Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    само за налични :D независимо къде са - в шоурума, в централен склад, в Италия, в Турция...
    Гледам ти подписа...Някой се е сдобил с ново Браво? А такаа...Ха честито! Само моето го няма още

Коментар

видях че си писал във fiatforum.com :D май тази седмица бялата красавица ще дойде все пак...
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ооооооо и си траеш, А?

Коментар

Sev написа:
          видях че си писал във fiatforum.com :D май тази седмица бялата красавица ще дойде все пак...
          Не смея да казвам вече, още нямам дата за доставка, така че по-скоро няма да е тази седмица Иначе там пиша доста да, като за човек който все още дори не притежава колата...

Коментар

ще дойдена мен като поръчвах ми разправяха, че до 2 седмици щели да имат транспорттака и не ги транспортираха майне знам по колко карат заедно, но сигурно са достадобре че тази, която бях харесъл я имаше в БГ

Коментар

Кога е било това? Кога си я поръчал твоята? 10х

Коментар

поръчана на 31.01получена на 06.02като твърденията за транспорта са от средата на януари...може би организират транспорт когато има поръчка

Коментар

Да, определено чакат да се съберат няколко коли, за да не се набутват. Което си е разбираемо...А пък в тая криза едва ли има супер много поръчки и затова чакам повечко...

Коментар

В четвъртък-петък ще бъде тук

Коментар

а така, браво :D а нещата по лизинга оправени ли са ?т.е. колата платена ли е изцяло ?

Коментар

Не, реших да не ползвам лизинг, така че това е лесно

Коментар

Е, защо не си купи от чужбина, като ще плащаш в брой ?

Коментар

А защо от чужбина? Нещо не хващам смисъла...

Коментар

По-голяма отстъпка, складови наличности, обслужване - всичко е по-добре!Да не отваряме тема и за "втората цедка" на автомобилите внесени в България, нищо, че са нови Или пък можеше да намериш кола на 2000-3000км. с 30% намаление.... само като пример.Определено, с 15’000-17’000 Евро в чужбина имаш много по-голям избор за парите си

Коментар

Чакай малко сега, ти в едно мнение нахвърли ей така за цвят 5 различни неща...За кола втора употреба изобщо не може да става и дума, това е съвсем друга сюжетна линия, и ако бях тръгнал по нея, всичко щеше да е различно.Обслужването до момента е перфектно, а складовата наличност не ме вълнува, тъй като колата ми е по-специфична и трябва да се направи в завода. За цената...Не вярвам, че ще намеря по-голяма отстъпка от цената. Общата ми отстъпка до момента е над 10% от лист цената, така че смятай. Да не говорим, че първоначално смятах да ползвам лизинг. Ако знаех за плащането в брой, сигурно можех и още по-голяма отстъпка да получа. В Европа стартовите цени са поначало по-високи, така че трябва да ми направят отстъпка от 15%, за да има смисъл. После имаш разходи да я докараш, вероятно и други неща, свързани с покупка от чужбина. Честно казано изобщо не съм обмислял този вариант за нова кола...Като повечето хора, когато реша да си купя нещо, отивам в официалния магазин, а не започвам да мисля как ще ме пр***ат там и да смятам разни сложни конфигурации.За "втората цедка" не мога да коментирам, но някак си не ми се вярва като започнат да ми правят колата в завода, да кажат "а, тая е за БГ, дай от ония скапаните двигатели". Или "пусни поточната линия на режим БГ". Може и да греша, но докато не получа някакво смислено доказателство, смятам подобна теория за пълна глупост. Особено като говорим за нова кола, която се прави на момента.И на последно място...Не мога да разбера каква ти е мотивацията да ми изпишеш всички тези неща, след като вече съм си поръчал колата. Още повече, че пиша в темата от поне 3 месеца. Едно "честито, да си я караш със здраве" ми се струва по подходящо в случая от "прецакал си се".

Коментар

Working...
                                X