Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vital написа:
    Как издържате не знам... Аз малко покарах Бравото на моя познат... Еми то по-ниско от уж спортния Сааб... Направо се отчаях... А и не знам дали е TRW-то дето му сложихме на Бравото, ама спирачките са отчайващи... Отделно ужасна друсавица. Дори Пандата ми 4х4 вози по-меко Явно сте си много влюбени в колите :DАз на Пандата си сложих Текстар(макар и почти 90лв...) и съвсем буквално коват... Май срам-не срам ще преоборудваме и Бравото :D
    понеже карах един сааб 9-5 точно преди да купя бравото - спирачките на бравото са определено по-добри, двигателят също повече ми допада, при все че сааб-а беше 2 литра :D сега сааб-а возеше по-добре, но нормално - по-голяма кола. Бравото не е за пътници, само за шофиране :D
    Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

пружините са 330 леватруд около 80...за бензиновите мотори номерът на Eibach е E10-30-012-01-22
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Къде ги гледаш тези номера? Нещо не мога да се ориентирам в сайта им.

Коментар

http://performance-suspension.eibach.de/моделът е Pro Kit

Коментар

Колеги, вчера получих tuning box-а от TMC и вечерта го инсталирах. Ще постна повече feedback по-късно, след като имам възможност да замеря колата, но засега коментарите са ми: wow!Снощи направих едно тестово каране, днес сутринта към работа - отново. Откъм вървене нещата са много по-различни вече. Моторът е много по-склонен да развива обороти, при това започва по-рано отпреди и дърпа здраво докрай. На първа и втора няма особена разлика, но от трета нагоре нещата стават страшни. Досега не ми се е включвал ASR-ът на трета (поне не съм забелязвал), а сега го прави Чисто като усещане няма някаква генерална разлика, тоест няма някакво рязко ритане/дръпване и нещата се случват плавно, което е супер. В същото време пейзажът отстрани започва да се размазва адски бързо и стрелката на скоростомера лети...Скоро ще имам възможност да изтествам и 0-100, но според мен при сам човек в колата, загряти гуми и по-малко бензин ще е около 7,5 секунди, което е супер...Имам един месец да тествам кит-а и да го върна ако не ми хареса. Засега обаче нямам такива намерения

Коментар

Браво, радвам се че си доволен. Иначе точно това и е проблема на тая кола, а именно че на 1ва и 2ра е слаба работа, особено без спорт. А и на тези предавки се включва ASR-a и върти гуми. Супер ниско сцепление с пътя, вместо да захапе и да издухаш някой на светофар, си принуден да държиш волана с 2 ръце и в същото време да превключваш тия дълги скорости. След 3-та кефа е голям, до 180-200 си набира стабилно.
              Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Здравейте, от няколко дни,понякога ,датчика/термометъра/ за външната температура ми показва ту 1,14, 0.5 и т.нт. градуса аз не му обръщах внимание.Днес обаче при реална външна температура 32 градуса/пак ме предуптеждаваше за лед! и показваше 0,6 градуса/ тръгнах на път,пускам климатроника,ноооо..... няма я "снежинката" и духа само горещо. Та,друг имал ли е подобен проблем? Успях да вдяна ,че датчика се намира в огледалото на пътника/отпред/. Имам навика да си свивам огледалата като паркирам,дали е от това? Колата е..Браво T-Jet. Мерси!
                Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.

Коментар

явно е датчика, но не вярвам да е от свиването на огледалатапросто самия елемент е предал богу духразгробявай огледалото, поне да видиш дали не е кофти връзка:-отвътре махаш пластмасовата капачка (там където е пищялката на радиото) - на щипки е-вътре има една букса - разкачаш я и има няколко болта-махаш самото огледало - подпъхваш нещо и леко надигаши вътре са чарковетеобаче ако трябва да се купува нов сензор - не го намирам като отделен елемент EPER...но може и да не търся правилно

Коментар

ако някой си търси парктроник - http://cgi.ebay.it/SENSORI-DI-PARCHE...ba4...това е оригиналния Фиат аксесоар

Коментар

SEV, благодаря! Още не съм правил нищо по огледалото/датчика/,не съм го свивал и за сега датчика си работи. Как да разбирам това : "-махаш самото огледало - подпъхваш нещо и леко надигаш" , за корпуса или за стъклото на огледалото става въпрос?
                      Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.

Коментар

за стъклото на огледалото регистрирай се в www.rutracker.org и свали товаима всичко за колата подробно:http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2402488

Коментар

Свалих .iso файла,но няма отваряне на програмата. Ходих и до комп. фирма и те не успяха. Твърдят,че трябва 2-ри фаил?! пък ... няма такъв.
                          Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.

Коментар

Ако ти казват, че ISO имидж има нужда от втори файл, моят съвет е - смени си компютърната фирма максимално бързо Свали си Alcohol 52% или Daemon Tools и отвори имиджа с тях; можеш и направо да го изпечеш с Nero или който и да е софтуер за записвачка - имат си опция "burn image". Или ако не си на "ти" с тези неща, просто напиши "how to open iso image" в Google и отдели 5 мин., ще е по-лесно отколкото някой да ти обяснява тук стъпка по стъпка

Коментар

За фирмата оставям без коментар. Правя всичко както трябва с Daemon Tools, но получавам имидж с наименование BRAVO CD02 -подчертавам CD02 и... до там. Няма нужда някои да ми обяснява стъпка по стъпка,Благодаря!ПП. С програмата Maqic Disc се отвори веднага!Благодаря!
                              Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.

Коментар

Хм, това наистина е странно, аз имам един имидж само...Ако това са имали предвид от фирмата - оттеглям си мнението за тях, аз друго разбрах Ако искаш да ти пратя моя имидж добави ме в Скайп (lyubohar) и ще ти го пусна

Коментар

Working...
                                X