Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

умря ми единият ксенон, мамицата му

Коментар

сменят ги веднага гаранционно
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

didobeast написа:
        Днес смених маслото ,всички филтри и свещи в АИ за сумата от 389 кинта . И този път ми сложиха Селения
        Миналата седмица и аз правих сервизно обслужване, но на мен ми сложиха Кастрол.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

lyubohar написа:
          умря ми единият ксенон, мамицата му
          http://dnes.dir.bg/news/farove-svetlini-hora-patishta-9826797?nt=4така или иначе ще трябва да ги демонтираш )вчера между другото май бях 1-2 коли зад тебе по черни връх? мислех да те настигна да видя дали е твоята кола точно, но много бързаш , с тоя ремап си недостижим а и трябваше да свия на втората пряка
          Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

ще ги демонтирам, ама някой друг път даже мисля да си сложа тъмни стъкла на всички странични прозорци - да не ме виждат катаджиите като говоря по телефона докато карам :Dиначе напоследък не помня да съм минавал по Черни Връх...там се върти едно бяло Пунто Абарт EsseEsse, може него да си видял

Коментар

Оказа се бушон...Язък за разкарването, но пък сега имам една резервна чисто нова крушка Мисля да я върна, но пък монтьорът каза, че вероятно едната крушка ще умре скоро, понеже била с по-различен цвят....Иначе ми смениха и двата бушона с 25 амперови, проблем ли е това?

Коментар

по принцип не е проблем да изгори предпазителако се повтори трябва да се търси причинатано 25 е прекалено многозаводски е 7,5...твоят комплект консумира максимално 6 при стартиране, след това около 3,5сложи си пак 7,5

Коментар

за ксенонът не е проблем, въпросът е за инсталацията дали не е проблем...иначе да ги сменям ей така за идеята няма сми, само ако ще вредят..

Коментар

за инсталацията говоряако има проблем е добре да изгори отново предпазителя и да знаеш, отколкото да се товари инсталацията и да изгърми нещо другов колата има няколко електронни блока - такъв управлява и всички светлини...и не е евтин да знаеш

Коментар

Оригинален предпазител ли си взе или "безименен"?
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

по-скоро второто, колкото да светне фарът и да не ме глобят някъде...пичът беше убеден, че 25 ампера е много под границите на инсталацията, но ще ги сменя веднага, след като казвате, че има риск...откъде да взема оригинален, не е ли достатъчно да е просто марков?

Коментар

близо до теб, на Сребърна (срещу строежа на мол-а) има магазин на Бош (Киров)трябва да има предпазителина Черни връх (горе точно преди околовръстното) има магазин на Ауто 1 - и те трябва да имат Бош

Коментар

10x

Коментар

lyubohar написа:
                              по-скоро второто, колкото да светне фарът и да не ме глобят някъде...пичът беше убеден, че 25 ампера е много под границите на инсталацията, но ще ги сменя веднага, след като казвате, че има риск...откъде да взема оригинален, не е ли достатъчно да е просто марков?
                              Ами 25А безименен е равно на отвертка в гнездото. Ако тръгне да гори, то първо се стопява, след това топи кабели и накрая ако е останала някаква небесна сила може и да прекъсне.Или оригинален или най-добре от някоя морга, но при първа възможност разкарай това творение.п.п. Ако в посочените горе магазини намериш нещо по-истинско, сподели.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Sev написа:
                                за инсталацията говоряако има проблем е добре да изгори отново предпазителя и да знаеш, отколкото да се товари инсталацията и да изгърми нещо другов колата има няколко електронни блока - такъв управлява и всички светлини...и не е евтин да знаеш
                                Божеееее,незнам какъв идиот трябва да си,да сложиш 25 А бушон на мястото на 7.5,и това са хора които работят в официален сервиз,или бъркам
                                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                                Ventura garage

Коментар

Working...
                                X