в западна Европа може да се получи доста добра отстъпка за налична колавъв www.fiat-bravo.info съм срещал отстъпки от над 20%обаче колата която колегата хареса трудно щеше да я намери там...трябваше да прави компромисикато тегли чертата сигурно щеше да стане 1:1 или да спести 1000-1500 евро но с много търсене, главоболия и треперене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ха, ни най-малко не съм искал да те засегна или да ти обяснявам, че си се прецакал - извинявай, ако си се почувствал така - НЕ това е била целта ми!!!Ако се върнеш малко назад в темата ще видиш, че ти честитих още при поръчката и те поздравих за избора Единствената мисъл на предишния ми пост беше, че в чужбина за парите си имаш много по-голям избор, защото там хората сякаш повече ценят парите - това е.Що се отнася до "втората цедка" - нима не знаеш за производство за страни от третия свят, сглобка в различни заводи и прочие?!Много марки имат такава практика - защо ФИАТ да се различава от тях Друг е въпроса, че аз лично не знам конкретно модела "Браво" къде се сглобява.
Коментар
-
ОК, всичко е наред, и аз извинявай Иначе всички Браво-та се правят в най-стария завод на Фиат, Piedimonte S. Germano, който се намира на 100 от Рим. И мойто там, както и на колегите от UK форума. Иначе сори, ама ние не сме в Третия свят, нито някога сме били, особено откак сме в ЕС...А тези неща имат значение (поне за европейците).
Коментар
-
lyubohar написа:Иначе сори, ама ние не сме в Третия свят, нито някога сме били, особено откак сме в ЕС...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
lyubohar написа:Не, не сме. Аз поне не съм, който иска да си се чувства и в четвъртияVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Хахаха, Любо, скокна ли ти сърцето? Бас държа, че е! И няма как иначе! Едва ли мога да си представя кефа, който изпитваш в момента, но пък мога да се опитам! Честито и след като се накараш тия дни да ни напишеш ееееееееееееееееееееееееееееееееей такъв голям пост с впечатление и ееееееееееееееееееееееееееееееееей толкова много снимки да прикачиш! Още един път честито!
Коментар
-
Eeeeeee честито колега,със здраве да си го караш и безавариино П.С.Може и аз скоро да съм от този тим/Ню Браво/,но аз определено ще си взема 2 годишно на 20-30 000 км.,просто няма възможност за ново,пък такива в Италия има на по 10 000 евраFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Не е още :D Взеха парите и казаха "чакай малко". Утре живот и здраве...Сега я регистрират. Но ще се чуе, няма как. Иначе наистина я видях, но не беше в най-добрата си форма, така че като я видя чиста и на светло ще я снимам и ще постна снимки. Пак си изглеждаше супер, но я гледах малко на тъмно (в подземния им паркинг), а и беше много мръсна и цялата в разни предпазни гуми и найлони (вътре).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар