lyubohar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Grande Punto 1.4 16V 95hp
-
Sev написа:шумът в този участък е нормаленпросто лошите пътища не са силната страна на Браво...пружините и амортисьорите не позволяватоптималния варинт е Eibach пружини + амортисьори (амортисьорите на Eibach се правят от Sachs и Bilstein)Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
lyubohar написа:Eibach pro kit са изтесствани от много хора в британския форум и мнението на всички е, че са се родили. Sev също е с тях, така че може да потвърди (кой не е следил темата? )Аз си чакам TMC кита и следващото ще бъде това...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
BolgAryan написа:Аз опирам непрекъснато, не мога да си представя какво е при вас със Спорта или още 3 см надолу... вече смених една кора, но и новата бая отнесе... не смея да погледна :DGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
lyubohar написа:@Nocturne): TMC е tuning box на една английска фирма за ремап@BolgAryan: моята още си е цяла, явно не внимаваш иначе спортът не пада с 3 сантиметра, с по-малко е...около 1 - 1,5Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Как издържате не знам... Аз малко покарах Бравото на моя познат... Еми то по-ниско от уж спортния Сааб... Направо се отчаях... А и не знам дали е TRW-то дето му сложихме на Бравото, ама спирачките са отчайващи... Отделно ужасна друсавица. Дори Пандата ми 4х4 вози по-меко Явно сте си много влюбени в колите :DАз на Пандата си сложих Текстар(макар и почти 90лв...) и съвсем буквално коват... Май срам-не срам ще преоборудваме и Бравото :D
Коментар
-
Sev написа:не опира повече от преди...просто колата не се клати като лудазаводски спорта е по-нисък от моятат.е. сега може би съм 1 см под спортпружините коригират част от недостатъцитеза останалите трябват и по-читави амортисьориFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар