vital написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
-
Колеги, вчера получих tuning box-а от TMC и вечерта го инсталирах. Ще постна повече feedback по-късно, след като имам възможност да замеря колата, но засега коментарите са ми: wow!Снощи направих едно тестово каране, днес сутринта към работа - отново. Откъм вървене нещата са много по-различни вече. Моторът е много по-склонен да развива обороти, при това започва по-рано отпреди и дърпа здраво докрай. На първа и втора няма особена разлика, но от трета нагоре нещата стават страшни. Досега не ми се е включвал ASR-ът на трета (поне не съм забелязвал), а сега го прави Чисто като усещане няма някаква генерална разлика, тоест няма някакво рязко ритане/дръпване и нещата се случват плавно, което е супер. В същото време пейзажът отстрани започва да се размазва адски бързо и стрелката на скоростомера лети...Скоро ще имам възможност да изтествам и 0-100, но според мен при сам човек в колата, загряти гуми и по-малко бензин ще е около 7,5 секунди, което е супер...Имам един месец да тествам кит-а и да го върна ако не ми хареса. Засега обаче нямам такива намерения
Коментар
-
Браво, радвам се че си доволен. Иначе точно това и е проблема на тая кола, а именно че на 1ва и 2ра е слаба работа, особено без спорт. А и на тези предавки се включва ASR-a и върти гуми. Супер ниско сцепление с пътя, вместо да захапе и да издухаш някой на светофар, си принуден да държиш волана с 2 ръце и в същото време да превключваш тия дълги скорости. След 3-та кефа е голям, до 180-200 си набира стабилно.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Здравейте, от няколко дни,понякога ,датчика/термометъра/ за външната температура ми показва ту 1,14, 0.5 и т.нт. градуса аз не му обръщах внимание.Днес обаче при реална външна температура 32 градуса/пак ме предуптеждаваше за лед! и показваше 0,6 градуса/ тръгнах на път,пускам климатроника,ноооо..... няма я "снежинката" и духа само горещо. Та,друг имал ли е подобен проблем? Успях да вдяна ,че датчика се намира в огледалото на пътника/отпред/. Имам навика да си свивам огледалата като паркирам,дали е от това? Колата е..Браво T-Jet. Мерси!Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.
Коментар
-
явно е датчика, но не вярвам да е от свиването на огледалатапросто самия елемент е предал богу духразгробявай огледалото, поне да видиш дали не е кофти връзка:-отвътре махаш пластмасовата капачка (там където е пищялката на радиото) - на щипки е-вътре има една букса - разкачаш я и има няколко болта-махаш самото огледало - подпъхваш нещо и леко надигаши вътре са чарковетеобаче ако трябва да се купува нов сензор - не го намирам като отделен елемент EPER...но може и да не търся правилно
Коментар
-
ако някой си търси парктроник - http://cgi.ebay.it/SENSORI-DI-PARCHE...ba4...това е оригиналния Фиат аксесоар
Коментар
-
за стъклото на огледалото регистрирай се в www.rutracker.org и свали товаима всичко за колата подробно:http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2402488
Коментар
-
Ако ти казват, че ISO имидж има нужда от втори файл, моят съвет е - смени си компютърната фирма максимално бързо Свали си Alcohol 52% или Daemon Tools и отвори имиджа с тях; можеш и направо да го изпечеш с Nero или който и да е софтуер за записвачка - имат си опция "burn image". Или ако не си на "ти" с тези неща, просто напиши "how to open iso image" в Google и отдели 5 мин., ще е по-лесно отколкото някой да ти обяснява тук стъпка по стъпка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар