BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Grande Punto 1.4 16V 95hp
-
Студения въздух, който вкарва компресора по време на работа би трябвало да е със сравнително еднаква температура, та наистина не би трябвало да има разлика. Виж, ако при достигането на зададената температура компресора изключва за известно време, сигурно има, но аз лично нямам май такива наблюдения?
Коментар
-
Така е Любо и според мен - няма значение на колко градуса е, компресора включен ли е динамиката се губи, независимо от градусите. Усещам само като е на Full Auto и достигне желаната температура и изключва за малко и чак тогава е добре.Имам един въпрос за вратите на новото Браво. При мен леееко скърцат предните 2 и си личи че не се отварят много плавно. Могат ли да се ’’смажат’’, прави ли се? Смисъл да не отида в сервиза с тъп въпрос, но какво е решението? По принцип това се случва неминуемо, но с коли на повече години, но при мен вече е факт и пантите са зле.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
lyubohar написа:При бензина сигурно не е по-различно, просто при теб не го чуваш от тракането Иначе аз почти не ползвам климатик...В най-горещите дни го пускам ръчно на 23 градуса, затворен цикъл с прочистване на въздуха и това е.Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Nocturne) написа:Така е Любо и според мен - няма значение на колко градуса е, компресора включен ли е динамиката се губи, независимо от градусите. Усещам само като е на Full Auto и достигне желаната температура и изключва за малко и чак тогава е добре.Имам един въпрос за вратите на новото Браво. При мен леееко скърцат предните 2 и си личи че не се отварят много плавно. Могат ли да се ’’смажат’’, прави ли се? Смисъл да не отида в сервиза с тъп въпрос, но какво е решението? По принцип това се случва неминуемо, но с коли на повече години, но при мен вече е факт и пантите са зле.Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Sev написа:аз не съм я купувал специално за случая :D ако имаш WD пръскай смелоGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар