умря ми единият ксенон, мамицата му
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:умря ми единият ксенон, мамицата муFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
ще ги демонтирам, ама някой друг път даже мисля да си сложа тъмни стъкла на всички странични прозорци - да не ме виждат катаджиите като говоря по телефона докато карам :Dиначе напоследък не помня да съм минавал по Черни Връх...там се върти едно бяло Пунто Абарт EsseEsse, може него да си видял
Коментар
-
lyubohar написа:по-скоро второто, колкото да светне фарът и да не ме глобят някъде...пичът беше убеден, че 25 ампера е много под границите на инсталацията, но ще ги сменя веднага, след като казвате, че има риск...откъде да взема оригинален, не е ли достатъчно да е просто марков?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Sev написа:за инсталацията говоряако има проблем е добре да изгори отново предпазителя и да знаеш, отколкото да се товари инсталацията и да изгърми нещо другов колата има няколко електронни блока - такъв управлява и всички светлини...и не е евтин да знаешFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар