lyubohar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
-
Не спорихме ли вече с теб по тая тема преди няколко страници? Сигурен съм, че искаш да помогнеш, но ако исках съвет и исках да обсъждаме, щях да го направя преди да си купя продукта, а не след тоав Когато и където е трябвало съм питал, чел и обсъждал, не виждам никакъв смисъл в момента да се връщаме на тази тема. Знам какво е ремап, знам и кои фирми и хора правят ремап - звънял съм, мислил съм; нямам навика да взимам неинформирани решения. Мога само да кажа, че съм изключително доволен от кит-а, такива са и отзивите от всичи други, които са го ползвали. Ако наистина те интересува как работи това устройство (което НЕ Е тунинг бокс - само казвам, няма да споря след това), прочети тази тема: http://www.fiatforum.com/bravo/25099...jet-150-a.html Тук има доста обстоен "спор" и информация, включително и "get a proper remap" позицията, която ти защитаваш.
Коментар
-
И аз само да се включа То оставаше и да не си доволен.Все пак какво очакваш - купуваш, слагаш, колата тръгва повече - ти доволен. С 90% от всички "боксове" ще си доволен, спор няма тук. Даваш пари, колата тръгва повече, всички доволни в крайна сметка Но моя въпрос ще е какво трябваше да стане, за да не си доволен?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Даваш пари, колата тръгва повече, всички доволни в крайна сметка
Коментар
-
lyubohar написа:BO написа:Даваш пари, колата тръгва повече, всички доволни в крайна сметкаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Тоест не знаеш какво точно прави "кутийката", но все пак решаваш да ми кажеш, че вредяла Не знам как да кажа по-ясно - ако исках такъв тип мнение щях да питам по-рано тук...Не съм го направил умишлено тогава, още по-малко искам да го правя сега.Иначе естествено, че съм се замислял и съм изчел купища информация. Нямам време да резюмирам - прочети темата, която ти пуснах, там е обяснено всичко. Само за информация - фирмата, която прави и продава този кит е сериозна фирма за ремап с доста добри проекти. Имат фейсбук страница с проекти, можеш да я разгледаш - TMC Motorsport (на основния им сайт ги няма проектите).Няма проблем с возенето - ела на следващата среща и готово
Коментар
-
според мен е рано е за смяна на заводския комплектпо принцип ангренажния комплект се сменя на 5-тата година, или на 4-тата ако колата се кара предимно градско...или на километри - но това важи ако караш повече...следващия комплект вече се сменя на 50-60 хил. поради съмнителното качество в другите сервизи, които разполагат с необходимия опит и инструменти (Вентура,Екстрийм,Лисан )ще ти вземат за същата процедура около 200-250 левакато естесвено на всички места трябва да ти дадат гаранция, ако купиш частите от тях
Коментар
-
lyubohar написа:Тоест не знаеш какво точно прави "кутийката", но все пак решаваш да ми кажеш, че вредяла Не знам как да кажа по-ясно - ако исках такъв тип мнение щях да питам по-рано тук...Не съм го направил умишлено тогава, още по-малко искам да го правя сега.Иначе естествено, че съм се замислял и съм изчел купища информация. Нямам време да резюмирам - прочети темата, която ти пуснах, там е обяснено всичко. Само за информация - фирмата, която прави и продава този кит е сериозна фирма за ремап с доста добри проекти. Имат фейсбук страница с проекти, можеш да я разгледаш - TMC Motorsport (на основния им сайт ги няма проектите).Няма проблем с возенето - ела на следващата среща и готовоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Sev написа:според мен е рано е за смяна на заводския комплектпо принцип ангренажния комплект се сменя на 5-тата година, или на 4-тата ако колата се кара предимно градско...или на километри - но това важи ако караш повече...следващия комплект вече се сменя на 50-60 хил. поради съмнителното качество в другите сервизи, които разполагат с необходимия опит и инструменти (Вентура,Екстрийм,Лисан )ще ти вземат за същата процедура около 200-250 левакато естесвено на всички места трябва да ти дадат гаранция, ако купиш частите от тяхFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Естествено, че лъжат ЕКУ-то, какво друго може да правят? Разликата от пауърбоксовете е, че този тип устройства получават и обратна информация от колата и според оборотите прилагат специфично мапнати преди това настройки. Не знам защо се подлъгвам да ти обяснявам, ти не се опитваш да научиш как точно работи кита, иначе вече щеше да си прочел каквото трябва и да не говорим общи приказки от типа на "аз таквиз кутийки колко съм виждал - все един дол дренки са"...Ако целта е да ме убедиш колко съм се преебал като съм си купил "power box" без да се поинтересуваш за какво точно говорим - ОК, нека приемем, че е така, и да затворим темата.Едит: надявам се не го приемаш за агресивен тон, аз така си говоря
Коментар
-
Mury написа:Трябва да ти кажа,че си взех мойта кола на точно 60 000 км.,и като и свалих оригиналния ремък беше силно напукан,и беше леко протекла водната помпа,така че моя съвет по въпроса е 60 000 или 3 години
Коментар
-
Orcinus
lyubohar написа:Само за информация - фирмата, която прави и продава този кит е сериозна фирма за ремап с доста добри проекти. Имат фейсбук страница с проекти, можеш да я разгледаш - TMC Motorsport (на основния им сайт ги няма проектите).
Коментар
-
Не виждам защо се занимавате с powerboxa на Любо след като той не се опитва да убеждава никой тук, да го рекламира или да пише за това. Наистина Mury каква ти е целта, да го убедиш че се е прецакал ли? Той не ти иска мнението, пък и кажи го 1 път, 2 пъти...ама тва твойто си е откровено заяждане. Всеки има право да прави каквото си иска и да прави по своята кола каквото сметне за добре, а тази тема е за да го сподели и да помага на другите.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар