1.9 150. Не съм карал Браво дизел, но T-Jet 150 не отсъпва по нищо като вървене на двулитров дизел (150 коня) на друга марка. Може би дизелът дърпа малко по-силно, но пък T-Jet-ът дърпа по-дълго, и резултатът е 8,2 секунди от 0-100, което си е едно от най-добрите постижения в сегмента. Така че 1.9 150 - да, но 120 мисля, ще бъде чувствително по-слаб. Новият двулитров дизел няма да го обсъждаме Но пък аз говоря само за вървене, ти може би търсиш нисък разход Иначе звукът на T-jet-а е жесток, това също е плюс за мен.
            Разхода не е мерило,просто ме плаши малко това че 1.4 Т-жет е изцяло нов мотор,и не се знае колко е надежден,за надеждноста на 1.9 ЖТД знам достатъчно,много здрав мотор във всичките си разновидности.120 коньовото ЖТД веднага ще му сложа чип,така че вървежа ще е същия Искам да почета малко за Т-жет,по възможност мнения на хора изтезавали го поне 50 -60 000 км. В Италия има адски много 120 коньови ЖТД-та на по 10 000 евра,в Германия предимно 1.4 16в/което отпада от списъка/,в Швейцария и от двете разновидности,като там са най-високите цени,но и можеби най-хубавите и пазени коли.Блазни ме страшно много този малък турбо мотор,но пък здравината на ЖТД-то каточели си казва думата.
            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
            Ventura garage

Коментар

Mury, трябва да почетеш в http://www.fiatforum.com/bravo (английски език)както и в http://www.fiat-bravo.info/index.php (немски език)
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

T-jet всички го хвалят много, а и го има вече от 2 години. Не мисля, че ще имаш проблем с надеждността. Това си е нормален бензинов мотор, просто има турбо - както и дизелът. Да не говорим, че също се чипва - до около 185 к.с., което не виждам как ще извадиш от Mjet 120. Виж от Mjet 150 и 200 коня можеш да извадиш. Чети по чуждите форуми, както ти предложи Sev. Там наистина има много хора с този модел, както и купища "Mjet Vs Tjet" теми.

Коментар

честито ...от все сърце...следя с интерес...
                  petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

@lyubohar - колега, аз вече не издържам да видя този красавец, а пък на теб не искам и да си представя какво ти е.. Поздрави и безаварийно..!!
                    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Мерси Ще почакам още малко. Братята италианци са объркали един докимент, и сега чакаме нов

Коментар

Sev написа:
                        Mury, трябва да почетеш в http://www.fiatforum.com/bravo (английски език)както и в http://www.fiat-bravo.info/index.php (немски език)
                        Mерси колега,засега оставам на Мжет 120,ма кат доде времето ще видиме.Интересува ме всички Динамик ли са без дисплей на климата
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                          Sev написа:
                          Mерси колега,засега оставам на Мжет 120,ма кат доде времето ще видиме.Интересува ме всички Динамик ли са без дисплей на климата
                          Динамик са с двузонов климатроник и си имат много благ дисплей.
                          Прикачени файлове
                          Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                          Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                          Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                          Ex: Brava 1.6 1997
                          Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

в Германия, Австрия, Швейцария както и в Италия Dynamic стандартно е с обикновен климатикпросто в БГ оборудването е правено от АИ и не отговаря на това в Европатам примерно при Dynamic има серийно ESP...

Коментар

Sev написа:
                              в Германия, Австрия, Швейцария както и в Италия Dynamic стандартно е с обикновен климатикпросто в БГ оборудването е правено от АИ и не отговаря на това в Европатам примерно при Dynamic има серийно ESP...
                              Ахам значи оттам се получават разминаванията,щото почти всички коли дето ги гледам в Италия и Германия,са Динамик и са с климатик,много рядко се срещат с климатроник
                              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                              Ventura garage

Коментар

точноако искаш автоматичен климатик трябва да търсиш Emotionили Dynamic с допълнително поръчан

Коментар

Working...
                                X