Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

WD40 пише с жълти букви на син флакон има го и в малки и средни разфасовки за цени не помня, но най- малката е 4-5 лева мисля. Има го в почти всички Автомагазини, железарии и магазини от рода на Conrad.

Коментар

ogi28b написа:
      Имам удоволствието да ви съобщя, че членове на Сдружение Фиат Форум България могат да ползват отстъпка от 25 % за всички оргинални резервни части, закупени в магазина на АУТО ИТАЛИЯ и монтирани в сервиза им. В комплект с това върви и задължителната гаранция за съответствие на стоките по българското законодателство от 24 месеца. Гаранцията покрива резервните части и вложения труд. За извършените ремонти се издават всички необходими документи.Отстъпка от 15 % могат да ползват всички членове, които желаят да закупят оригинални резервни авточасти, но желаят монтажът им да бъде извършен на друго място. Отстъпките важат също и за всички масла с марка Селения.
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Nocturne) написа:
        Най-добре ще е нещо което го има в по малка опаковка, че WURTH-а е почти 20лв. и лошото е че не знам всичките му приложения. Бих го взел ако го вкарам в употреба за повече неща. Примерно...смазка на колело или други части на колата.
        WD-то не е добре за боята. Поне на много места казват така, не съм пробвал, и не мисля да пробвам. Освен това и смазочните му свойства не са от най-добрите.Аз ползвам тефлонов спрей: Има го във веломагазините. Аз съм го ползвал къде ли не, колело, у дома, пантите на фиата, вентилаторите на компа,...И върши работа. Като цена е 12 лева.Друг тефлонов спрей, ето този: , виждал съм го в бриколаж и/или практикер, едно от двете. Към 7-8 лева беше.
        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Любо, това да не е твоята кола :D...ааа не е, тази е със затъмнени задни стъкла :D
          Прикачени файлове

Коментар

и е с парктроник

Коментар

е, с това може да те уредим :D между другото с парктроника колата се паркира на доста по-тесни местагорещо го препоръчвамзаедно с ксенона това са може би най-полезните мои "доработки" по колата :D

Коментар

кажете някой хубав безконтактен препарат за миене на кола
                Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

на автомивката на която си мия колата сам, използват тези продуктиhttp://www.easy-wash.bg/index.php/20...01-23.htmlно за мен по-добро от класичексата гъба/четка и шампоан няма

Коментар

А препаратите на SONAX как са? Поне това, което пише за тях, говори, че са добри.
                    Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

идеални сано рядко има повече от 2-3 тяхни продукта по бензиностанциитеза сметка на това вносителят им има фирмен магазин в София - ж.к. Дружба 2бул.

Коментар

[quote:3147c81d0b="Sev"]идеални сано рядко има повече от 2-3 тяхни продукта по бензиностанциитеза сметка на това вносителят им има фирмен магазин в София - ж.к. Дружба 2бул.
                        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Колеги в какво състояние са ви воланите (кожата)? Защото моя за 3 години и половина и 58к. км. е в трагично състояние. Знаете ли дали се претапицира и дали се сваля волана при тази операция?

Коментар

Sev написа:
                            на автомивката на която си мия колата сам, използват тези продуктиhttp://www.easy-wash.bg/index.php/20...01-23.htmlно за мен по-добро от класичексата гъба/четка и шампоан няма
                            гъбата като събере прахоляка и дере яко лака на боята, при моя цвят адски много се виждаза това искам безконтактно, и след това на чиста кола вече с гюдерияще пробвам тези sonax!

Коментар

прав сино предпочитам "паяжина" която после с една вакса не се вижда, отколкото незнаен ефект след 3-4 години по лакапри миенето на ръка е важно първо добре да се изпръска колата от мръсотиятаи после гъбата често да се потапя в разтвораза две години и половина нямам почти никакви подобни слединаистина колата ми е светла, но като се вгледа човек може да се забележат този тип дефектииначе аз ползвам шампоан на Sonax 2 в 1 - т.е. има и вакса в негосега в OMV има голяма зафасовка Turtle , отново 2 в 1

Коментар

говорейки за боя/лак - като си взех колата си купих от некъв fiat сервиз в англия кит за корекции на драскотини, едно флаконче боя, и едно лак - ей това нещо май се пада http://www.fiat-accessories.com/Fiat...Touch-Up-Paint , макар че по спомен струваше по-малко от 13 паунда. По код е моят цвят - 487B - само че реших тея дни да го вкарам в употреба , че са се понасъбрали разни драскотини по броните. Само че като гледам боята как изглежда - доста различна от моята ми се струва. Ясно, че лакът отгоре ще промени вид, но чак толкова възможно ли е? май ще трябва да тествам на нещо друго първо

Коментар

Working...
                                X