Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да добавя и , че при летището в сервиза са станали много организирани - запазих час по тел, бях там навреме и веднага ми почнаха колата - след 20 мин вече бяха готови и пътувах към вкъщи...
    Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Така е, точни са откъм запазване на час и ако знаят какво правят, са бързи. Само се моли да не ти се счупи нещо по-засукано, че тогава показват истинските си магарии

Коментар

Sev написа:
        май те гони склерозата звънял съм ти по тел да те каня...преди да купиш алфата
        Не помня,честно
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

като има среща ще ти звъннано това ще е през септември
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

В последната седмица и половина навъртях близо 2000 км на Бравото постигайки 2 рекорда за разход: най-нисък и най-висок съответно. Миналия уикенд скочих до морето. Петък вечерта тръгнах и понастъпих хубаво колата по магистралата достигайки топ скорост и движейки се около нея доста време Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 на подходящите места, до колкото ги има разбира се. Резултата беше 8.6 на 100 по борд и 9.64 реален след пълнене до горе Абе покарах си дет се вика. На връщане заредих в ЕКО на Ахелой, но там нямаха 95+ и сипах 100 октанов. То пък се оказа, че настроението ми далеч не е като за каране и извънградско се движех 80-90, а на магистралата 90-100, през цялото време с климатик. Резултата по компютър беше 6.0 на 100, а на колонка 5,76. Останах доста приятно изненадан. Предполагам все пак, че и бензина си е изиграл не малка роля освен всичко де.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

я кажи ти като си с фейслифта...как ти се струва возията по калпавия участък от магистралата?

Коментар

Гаден, как. Шум, вибрации и подскачане. Но все пак и нямам особена база за сравнение.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

имаше слух за промени по окачването при лифтано явно промяна няма...прати ми на ЛС номера на рамата, за да сравня пружините и амортисьорите

Коментар

BolgAryan написа:
                    На връщане заредих в ЕКО на Ахелой, но там нямаха 95+ и сипах 100 октанов. То пък се оказа, че настроението ми далеч не е като за каране и извънградско се движех 80-90, а на магистралата 90-100, през цялото време с климатик. Резултата по компютър беше 6.0 на 100, а на колонка 5,76. Останах доста приятно изненадан. Предполагам все пак, че и бензина си е изиграл не малка роля освен всичко де.
                    Аз преди около месец ходих до Варна и го докарах до 5.7 по компютър без климатик, защото пътувах през нощта. Иначе не съм я пълнил догоре и не знам какъв беше реалният разход. Шофирането ми обаче беше пенсионерско
                    Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

lyubohar написа:
                      Така е, точни са откъм запазване на час и ако знаят какво правят, са бързи. Само се моли да не ти се счупи нещо по-засукано, че тогава показват истинските си магарии
                      е да де, ама въпросът е, че ако по другите сервизи дори елементарен шум не могат да оправят, как ще се справят там с по-сложните неща? иначе другият център, тея с щетите на сливница, са отчайващи...

Коментар

този център е в историята: )

Коментар

boyo написа:
                          lyubohar написа:
                          е да де, ама въпросът е, че ако по другите сервизи дори елементарен шум не могат да оправят, как ще се справят там с по-сложните неща? иначе другият център, тея с щетите на сливница, са отчайващи...
                          Tи да не намекваш нещо а,и двата пъти които идва,всичко беше на тагадък,не пожела да оставиш колата за обстоен преглед.Недей да иронизираш нещата. П.С.По темата за разхода,моя рекорд е София-Серес каране зад една класика 100-110-4.7/100
                          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                          Ventura garage

Коментар

нищо не намеквам, нито съм споменавал имена... просто казах, че в крайна сметка съм най-доволен от АИ, въпреки че редовно ги псуваме. Оправиха го за 15 мин, не им трябваше обстоен преглед.

Коментар

Аз ходих до морето преди 1 седмица и за разхода по борд:7-8 извънградско 10-11 градскоТова е положението като цяло с T-jet 150 с климатик почти през цялото време. Според мен е добре разхода. А с такива зареждания до капачката и мерения не съм се занимавал, мен ме интересува горе долу, чак милилитри да меря...През целия път беше супер стабилна, загреят ли гумите хубаво е супер поведението на прав път. Но на планински път с завой дразни много, има адски голямо недозовиване. Ужасна кормилна уредба като цяло.На магистралата дигнах 200 за малко без проблеми, иначе постоянно около 150-160км. Единствено камерите ме спират от по голяма скорост, колата я чувствам сигурна.
                              Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

И на мен ми дава толкова. Иначе разликата в градско между борд компютъра и реалността не е милилитри. При мен стига до 2 на сто

Коментар

Working...
                                X