Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При мен ги смениха в АИ, когато я обслужваха на 30000км.
    Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

те твоите са иридиевиколко те изръсиха?
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Работата е 18лв.

Коментар

А ти престани да постваш, че с тоя разход ме дразниш всеки път

Коментар

Sev написа:
            те твоите са иридиевиколко те изръсиха?
            Свещи + работата мисля че около 120лв. (ако са идириеви) НО не съм сигурен.
            Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Трябва да си намеря фактурата и ще пиша. И аз мисля, че беше някъде около 120.
              Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

хмпрекалено евтино ми се струваNGK ли слагат?

Коментар

Sev написа:
                  хмпрекалено евтино ми се струваNGK ли слагат?
                  дам
                  Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

някой знае ли как се сваля рамката на задния номер? един колега (със стило!) днес ме подпря и ми строши едно парче и искам да я сваля и залепя...между другото пластмасата отзад под бронята е доста еластична - пред очите ми се огъна и пое целия натиск...само подложката на номера не издържа

Коментар

трябва да махнеш нитапосле махаш номераи след това подложкатаслед това намираш начин пак да сложиш нита :D ...ако ходиш до АИ за нова подложка, вземи и една а менмоята предна е счупена

Коментар

е не, ако е занитена няма да я махам...ще залепя парчето така, малко по-трудно ще е, ама...

Коментар

lyubohar, ако го сметнеш по 1.34лв ще те раздразни още повече :D Иначе учудвам се, че е на 30хил трябва да сменяте свещи. На стария 1.4 77к.с се сменяха на 60хил/4години. При Панда 1.1/1.2 и Doblo 1.6 също. Явно това е при по-модерните двигатели

Коментар

и аз съм на 30к , така че трябва свещи и спирачна течност да сменям... в АИ ми казаха 120 лв за свещите и на менмисля че се сменят толкова често на турбодвигателите, иначе по-рядко? може и да бъркамзадната броня наистина е еластична, аз ударих ръб на къща в Търново и няма дупки , счупено, дори боята е здрава, но една от щипките някъде не е издържала и е съвсем леко на криво при единия калник
                            Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

въпреки че турбо моторите са с иридиеви, слагат интервал от 30 000 за да пазят бобинитеби трябвало този тип свещи да издържат много повече

Коментар

Sev написа:
                                въпреки че турбо моторите са с иридиеви, слагат интервал от 30 000 за да пазят бобинитеби трябвало този тип свещи да издържат много повече
                                Абе според мен,можете да ги карате поне 50 000 км.,за нормални мотори пробега на иридиеви свещи е до 100 000 км.,за турбо моторите спокойно 50 000 ще изкарат. Иначе за воланите не се косете,моя на 159-ката е същия,но повече от потта от ръцете според мен.Съвсем скоро ще е за тапицер,вече си направих топката на скоростния лост.Колата е на 4.5 години и 80 000 км. П.С.М/у другото миналата седмица правих едно Браво с проблеми в клапите на парното,вече съм разгадал доста неща по парното,така че не се притеснявайте да питате.Колата имаше проблем с клапите за ляво и дясно,отдясно духаше студено,отляво топло.
                                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                                Ventura garage

Коментар

Working...
                                X