Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам да ви информирам ,че при производството на 95 и 98 прилагаме Keropur на BASF и това е от много години (от както пуснахме 98 на пазара)http://www.basf.com/group/corporate/...OPURскоро попаднах на това http://3e-news.net/energetika/item/б...ила.htmlи тази статийка е смешна ,защото те зареждат от нас
    "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Sev написа:
      е да, ама ти си примерно 90 килограмаи тези 3 кг. като % не са малко...освен това грешката на кантара е различна в зависимост от теглотопробвай на друго мястоабсурд бензинова кола била тя и с тавански прозорец :D да е 1400 кг.
      Sev, толкова си е колата...Днес я измерих на друго място - 1380. Горе-долу разликата е точно колкото бензин съм изхарчил от вчера, плюс-минус 5 килограма.В книжката пише, че 1275 е версията 150T, но без никакви екстри. Ако броим "Спорт" пакета за набор от добавени ексри, тогава нещата почват да си идват на мястото...Само 17" цоловите джанти са по 20 килограма, имаш сума ти прагове и спойлери, по-големи гуми, като сложим и покрива и нещата започват да си идват на мястото...

Коментар

доста е :D дай данни за ускорението с джаджата, че с тия килограми би трябвало да има разлика
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

...имайте в предвид, че Тони (Mury) си изкарва хляба с автомобилиот опит ни ги говори тези неща, въпреки че винаги е напреки :D ...ако е съгласен с нещо само чете, без де пише :D

Коментар

Относно добавките. Освен Любо при проблема с паленето, някой слагал ли е ей така профилактично? Аз досега на тази кола не съм, но мисля преди зимата да си взема една добавка.
            Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

аз слагам профилактично от време на време...след като сложих газта

Коментар

А каква слагаш? Някоя специална за коли с АГУ?

Коментар

неSTP

Коментар

Ок, мерси! И аз към нея съм се насочил.

Коментар

Sev написа:
                      доста е :D дай данни за ускорението с джаджата, че с тия килограми би трябвало да има разлика
                      ще тествам като намеря подходящ път/писта - другата седмица, надявам се...иначе на шега, на майтап, но разходът ми е паднал поне с един литър...последната засечка на градско показа 11,5 - това е с почти нон-стоп ръчкане! (още се кефя колко върви) нормално градско ми дава между 12 и 13,5...не съм сменял бензина - това е все с shell v-power racing

Коментар

lyubohar написа:
                        Sev написа:
                        е да, ама ти си примерно 90 килограмаи тези 3 кг. като % не са малко...освен това грешката на кантара е различна в зависимост от теглотопробвай на друго мястоабсурд бензинова кола била тя и с тавански прозорец :D да е 1400 кг.
                        Sev, толкова си е колата...Днес я измерих на друго място - 1380. Горе-долу разликата е точно колкото бензин съм изхарчил от вчера, плюс-минус 5 килограма.В книжката пише, че 1275 е версията 150T, но без никакви екстри. Ако броим "Спорт" пакета за набор от добавени ексри, тогава нещата почват да си идват на мястото...Само 17" цоловите джанти са по 20 килограма, имаш сума ти прагове и спойлери, по-големи гуми, като сложим и покрива и нещата започват да си идват на мястото...
                        Екстрите доста качват килограмите, но джантите не са толкова тежки, колкото си го представяш. Обикновено една 17-ка тежи около 11кг а железен аналог е с около 2 до 3кг по-лек. Демек от джантите общо ще ти се увеличи с има няма 15кг, което пак е нещо, разбира се.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Джантата ми с гумата е 20 килограма - мерено е

Коментар

lyubohar написа:
                            Джантата ми с гумата е 20 килограма - мерено е
                            АА с гумата може. Джанта 12кг + гума около 8кг и горе долу е там някъде.Ама железните джанти няма да са доста по-леки
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Любо, много ме изненада с теглото което ти е показал кантара. Аз винаги съм се радвал, мислейки че колата е 1300кг грубо, малко под това даже, а сега Не знам кое оборудване може да качи толкова теглото, смисъл нашия двигател се слага само на 17ки, оборудването ни е без навигация, парктроник и ксенон. Единствено ти имаш Skydome, който не знам колко качва. Много е тъпо тва, ако е така, значи в каталога цифрата е невярна...
                              Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Ако искаш ще ти кажа къде я мерих последно и можеш да се метнеш, 2-5 лева струва (почерпка колкото) Така ще си сигурен колко тежи твоята...Според мен покривът е поне 50 кг. отгоре.Иначе джантите наистина не качват толкова много, но все пак ако "без опции" я мерят с 15" железни, то тогава 17" алуминиеви спокойно качват едно 20 кг. само те...Като добавиш и няколко килограма в добавени спойлери, друго гърне, вероятно по-тежки седалки...И си излиза. Според мен твоята ще е около 1350. Ако случайно решиш да я измериш, гледай да е на около 1/4 резервоар, така ще направим най-точно сравнение.

Коментар

Working...
                                X