Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Още веднъж мерси Не е от задавяне на двигателя, защото го било правило при почти всяко палене, освен ако не било на чисто равно. Явно маслото е мааалко под минимума щом го прави само на наклон(макар и лек).

Коментар

вчера, минавайки през Дупница мярнах черно Браво с опционалните 18 цолови джантибеше натоварено на автовоз, леко чукнато отпред :D най-вероятно след ремонт ще го пуснат да се продава в "отлично състояние"
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
        малко инфо от международния форум:Браво няма да има наследникпрез 2013 ще бъде пуснат нов модел от типа на Нисан Кашкай
        започна се с предположенията:
        Прикачени файлове

Коментар

vital написа:
          Още веднъж мерси Не е от задавяне на двигателя, защото го било правило при почти всяко палене, освен ако не било на чисто равно. Явно маслото е мааалко под минимума щом го прави само на наклон(макар и лек).
          Пробвайте да смени и масления филтър,може да е от него
          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
          Ventura garage

Коментар

Sev написа:
            Sev написа:
            малко инфо от международния форум:Браво няма да има наследникпрез 2013 ще бъде пуснат нов модел от типа на Нисан Кашкай
            Тва изглежда яко,поне мен ме кефи
            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
            Ventura garage

Коментар

Прилича ми на нещо от новите Ситроени

Коментар

Мда, и то лошо копие

Коментар

е това е самоделка на някой ентусиаст :D ...първите подобни предположения на сегашното Браво нямаха нищо общо с истината:
                  Прикачени файлове

Коментар

lyubohar написа:
                    Чел съм за това приложение и няма как да е чак с макс точност Доколкото знам ползва акселерометрите на телефона, а не GPS-а. Ако е през GPS нищо няма да ти измери, гаранция, тия GPS-и в телефоните въобще не са прецизни. Ползва акселерометъра, който също е точен колкото за нуждите на телефон, не очаквай чудеса...Но твърдят, че е точно до около +/- 10%, което е достатъчно да си премериш колата
                    ами то има доста такива приложения, не е само едно. старите ползват акселерометъра, защото първият айфон нямаше gps, но новите програми ползват и двете (gps за скорост, изминато разстояние и т.н., а акселерометъра за G forces и какви ли не други данни). GPS чипът е същият като в tomtom go серията например и си е доста точен и бърз. Тествах онзи ден - отчита съвсем точна скорост и разстояние, спрямо показателите от самата кола. Остава да тествам и 0-100 като попадна на подходящо място
                    Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Sev написа:
                      Sev написа:
                      Това не е ли фотошоп на снимка на сегашното Браво?
                      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

аха

Коментар

boyo написа:
                          lyubohar написа:
                          Чел съм за това приложение и няма как да е чак с макс точност Доколкото знам ползва акселерометрите на телефона, а не GPS-а. Ако е през GPS нищо няма да ти измери, гаранция, тия GPS-и в телефоните въобще не са прецизни. Ползва акселерометъра, който също е точен колкото за нуждите на телефон, не очаквай чудеса...Но твърдят, че е точно до около +/- 10%, което е достатъчно да си премериш колата
                          ами то има доста такива приложения, не е само едно. старите ползват акселерометъра, защото първият айфон нямаше gps, но новите програми ползват и двете (gps за скорост, изминато разстояние и т.н., а акселерометъра за G forces и какви ли не други данни). GPS чипът е същият като в tomtom go серията например и си е доста точен и бърз. Тествах онзи ден - отчита съвсем точна скорост и разстояние, спрямо показателите от самата кола. Остава да тествам и 0-100 като попадна на подходящо място
                          Дано да е точно наистина, аз само цитирам какво съм чел по разни форуми на ентусиасти по замерванията...Според тях трудно ще можеш да повториш едно и също замерване, защото при смартфона играят много фактори, точността на сензорите е само единия от тях. Том-том изобщо не е критерий за точност, това е обикновен навигатор; сензорите в g-tech са от класа на тези, които ползват в самолети и ракети. Ела на следващата среща и мога да замеря моята кола с Айфона и ще ти кажа каква е разликата спрямо G-techa и дали има въобще. Днес успях да оправя g-techa Оказа се, че явно наистина има някакъв бъг в последния фърмуер, с който ми го продадоха. Префлашнах го и всичко заработи. Тия дни ще тествам и ще пусна резултати.

Коментар

Попаднах на следния текст и имам питанеST 2078 FUEL INJECTOR CLEANER СВРЪХКОНЦЕНТРИРАНА ДОБАВКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ДЮЗИТЕ Добавка за всички бензинови автомобили с инжекционно подаване на горивото. Разтваря нагара, увеличава мощността и ускорението, икономисва гориво. Иглажда неравномерната работа на празен ход. Почиства и подобрява състоянието на цялата горивна система. Премахва трудното стартиране. Намалява отделянето на топлина. Начин на употреба: Едно шише се изсипва в резервоара, независимо от обема, преди да се зареди с гориво. Повтаря се след всеки изминати 1500 км. 250 ml Цена: 13,70 лв. Става въпрос за горивна добавка STP и това че тук пише че се слага ПРЕДИ зареждане с гориво, докато възприетото е-пълниш резервоара догоре и сипваш добавката.Някой знае ли наистина как се процедира? Според мен наистина има логика да отидеш на лампа на бензиностанцията, да сложиш първо добавката и после да заредиш до горе.
                            Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

идеята е първо да се сипе доваката и веднага след това горивото, за да може да се смеси по-добре

Коментар

Така направих и аз, когато я ползвах, и имаше ефект. Първо добавката, после бензина.

Коментар

Working...
                                X