Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, сигурно си прав, може би ще е към 1350. Ами бих я измерил, но едва ли ще ходя специално за това. Къде я измери ти?
    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Най-близкото е в Захарна фабрика, фирма Надин - вторични суровини...ако решиш да идеш ще ти дам адрес

Коментар

Sev написа:
        ...имайте в предвид, че Тони (Mury) си изкарва хляба с автомобилиот опит ни ги говори тези неща, въпреки че винаги е напреки :D ...ако е съгласен с нещо само чете, без де пише :D
        Никой не съм искал да засягам,но явно разни хора тук се засягат много.Оставям да четете интернет и да вярвате на всичко написано.Прав си че когато съм съгласен е безмислено да се обаждам,все пак като един го е казал,няма нужда да се изтъкваш като много знаещ,напротив аз незнам много,уча се всеки ден,и опита показва разни работи,които колкото и да ни е неприятно са факт.Аз си прецаках 2 дюзи досега от такава добавка,и затова нямам и вяра на дизеловите добавки,вече 2 години не съм сипал и капка добавка в мойта кола.Момчета и аз карам сравнително нова кола/нищо че след 2 месеца става на 5 г./и чета доста за новите технологии,а и работата ми го изисква.
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

Ти си прецакал две коли, ние пък също сме ползвали и не сме прецакали нито една, така че не е задължително твоя лош късмет/опит да е валиден за всеки и за всички, нали така? Иначе такива фирми нямаше да съществуват...Това е все едно аз да кажа "не си купувайте ФИАТ, виждал съм няколко счупени по сервизите, следователно са зле, точка."...Не може да се дават генерални заключения и препоръки на базата на ограничения опит на един-единствен човек. Така поне разсъждавам аз и затова репликирам...Но в никакъв случай не съм се засегнал...Тук си говорим по "професионални" теми, аз поне не влагам нищо лично в мненията, които пиша За доказателство бирата на следващата среща е от мен

Коментар

Аз лично мисля че заминалите дюзи при дизеловите коли в БГ са нещо обичайно и сигурно факторите са много. На първо място нафтата ни е супер калпава. Не мога да разбера как е сигурен че точно от добавката се е получило. В крайна сметка, колата след време започва да губи ускорение, да пали трудно зимата, двигателя се скапва по всякакъв начин, а хора като нас които са запалени искат да избегнат това. А ти Mury като се занимаваш с коли, щеше да даваш градивни предложения и алтернативи, повече идеи. Така ми се струва поне на мен че е редно, докато единствено отрицание и насмешка няма как да буди добри чувства.Дано докато дойде срещата, все още става за бира Съжалявам че пропуснах миналата, но нямаше как, а и понякога имам нужда просто да не влизам в форума и да си почина от всички детайли които обсъждаме Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
            Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Nocturne) написа:
              Аз лично мисля че заминалите дюзи при дизеловите коли в БГ са нещо обичайно и сигурно факторите са много. На първо място нафтата ни е супер калпава. Не мога да разбера как е сигурен че точно от добавката се е получило. В крайна сметка, колата след време започва да губи ускорение, да пали трудно зимата, двигателя се скапва по всякакъв начин, а хора като нас които са запалени искат да избегнат това. А ти Mury като се занимаваш с коли, щеше да даваш градивни предложения и алтернативи, повече идеи. Така ми се струва поне на мен че е редно, докато единствено отрицание и насмешка няма как да буди добри чувства.Дано докато дойде срещата, все още става за бира Съжалявам че пропуснах миналата, но нямаше как, а и понякога имам нужда просто да не влизам в форума и да си почина от всички детайли които обсъждаме Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
              Аз говоря за бензинови дюзи,не за дизелови,прецакал съм ги на лично мои коли.Иначе градивно предложение няма как да дам,защото алтернативата е чистене на дюзите с ултразвук,и промиване на системата без закачени дюзи.
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
              Ventura garage

Коментар

вчера имах в мен един доста прецизен термометър със сонда и реших да тествам как духа климатика на тая таратайкаградско движение, бутнат в една от средните "духалки", външна температура 34 оС, вентилатор на 1/3 от максимума и температура на low резултатите бяха следните:- при отворена клапа за външен въздух: минимална 4,6...максимална 15,6 оС - като изключи компресора и температурата се качва главоломно- при затворена клапа за външен въздух: минимална 3,6...максимална 8,6 оСопределено лятото трябва да се кара при затворена клапа или автоматичен режим на клапата
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз целогодишно карам на FULL AUTO - намирам че така климатика работи най-ефикасно и незабележимо.
                  Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                  Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                  Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                  Ex: Brava 1.6 1997
                  Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

FULLAUTO не ми допада многопонякога рязко намаля силата не вентилатора...примерно при по-рязко спиранеи през преходните месеци пуска компресора без да е нужно

Коментар

Нищо такова не забелязвам при мен - работи си съвсем незабележимо, веднъж достигнал желаната температура, вентилатора започва да работи на ниски обороти, без да създава шум и виелици в колата. А компресора кога работи нямам никаква идея, нито се чува, нито се усеща. При бензина може да по-различно, знам ли .

Коментар

При бензина сигурно не е по-различно, просто при теб не го чуваш от тракането Иначе аз почти не ползвам климатик...В най-горещите дни го пускам ръчно на 23 градуса, затворен цикъл с прочистване на въздуха и това е.

Коментар

lyubohar написа:
                          При бензина сигурно не е по-различно, просто при теб не го чуваш от тракането .
                          точно :D

Коментар

Хъ, веселяци!

Коментар

Аз да попитам горните двама собственици на бензиновите двигатели. При вас вярно ли въобще не намирате разлика в поведението на колата, при пуснат и съответно спрял компресор?Примерно тръгването от място абсолютно същото ли е? Не усещате никаква разлика не се долавя? Не подавате малко повече газ, или пък да задържате съединителя с една идея повече?Демек всички сме карали автомобили с климатик и знаете точно какво питам.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

докато колата беше нова (първото лято) не усещах абсолютно нищо...даже бях писал в тематасега се усеща, по-слабо от на Бравата ми но се усеща

Коментар

Working...
                                X