При мен ги смениха в АИ, когато я обслужваха на 30000км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
и аз съм на 30к , така че трябва свещи и спирачна течност да сменям... в АИ ми казаха 120 лв за свещите и на менмисля че се сменят толкова често на турбодвигателите, иначе по-рядко? може и да бъркамзадната броня наистина е еластична, аз ударих ръб на къща в Търново и няма дупки , счупено, дори боята е здрава, но една от щипките някъде не е издържала и е съвсем леко на криво при единия калникFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Sev написа:въпреки че турбо моторите са с иридиеви, слагат интервал от 30 000 за да пазят бобинитеби трябвало този тип свещи да издържат много повечеИначе за воланите не се косете,моя на 159-ката е същия,но повече от потта от ръцете според мен.Съвсем скоро ще е за тапицер,вече си направих топката на скоростния лост.Колата е на 4.5 години и 80 000 км.
П.С.М/у другото миналата седмица правих едно Браво с проблеми в клапите на парното,вече съм разгадал доста неща по парното,така че не се притеснявайте да питате.Колата имаше проблем с клапите за ляво и дясно,отдясно духаше студено,отляво топло.
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар