Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Orcinus написа:
    lyubohar написа:
    Само за информация - фирмата, която прави и продава този кит е сериозна фирма за ремап с доста добри проекти. Имат фейсбук страница с проекти, можеш да я разгледаш - TMC Motorsport (на основния им сайт ги няма проектите).
    Само една вметка - сериозните фирми не се занимават с фейсбук страници с проекти, а си имат собствени сериозни сайтове, където качват всичко. Прохождащите, малките (не казвам, че са несериозни )се опитват да се възползват от фейсбук, опитвайки се да се полуляризират чрез него.
    нищо не разбирам от тея кутийки , обаче това дето казваш е абсолютно невярно - всяка не особено глупава компания се възползва от фейсбук днес. Умните го направиха още преди 3-4 години. Най-големите и развити фейсбук страници обикновено са на най-големите фирми.
    Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Nocturne) написа:
      Не виждам защо се занимавате с powerboxa на Любо след като той не се опитва да убеждава никой тук, да го рекламира или да пише за това. Наистина Mury каква ти е целта, да го убедиш че се е прецакал ли? Той не ти иска мнението, пък и кажи го 1 път, 2 пъти...ама тва твойто си е откровено заяждане. Всеки има право да прави каквото си иска и да прави по своята кола каквото сметне за добре, а тази тема е за да го сподели и да помага на другите.
      Въобще нямам за цел да се заяждам,просто ми беше интересно,Любо ми даде линк,прочетох каквото ми трябваше,и ми е ясно за какво става въпрос.Точка по въпроса,повече няма да питам за такива работи,щом смятате че се заяждам Айде със здраве,и да знаете че колите са ви много яки,аз съм им голям фен
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
      Ventura garage

Коментар

Sev написа:
        Mury написа:
        Трябва да ти кажа,че си взех мойта кола на точно 60 000 км.,и като и свалих оригиналния ремък беше силно напукан,и беше леко протекла водната помпа,така че моя съвет по въпроса е 60 000 или 3 години
        това е Фиат, не е Алфа :D ако сменяме ремъци на 30 000 ще им станем роби на тези коли...и все пак наистина е добре да се свали капака и да се погледне състоянието на ремъка
        И къде е разликата бате,че не разбрах,нали моторите са едни и същи,не смятам че в Алфата има нещо различно по отношение на това.
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

Сев , спомена ,че има момче от Сливен което се занимава с ремап . Може ли да ми дадете координати ,за да се свържа с него .И нещо много интересно.Днес попаднах на обява за джанти на Браво Спорт ,като на Любо с цена 800 кинта. Още си чеша празната глава и се чудя дали да не се впусна в приключение.
          "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Едно мога да ти кажа за двуцветните джанти - ужасно здрави са Външният вид няма да го коментирам - въпрос на вкус си е - но са много яко направени и издържат на доста сериозни удари. Естествено е на цената на тежестта - едната джанта е 20-на кг. (не помня дали с гуми я мерих или без, но си е много). Лесно се драска полираната част, но пък не личи особено много. Заради полираната част не подлежат и на прахово боядисване - имай го предвид ако случайно имаш такива идеи.Относно ремапа - има човек и в София, който е специализиран по италиански коли. Не му пазя номера, но Сев ще ти го даде. Не ми хареса, че трябва да се ходи до Пловдив за дино, но вие може да се разберете нещо друго. Цената, която ми каза, е 800-900. Едит: ти си от Бургас, забравих Не пречи да го преслушаш де, звучеше компетентно, може да ти каже нещо интересно.

Коментар

Mury написа:
              И къде е разликата бате,че не разбрах,нали моторите са едни и същи,не смятам че в Алфата има нещо различно по отношение на това.
              майтап беше друже :D
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

телефонът на човека в Сливен е 088 4 24778по спомен се казва Емокара Браво Т-Джет Спорт ... даже по едно време пишеше във форумазанивама се с коли, не е случаен...но не мога да ти го препоръчам на 100% просто защото не знам как работи...само съм чувал че се справя

Коментар

А този от София, дето е специализиран в италианските коли?Мойто 1.3 си проси побутване в ниските обороти. Пък и предвид, че то има в Астра като 90коня...

Коментар

хайде да не правим реклама, че не ни правят отстъпка :D ЛС

Коментар

Много благодаря

Коментар

lyubohar написа:
                        Едно мога да ти кажа за двуцветните джанти - ужасно здрави са Външният вид няма да го коментирам - въпрос на вкус си е - но са много яко направени и издържат на доста сериозни удари. Естествено е на цената на тежестта - едната джанта е 20-на кг. (не помня дали с гуми я мерих или без, но си е много). Лесно се драска полираната част, но пък не личи особено много. Заради полираната част не подлежат и на прахово боядисване - имай го предвид ако случайно имаш такива идеи.Относно ремапа - има човек и в София, който е специализиран по италиански коли. Не му пазя номера, но Сев ще ти го даде. Не ми хареса, че трябва да се ходи до Пловдив за дино, но вие може да се разберете нещо друго. Цената, която ми каза, е 800-900. Едит: ти си от Бургас, забравих Не пречи да го преслушаш де, звучеше компетентно, може да ти каже нещо интересно.
                        Наистина джантите са супер тежки, но не мисля че са толкова здрави. Ей сега на морето по един ужасен малък път изкривих едната и след няколко часа гумата до долу. Трябваше да търся гумаджии в Слънчев бряг, добре че намерих и за моя изненада не ми взеха много. А преди това също имах една изкривена, но тя не беше от мен.Търси се доверен човек за чип когато не ти се дават много пари, не виждам какъв е смисъла да търсиш някой, ако при него цената е 800-900. Има достатъчно добри фирми за тия пари, които правят ремап. Аз бих отишъл в digitaltuning ако идеята е да се хвърлят едно 1000 лева...
                        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Много благодаря ,за информацията ! За джантите ,единствено цената ме спира,защото трябва и гуми да купувам .Сега съм с 16-ки,а 17-ките са над 200 кинта . Цифрата пак наближава 2 бонбона .Ремапа тук в Бургас ще ми излезне 450 лв.Запознах се с момчето което е на компютърната диагностика в АИ Бургас.Той ме заведе при негов приятел.Иначе в началото и аз се обърнах към Дигиталтунинг .Там ми обявиха цена 900 лв ,за профи тунинг ,защото имало и по лек за 600лв.Иначе като се рових в нета ( само дето не помня страницата) попаднах точно на такава компания която предлага същия ремап ,за същите пари .Мисля ,че бяха германци.
                          "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

най-накрая сложих парктроника след като седя повече от година в багажника :D монтажът трае около 2 часавсъщност може и по-бързо, ако ФИАТ не са подлъгали как точно се сваля бронята в eLearnпроцедурата е следната:- докато бронята е на мястото си избирах местата за сензорите- демонтаж на бронята - държи се на 12 винта и няколко щипки- пробиване на отворите- монтаж на сензорите и кабелите- монтаж на бронятав комплекта има всичко необходимо, с изключение на боркорона за отворите...може би защото комплекта по принцип се монтира в сервизите на ФИАТ; ако някой реши да монтира ще му дам короната с която аз пробивахима разграфени лепенки за определяне на местата на сензорите, има бързи кабелни връзки - не се режат кабели (връзките са само 2)зад бронята има място от където да минат кабелитев багажника също има място за кабелите - в крайна сметка не остава да се вижда нито един кабелсензорите са малки като размер , пасват идеално върху бронята и визуалния ефект е отличенна пръв поглед системата работи добре, монтажът беше вчера и не съм имал време да я тествам повече

Коментар

Много добре се е получило. А самата пищялка е скрита в багажника, нали?

Коментар

да, в багажника е - над задна дясна гумакабелът минава под корите...силата на звука може да се регулирапри мен е на 50% и се чува добре

Коментар

Working...
                                X