преди време бях писал за шум от спирачките...глух шум, подобен на притъпено стърженепосле разбрах че не е от тях и мислех че е от гумите или някоя главинаоказа се друго :D последния път като мих колата, наблегнах на предните спирачни апарати (колкото могат да се измият през джантите)и шумът изчезна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вчера пак ми гледаха ходовата част понеже имам един гаден шум от много време. Казаха ми отново че всичко е здраво и че колата отдолу изглежда все едно сега излиза от завода. Което ме радва и за пореден път ме удивлява в тази кола. Но лошото е че шума остава, ще се примиря с него и така, тва да ми е проблема само занапред, евала на Фиат.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Пак ще ви се намеся в темата :DСмених ремъка, промоцията в момента е по-добра от 25те%, които имаме притежателите на карти на СФФБ. Излезе ми дори по-евтино от "гаражните" сервизи, в които проверих.След обслужването ми дадоха карта за 25% отстъпка за следващо посещениеМного любезен приемчик(Миро), много съм доволен, реши ми и един друг проблем. До сега винаги ме е обслужвал другия, който винаги е малко кисел. Потресен съм от цената на термостат за 1.3 дизел - 230лв... Ще потърся от друго място...Малко информация, за тези които скоро не са ходили... Шоурумът е изместен в задната част на сградата до Opel/Chevrolet. Като "изместен" е малко пресилено... По-точно наблъскан... Има по едно Седичи, 500, Браво и Жулиета... Всички с ниско ниво на оборудване, дори с тасове... "Магазина за резервни части" вече е в сервиза до приемната. "Тестови" имаше само едно служебно Punto Evo и Браво. Направо трагедия. Дано направят реорганизация по-скоро.Похвално е, че са успели да продадат стабилно количество New Doblo Cargo на метан на Софарма.
Коментар
-
Nocturne) написа:Вчера пак ми гледаха ходовата част понеже имам един гаден шум от много време. Казаха ми отново че всичко е здраво и че колата отдолу изглежда все едно сега излиза от завода. Което ме радва и за пореден път ме удивлява в тази кола. Но лошото е че шума остава, ще се примиря с него и така, тва да ми е проблема само занапред, евала на Фиат.като чета и по другите форуми - колкото повече внимание й обръщаш, толкова повече грижи започва да създава
Коментар
-
lyubohar написа:Nocturne) написа:Вчера пак ми гледаха ходовата част понеже имам един гаден шум от много време. Казаха ми отново че всичко е здраво и че колата отдолу изглежда все едно сега излиза от завода. Което ме радва и за пореден път ме удивлява в тази кола. Но лошото е че шума остава, ще се примиря с него и така, тва да ми е проблема само занапред, евала на Фиат.като чета и по другите форуми - колкото повече внимание й обръщаш, толкова повече грижи започва да създава
предполагам да ))
Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/pazari/compani..._novi/Това връзка с данните за продажби преди няколко странициFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
И при мен се получи шум ,който се усилва със скоростта и почти изчезва около 2500 оборота . По скоро е като жужене.На място ,при плавно подаване на газ до 4000 об. не се чува този шум .Мисля си за степмотор ,но щеше да шуми дори и на място.Не ми е останало време да отида в сервиза да ги събера всички умни тикви ."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар