Искам да ви информирам ,че при производството на 95 и 98 прилагаме Keropur на BASF и това е от много години (от както пуснахме 98 на пазара)http://www.basf.com/group/corporate/...OPURскоро попаднах на това http://3e-news.net/energetika/item/б...ила.htmlи тази статийка е смешна ,защото те зареждат от нас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:е да, ама ти си примерно 90 килограмаи тези 3 кг. като % не са малко...освен това грешката на кантара е различна в зависимост от теглотопробвай на друго мястоабсурд бензинова кола била тя и с тавански прозорец :D да е 1400 кг.
Коментар
-
Sev написа:доста е :D дай данни за ускорението с джаджата, че с тия килограми би трябвало да има разлика
Коментар
-
lyubohar написа:Sev написа:е да, ама ти си примерно 90 килограмаи тези 3 кг. като % не са малко...освен това грешката на кантара е различна в зависимост от теглотопробвай на друго мястоабсурд бензинова кола била тя и с тавански прозорец :D да е 1400 кг.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
lyubohar написа:Джантата ми с гумата е 20 килограма - мерено еA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Любо, много ме изненада с теглото което ти е показал кантара. Аз винаги съм се радвал, мислейки че колата е 1300кг грубо, малко под това даже, а сега Не знам кое оборудване може да качи толкова теглото, смисъл нашия двигател се слага само на 17ки, оборудването ни е без навигация, парктроник и ксенон. Единствено ти имаш Skydome, който не знам колко качва. Много е тъпо тва, ако е така, значи в каталога цифрата е невярна...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Ако искаш ще ти кажа къде я мерих последно и можеш да се метнеш, 2-5 лева струва (почерпка колкото) Така ще си сигурен колко тежи твоята...Според мен покривът е поне 50 кг. отгоре.Иначе джантите наистина не качват толкова много, но все пак ако "без опции" я мерят с 15" железни, то тогава 17" алуминиеви спокойно качват едно 20 кг. само те...Като добавиш и няколко килограма в добавени спойлери, друго гърне, вероятно по-тежки седалки...И си излиза. Според мен твоята ще е около 1350. Ако случайно решиш да я измериш, гледай да е на около 1/4 резервоар, така ще направим най-точно сравнение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар