Да добавя и , че при летището в сервиза са станали много организирани - запазих час по тел, бях там навреме и веднага ми почнаха колата - след 20 мин вече бяха готови и пътувах към вкъщи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
В последната седмица и половина навъртях близо 2000 км на Бравото постигайки 2 рекорда за разход: най-нисък и най-висок съответно. Миналия уикенд скочих до морето. Петък вечерта тръгнах и понастъпих хубаво колата по магистралата достигайки топ скорост и движейки се около нея доста време Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 на подходящите места, до колкото ги има разбира се. Резултата беше 8.6 на 100 по борд и 9.64 реален след пълнене до горе Абе покарах си дет се вика. На връщане заредих в ЕКО на Ахелой, но там нямаха 95+ и сипах 100 октанов. То пък се оказа, че настроението ми далеч не е като за каране и извънградско се движех 80-90, а на магистралата 90-100, през цялото време с климатик. Резултата по компютър беше 6.0 на 100, а на колонка 5,76. Останах доста приятно изненадан. Предполагам все пак, че и бензина си е изиграл не малка роля освен всичко де.
Коментар
-
BolgAryan написа:На връщане заредих в ЕКО на Ахелой, но там нямаха 95+ и сипах 100 октанов. То пък се оказа, че настроението ми далеч не е като за каране и извънградско се движех 80-90, а на магистралата 90-100, през цялото време с климатик. Резултата по компютър беше 6.0 на 100, а на колонка 5,76. Останах доста приятно изненадан. Предполагам все пак, че и бензина си е изиграл не малка роля освен всичко де.Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic
Коментар
-
lyubohar написа:Така е, точни са откъм запазване на час и ако знаят какво правят, са бързи. Само се моли да не ти се счупи нещо по-засукано, че тогава показват истинските си магарииFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
boyo написа:lyubohar написа:Така е, точни са откъм запазване на час и ако знаят какво правят, са бързи. Само се моли да не ти се счупи нещо по-засукано, че тогава показват истинските си магарииFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Аз ходих до морето преди 1 седмица и за разхода по борд:7-8 извънградско 10-11 градскоТова е положението като цяло с T-jet 150 с климатик почти през цялото време. Според мен е добре разхода. А с такива зареждания до капачката и мерения не съм се занимавал, мен ме интересува горе долу, чак милилитри да меря...През целия път беше супер стабилна, загреят ли гумите хубаво е супер поведението на прав път. Но на планински път с завой дразни много, има адски голямо недозовиване. Ужасна кормилна уредба като цяло.На магистралата дигнах 200 за малко без проблеми, иначе постоянно около 150-160км. Единствено камерите ме спират от по голяма скорост, колата я чувствам сигурна.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар