Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

в западна Европа може да се получи доста добра отстъпка за налична колавъв www.fiat-bravo.info съм срещал отстъпки от над 20%обаче колата която колегата хареса трудно щеше да я намери там...трябваше да прави компромисикато тегли чертата сигурно щеше да стане 1:1 или да спести 1000-1500 евро но с много търсене, главоболия и треперене
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ха, ни най-малко не съм искал да те засегна или да ти обяснявам, че си се прецакал - извинявай, ако си се почувствал така - НЕ това е била целта ми!!!Ако се върнеш малко назад в темата ще видиш, че ти честитих още при поръчката и те поздравих за избора Единствената мисъл на предишния ми пост беше, че в чужбина за парите си имаш много по-голям избор, защото там хората сякаш повече ценят парите - това е.Що се отнася до "втората цедка" - нима не знаеш за производство за страни от третия свят, сглобка в различни заводи и прочие?!Много марки имат такава практика - защо ФИАТ да се различава от тях Друг е въпроса, че аз лично не знам конкретно модела "Браво" къде се сглобява.

Коментар

ОК, всичко е наред, и аз извинявай Иначе всички Браво-та се правят в най-стария завод на Фиат, Piedimonte S. Germano, който се намира на 100 от Рим. И мойто там, както и на колегите от UK форума. Иначе сори, ама ние не сме в Третия свят, нито някога сме били, особено откак сме в ЕС...А тези неща имат значение (поне за европейците).

Коментар

lyubohar написа:
          Иначе сори, ама ние не сме в Третия свят, нито някога сме били, особено откак сме в ЕС...
          А дали!?
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не, не сме. Аз поне не съм, който иска да си се чувства и в четвъртия

Коментар

lyubohar написа:
              Не, не сме. Аз поне не съм, който иска да си се чувства и в четвъртия
              Не е въпроса как се чувстваш - а като наблюдаваш средата - да направиш сравнителен анализ по редица белези.Ами моя анализ сочи повече в онази посока.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами тя "средата" не е ли съвкупност от това как се чувстват хората и оттам - какво поведение имат? Както и да е, да не разводняваме темата

Коментар

преди 2 мин видях до бизнес парка автовоз, с бяло браво спорт върху него честито

Коментар

Да бе?

Коментар

Хахаха, Любо, скокна ли ти сърцето? Бас държа, че е! И няма как иначе! Едва ли мога да си представя кефа, който изпитваш в момента, но пък мога да се опитам! Честито и след като се накараш тия дни да ни напишеш ееееееееееееееееееееееееееееееееей такъв голям пост с впечатление и ееееееееееееееееееееееееееееееееей толкова много снимки да прикачиш! Още един път честито!

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Мерси, задължително ще споделя впечатления.

Коментар

мдааотгоре имаше 2 Гранде Пунто (също бели)подминах леко автовоза и го съзрях - белия красавец на долния редвикам си - това е колата на нашето момчеи направих пряко включване от околовръстното, с подкрепата на АСУС и М-Тел :D

Коментар

Eeeeeee честито колега,със здраве да си го караш и безавариино П.С.Може и аз скоро да съм от този тим/Ню Браво/,но аз определено ще си взема 2 годишно на 20-30 000 км.,просто няма възможност за ново,пък такива в Италия има на по 10 000 евра
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                            Ventura garage

Коментар

на колегата Любо му остава малко до налагането на БАН :D ходил е да гледа колата, даже сигурно днес е в него а ние нищо не сме разбрали

Коментар

Не е още :D Взеха парите и казаха "чакай малко". Утре живот и здраве...Сега я регистрират. Но ще се чуе, няма как. Иначе наистина я видях, но не беше в най-добрата си форма, така че като я видя чиста и на светло ще я снимам и ще постна снимки. Пак си изглеждаше супер, но я гледах малко на тъмно (в подземния им паркинг), а и беше много мръсна и цялата в разни предпазни гуми и найлони (вътре).

Коментар

Working...
                                X