Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, така е - 3-2-1.Оня ден минах ана тригодишната служебна кола на жена ми за пръв път преглед, издадоха талонче за 2 години.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

малко фотошоп на коледните фарове
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

зло изглежда, като не светят са супер

Коментар

особено ако е бяла колата :D

Коментар

Определено и мен не ме радват тия фарове с ’дневни светлини’ тип маркуч с диоди. Единственото хубаво е черния корпус. Има доста сполучливи ’’тунинг’’ фарове, на които освен черен корпус има 2-но оптични фарове с angel eyes и се получава доста по-добре...
            Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Нещо като това http://www.ebay.com/itm/JDM-BLACK-SUBARU-IMPREZA-RS-WRX-PROJECTOR-HEAD-LIGHTS-/120745155751?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories &fits=Make%3ASubaru|Model%3AImpreza|Year%3A2003&vx p=mtr&hash=item1c1cf8dca7#ht_6052wt_1344 въпреки че и тук има 3 диода, но те светят заедно с angel eyes-а и не са толко коледни.
              Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

тези пък са супер панаирджийскисвиквайтевече всички коли излизат с дневни светлини от завода, автобуси и камиони - пред 2012по-скъпите (обикновено ако имат ксенон) са с гирлянди, останалите или в халоген или през дългите или допълнителна крушка в основния фар

Коментар

Фаровете на фирма ’DAYLINE’, показани на няколко места по-горе, ги има с черен фон и с фабричния сребрист/никелиран фон

Коментар

А някой има ли преки впечатления от фаровете на Dectane: изглед на живо, функционалност, качество на изработка...? Изобщо, заслужава ли си човек да кихне едни 5-6 стотака за тях?
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Sev написа:
                      тези пък са супер панаирджийскисвиквайтевече всички коли излизат с дневни светлини от завода, автобуси и камиони - пред 2012по-скъпите (обикновено ако имат ксенон) са с гирлянди, останалите или в халоген или през дългите или допълнителна крушка в основния фар
                      И аз мисля, че са по-панаирджийски и от другите.Иначе на мен не ми пречат диодите - супер са, но ако са фабрично сложени и колата си е така замислена. Всякакви видими "направи си сам" промени не ме кефят, но това си е мое мнение Черните оригинални фарове са яки, защото са оригинални

Коментар

тези не са направи си самфирмата е сериозна...иначе за Явор - да, има такивачакаме човека да каже как са...останах с впечатлението че това мнение го е написа Явор :D

Коментар

ок де, но моделът не е замислен така, това ми е мисълта...и всеки, който ги види, знае, че си ги взел aftermarket и си ги си сменил...та оттам "направи си сам"

Коментар

в този смисъл да...но понякога самоделките са по-добри от фабричните давам пример с пружини и амортисьори :

Коментар

така е, но те не се виждат, за това подчертах "видими"

Коментар

Pecho написа:
                                А някой има ли преки впечатления от фаровете на Dectane: изглед на живо, функционалност, качество на изработка...? Изобщо, заслужава ли си човек да кихне едни 5-6 стотака за тях?
                                Ами аз си поръчах фарове от там Като впечатления мога да споделя, че светят малко повече от оригиналните ми, които са Валео. Изработката е качествена! Всичко си пасва с оригиналните, даже свалих моторчетата от Валеото и паснаха идеално на Дектана. За мен е много добра фирма Тук има видео https://www.dectane.de/info/dectane-tv.html
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                                X