Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
По-голяма отстъпка, складови наличности, обслужване - всичко е по-добре!Да не отваряме тема и за "втората цедка" на автомобилите внесени в България, нищо, че са нови Или пък можеше да намериш кола на 2000-3000км. с 30% намаление.... само като пример.Определено, с 15’000-17’000 Евро в чужбина имаш много по-голям избор за парите си
Коментар
-
Чакай малко сега, ти в едно мнение нахвърли ей така за цвят 5 различни неща...За кола втора употреба изобщо не може да става и дума, това е съвсем друга сюжетна линия, и ако бях тръгнал по нея, всичко щеше да е различно.Обслужването до момента е перфектно, а складовата наличност не ме вълнува, тъй като колата ми е по-специфична и трябва да се направи в завода. За цената...Не вярвам, че ще намеря по-голяма отстъпка от цената. Общата ми отстъпка до момента е над 10% от лист цената, така че смятай. Да не говорим, че първоначално смятах да ползвам лизинг. Ако знаех за плащането в брой, сигурно можех и още по-голяма отстъпка да получа. В Европа стартовите цени са поначало по-високи, така че трябва да ми направят отстъпка от 15%, за да има смисъл. После имаш разходи да я докараш, вероятно и други неща, свързани с покупка от чужбина. Честно казано изобщо не съм обмислял този вариант за нова кола...Като повечето хора, когато реша да си купя нещо, отивам в официалния магазин, а не започвам да мисля как ще ме пр***ат там и да смятам разни сложни конфигурации.За "втората цедка" не мога да коментирам, но някак си не ми се вярва като започнат да ми правят колата в завода, да кажат "а, тая е за БГ, дай от ония скапаните двигатели". Или "пусни поточната линия на режим БГ". Може и да греша, но докато не получа някакво смислено доказателство, смятам подобна теория за пълна глупост. Особено като говорим за нова кола, която се прави на момента.И на последно място...Не мога да разбера каква ти е мотивацията да ми изпишеш всички тези неща, след като вече съм си поръчал колата. Още повече, че пиша в темата от поне 3 месеца. Едно "честито, да си я караш със здраве" ми се струва по подходящо в случая от "прецакал си се".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар