имаме 1,6 105 к.с. (в БГ 120 се предлага само автоматик/робот)младежът каза че в София му гори около 6/100 :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Nocturne) написа:Да ви кажа, лошото е че Любо е прав почти на 100%. Същото мнение имам и аз-всичко е до традиции на марките в отделните класове и до предрасъдъците на хората. Трудно се заличава лоша репутация натрупана с години. Всички масовки 2ра ръка като Браво 1, Брава, Алфа 147 и Алфа 156 са пълни с проблеми и дефекти. И за жалост новото Браво въпреки завидните си качества и рядката комбинация дизайн-качество-цена (то го има и 3те) стана жертва на лошата репутация на Фиат. Фиат може да продава малки и евтини автомобили, но трудно хората дават повече от 25 000 за Фиат. Ще им трябват години за да могат да се наложат, но за това е нужно да направят много коли с добро качество! За Брерата...това е абсолютен waste на пари. Дадеш маса пари за нова, тръгнеш ли да я продаваш се обезценява главоломно като всяка Алфа. За жалост освен по дизайн не може да се мери като качества с БМВ и Ауди, най-много с Нисан 350Z.Има обаче още нещо...мисля че колегата е прав донякъде и с критиката за ’’рекламата’’. АИ можеха повече да се постараят с реклмата на Бравото в БГ! А VW това са най-надценените коли като цена, на база това което получаваш. Имат вече солидна агитка от недоволни клиенти и наблюдатели. Наистина ненормално високи цени за малко екстри и не дотам добро качество, но имат репутация и за сега тя ги държи..
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
Извода съм си го направил отдавна, твоята Брава няма да ми промени мнението. Цените на автомобили на вторичния пазар показват надеждността на колата.Не случайно на първите 2 места за най-бавно обезценяващите се марки са: 1. Субару, 2. БМВ. Тва не съм си го измислил аз, а е доказано. Плюс това казвам пак че Алфа са по проблемни, а пък бая скъпи. Фиат като цяло за парите си е екстра към днешна дата.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Цените на колите втора ръка нямат нищо общо или поне не толкова колкото си мислим с надеждността на колите. Всичко опира да имидж и предразсъдъци. А Субаро и БМВ не знам как реши, че не се обезценяват като ако погледнеш Субаро 2000-та година са по 5-6К лв. като нови едва ли има на цени под 50 000лв.! При БМВ е същото. Да те са по-скъпи от един Фиат на същите години и то доста, но и като нови разликата в цената е била огромна. Най-скъпия Фиат е около 50К лв. Крома в топ версия, докато БМВ нямат модел който да е под 50К. Та за обезценяването не съм съгласен. Всичко е до предразсъдъците на хората. Като са решили, че немските коли са най-здрави, са готови да дават повече пари за такива коли и съответно джамбазите си им искат повече пари. А всъщност те не са с нищо по-добри от другите европейски марки. Ама имидж и т.н. Пример ще дам, Пасат 2000 година купен преди 5 години за скромната сума от 20 000лв. и Мара която ми излезе 5700 произведена 99-та и купена пак преди 5 години. Сега Мара ще и взема между 3 и 2К лв. т.е. за 5 години губя 2-3 хиляди лева от цената и. Пасата сега върви на цени от 9 - 10 хиляди лева. Т.е. за същото време собственика е загубил от цената минимум 10000лв. Гарантирам ти и, че като експлоатационни разходи Пасата е изхарчил много повече пари от Мара. :D Само разликата във вноските за авто каското са колкото една кола
Коментар
-
Nocturne) написа:Извода съм си го направил отдавна, твоята Брава няма да ми промени мнението. Цените на автомобили на вторичния пазар показват надеждността на колата.Не случайно на първите 2 места за най-бавно обезценяващите се марки са: 1. Субару, 2. БМВ. Тва не съм си го измислил аз, а е доказано. Плюс това казвам пак че Алфа са по проблемни, а пък бая скъпи. Фиат като цяло за парите си е екстра към днешна дата.
Коментар
-
Като каза сайта: http://fiat.bg/content_files/pages/f...2011_2.pdfАз съм за ангренаж, тоя обслужващ ремък не ми е много ясен какъв е :D
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Цените на колите втора ръка нямат нищо общо или поне не толкова колкото си мислим с надеждността на колите. Всичко опира да имидж и предразсъдъци. А Субаро и БМВ не знам как реши, че не се обезценяват като ако погледнеш Субаро 2000-та година са по 5-6К лв. като нови едва ли има на цени под 50 000лв.!Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
преди доста време говорехме за едни фарове ...е появили са се :D https://www.dectane.de/DAYLINE-SCHEI...c807967bf6189f
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар