Още веднъж мерси Не е от задавяне на двигателя, защото го било правило при почти всяко палене, освен ако не било на чисто равно. Явно маслото е мааалко под минимума щом го прави само на наклон(макар и лек).
вчера, минавайки през Дупница мярнах черно Браво с опционалните 18 цолови джантибеше натоварено на автовоз, леко чукнато отпред :D най-вероятно след ремонт ще го пуснат да се продава в "отлично състояние"
Още веднъж мерси Не е от задавяне на двигателя, защото го било правило при почти всяко палене, освен ако не било на чисто равно. Явно маслото е мааалко под минимума щом го прави само на наклон(макар и лек).
Пробвайте да смени и масления филтър,може да е от него
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Чел съм за това приложение и няма как да е чак с макс точност Доколкото знам ползва акселерометрите на телефона, а не GPS-а. Ако е през GPS нищо няма да ти измери, гаранция, тия GPS-и в телефоните въобще не са прецизни. Ползва акселерометъра, който също е точен колкото за нуждите на телефон, не очаквай чудеса...Но твърдят, че е точно до около +/- 10%, което е достатъчно да си премериш колата
ами то има доста такива приложения, не е само едно. старите ползват акселерометъра, защото първият айфон нямаше gps, но новите програми ползват и двете (gps за скорост, изминато разстояние и т.н., а акселерометъра за G forces и какви ли не други данни). GPS чипът е същият като в tomtom go серията например и си е доста точен и бърз. Тествах онзи ден - отчита съвсем точна скорост и разстояние, спрямо показателите от самата кола. Остава да тествам и 0-100 като попадна на подходящо място
Чел съм за това приложение и няма как да е чак с макс точност Доколкото знам ползва акселерометрите на телефона, а не GPS-а. Ако е през GPS нищо няма да ти измери, гаранция, тия GPS-и в телефоните въобще не са прецизни. Ползва акселерометъра, който също е точен колкото за нуждите на телефон, не очаквай чудеса...Но твърдят, че е точно до около +/- 10%, което е достатъчно да си премериш колата
ами то има доста такива приложения, не е само едно. старите ползват акселерометъра, защото първият айфон нямаше gps, но новите програми ползват и двете (gps за скорост, изминато разстояние и т.н., а акселерометъра за G forces и какви ли не други данни). GPS чипът е същият като в tomtom go серията например и си е доста точен и бърз. Тествах онзи ден - отчита съвсем точна скорост и разстояние, спрямо показателите от самата кола. Остава да тествам и 0-100 като попадна на подходящо място
Дано да е точно наистина, аз само цитирам какво съм чел по разни форуми на ентусиасти по замерванията...Според тях трудно ще можеш да повториш едно и също замерване, защото при смартфона играят много фактори, точността на сензорите е само единия от тях. Том-том изобщо не е критерий за точност, това е обикновен навигатор; сензорите в g-tech са от класа на тези, които ползват в самолети и ракети. Ела на следващата среща и мога да замеря моята кола с Айфона и ще ти кажа каква е разликата спрямо G-techa и дали има въобще. Днес успях да оправя g-techa Оказа се, че явно наистина има някакъв бъг в последния фърмуер, с който ми го продадоха. Префлашнах го и всичко заработи. Тия дни ще тествам и ще пусна резултати.
Попаднах на следния текст и имам питанеST 2078 FUEL INJECTOR CLEANER СВРЪХКОНЦЕНТРИРАНА ДОБАВКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЮЗИТЕ Добавка за всички бензинови автомобили с инжекционно подаване на горивото. Разтваря нагара, увеличава мощността и ускорението, икономисва гориво. Иглажда неравномерната работа на празен ход. Почиства и подобрява състоянието на цялата горивна система. Премахва трудното стартиране. Намалява отделянето на топлина. Начин на употреба: Едно шише се изсипва в резервоара, независимо от обема, преди да се зареди с гориво. Повтаря се след всеки изминати 1500 км. 250 ml Цена: 13,70 лв. Става въпрос за горивна добавка STP и това че тук пише че се слага ПРЕДИ зареждане с гориво, докато възприетото е-пълниш резервоара догоре и сипваш добавката.Някой знае ли наистина как се процедира? Според мен наистина има логика да отидеш на лампа на бензиностанцията, да сложиш първо добавката и после да заредиш до горе.
Коментар