Мда, винаги ще имаме "най-новото Браво"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз на моето 1.2 60коня(което си е същото като 69) също сложих иридиеви NGK. Разлика не се усеща. Може би има нещо при високи обороти, но предполагам, че си внушавам. За разход не съм усетил разлика. А моите оригинални свещи бяха на около 47хил и си бяха бая заминали. Имам обаче усещане, че движението е много леко и плавно(не по-динамично).
Коментар
-
Не, че те ги слагат. А че по принцип щом е на метан колата се намаляват с 0.1 от фабричното(и за Добло и Пунто се отнася). Така го дават и от Бош.По книжка го дават за метана да се сменят на 60хил или 4години, но аз реших да ги погледна и си бяха позаминали. Но мисля, че е нормално, тази кола се кара точно 50/50 високи обороти(катерене по планински път на 3та/ каране със 120-130) и много къси отсечки. Пък и не съм пипал нищо друго освен масла и филтри(и едни накладки де) за вече 4години и почти 50хил км При най-висок разход 6.20лв/100км :D Живот и здраве мисля сега септември да сменя ангренажа, най-вероятно в Ауто Италия.
Коментар
-
твоите са DCPR7E-N, докато аз говорех за DCPR7E-N-10...а те са настоени заводски...макар че по каталог за бензиновата панда излизат също N-10както и да ещом се движи и гори добре, значи са наред :D ...между другото накладките като са на 50% (може и по-малко вече) спирането стана по-шумноне скърцат а има едно бучене, сякаш триенето е голямо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар