Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

джантите си ги докарал като твоитесамо купи малко червено тиксо и на някоя среща и твоята ще я направим да изглежда като Абарт :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Мислил съм си го между другото, няма да е толкова трудно...Джантите обаче са много различни.

Коментар

значи си видял Пунто Евотам джантите са други

Коментар

Ево беше, да...

Коментар

Тествали ли сте 0 -100? Днес на една пуста отсечка го направих, но не се справих добре с видеото , та не мога да извадя до стотна време, но със сигурност е под 8 сек, а по книжка е 8.6 май
            Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

За под 8 ти трябват около 170-180 кончетаНа Любо като му дойде играчката може да го измерите точно

Коментар

Просто следващият път ще сложа тел на вакуум стойка, а няма да го държа в ръка 0 - 80 ги прави адски бързо после леко спада темпото

Коментар

Колеги, имате ли представа какво ще рече "Insuff. oil pressure. Stop and turn off engine.". Изписва го малко след като запали и след това не се появява пак. Аз си го обяснявам като "непоносимо" от "insufferable". Според моя приятел(който кара Бравото) маслото му е съвсем в норма.

Коментар

Sev написа:
                    За под 8 ти трябват около 170-180 кончетаНа Любо като му дойде играчката може да го измерите точно
                    Играчката дойде и...умря на втория ден - преди да я тествам. Чакам да ми отговорят дали ще се оправи с нов фърмуер. Имат някакъв бъг в последния софтуер явно и са пуснали фикс, но не смея да го прилагам преди да ми потвърдят. Абе фън Относно съобщението за маслото - на мен ми го показва само ако задавя колата и загасне. Не съм убеден, но не би трябвало да го показва в други ситуации, защо не видиш в книжката какво пише? Вероятно са изредили възможните причини...

Коментар

Той няма книжка. Погледнах в моите, ама там нищо няма. И през google не намирам нищо.

Коментар

Виж тук:http://www.fiatforum.com/bravo/27915...e-warning.html

Коментар

Щом "Insuff." идва от Insufficient, всичко е ясно. Ще му кажа пак да погледне колко му е маслото.Благодаря

Коментар

на мен ми го е изписвало веднъжна много голям наклон успях да загася колата...и след това го изписа

Коментар

Свалил съм апликация на айфона, която мери 0-100 през gps и ще е с макс точност само трябва да се озова сам в колата на пуст прав пътТова за маслото ако изчезне бързо вероятно няма нищо. Ако седи постоянно е вероятно паднало нивото на маслото

Коментар

Чел съм за това приложение и няма как да е чак с макс точност Доколкото знам ползва акселерометрите на телефона, а не GPS-а. Ако е през GPS нищо няма да ти измери, гаранция, тия GPS-и в телефоните въобще не са прецизни. Ползва акселерометъра, който също е точен колкото за нуждите на телефон, не очаквай чудеса...Но твърдят, че е точно до около +/- 10%, което е достатъчно да си премериш колата

Коментар

Working...
                                X