Още веднъж мерси Не е от задавяне на двигателя, защото го било правило при почти всяко палене, освен ако не било на чисто равно. Явно маслото е мааалко под минимума щом го прави само на наклон(макар и лек).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vital написа:Още веднъж мерси Не е от задавяне на двигателя, защото го било правило при почти всяко палене, освен ако не било на чисто равно. Явно маслото е мааалко под минимума щом го прави само на наклон(макар и лек).Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
lyubohar написа:Чел съм за това приложение и няма как да е чак с макс точност Доколкото знам ползва акселерометрите на телефона, а не GPS-а. Ако е през GPS нищо няма да ти измери, гаранция, тия GPS-и в телефоните въобще не са прецизни. Ползва акселерометъра, който също е точен колкото за нуждите на телефон, не очаквай чудеса...Но твърдят, че е точно до около +/- 10%, което е достатъчно да си премериш колатаFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
boyo написа:lyubohar написа:Чел съм за това приложение и няма как да е чак с макс точност Доколкото знам ползва акселерометрите на телефона, а не GPS-а. Ако е през GPS нищо няма да ти измери, гаранция, тия GPS-и в телефоните въобще не са прецизни. Ползва акселерометъра, който също е точен колкото за нуждите на телефон, не очаквай чудеса...Но твърдят, че е точно до около +/- 10%, което е достатъчно да си премериш колата
Коментар
-
Попаднах на следния текст и имам питанеST 2078 FUEL INJECTOR CLEANER СВРЪХКОНЦЕНТРИРАНА ДОБАВКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЮЗИТЕ Добавка за всички бензинови автомобили с инжекционно подаване на горивото. Разтваря нагара, увеличава мощността и ускорението, икономисва гориво. Иглажда неравномерната работа на празен ход. Почиства и подобрява състоянието на цялата горивна система. Премахва трудното стартиране. Намалява отделянето на топлина. Начин на употреба: Едно шише се изсипва в резервоара, независимо от обема, преди да се зареди с гориво. Повтаря се след всеки изминати 1500 км. 250 ml Цена: 13,70 лв. Става въпрос за горивна добавка STP и това че тук пише че се слага ПРЕДИ зареждане с гориво, докато възприетото е-пълниш резервоара догоре и сипваш добавката.Някой знае ли наистина как се процедира? Според мен наистина има логика да отидеш на лампа на бензиностанцията, да сложиш първо добавката и после да заредиш до горе.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар