Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами на мен малко странно ми се видя, защото последния път като питах на място какви са накладките, приемчика ми отоговори с някакво отегчение, че естествено били само оригинални...Пуснах запитване през сайта, който ми даде. Като отговорят ще напиша колко е.

Коментар

Въобще не ми отговориха. Звънях, прехвърлихаме през 3ма човека и ми писна и затворих.В крайна сметка вместо Textar взехме TRW от едно магазинче - към 50лв мисля, че бяха.

Коментар

Принципно какъв е интервалът за смяна на накладките? Сега съм на 31000км и мисля, че скоро трябва да ги сменям. Бравото има ли датчик за накладки?
        Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

няма интервалзависи от стила на каране и къде караш колата - в града или извънмоята е на 33000 и са някъде на 50%
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Фолио:http://www.facebook.com/media/albums...17084508307966

Коментар

bravo_2626 написа:
              Принципно какъв е интервалът за смяна на накладките? Сега съм на 31000км и мисля, че скоро трябва да ги сменям. Бравото има ли датчик за накладки?
              В Фиат ми казаха че около 35-40 000км трябва да се сменят, на служебното (моето) уж тогава ги бяха сменили. Така че може би ти предстои, но карай още малко.
              Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

би трябвало да има датчикно към 40к трябва да изкарат
                Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

АИ за пореден път са се изказали...иначе естествено че има датчик :D

Коментар

Днес си купих от http://www.tincar.bg/ въздушен и маслен филтър. Уж са оригиналните за модела, демек същите като в АИ.Цената е общо 40 за 2та. Единия беше 18, другия 22, но си спомням кой точно. Въздушния филтър е огромен по мое мнение. На старата ми кола беше с пъти по малък. В събота ще я обслужвам.
                    Прикачени файлове
                    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Така изглеждаха и моите, общо ми бяха 35-36 лева. Според мен я занеси в АИ да ти ги сменят - това поне го могат

Коментар

И на мен въздушният филтър ми направи впечатление. Иначе в АИ са същите. Поне кутиите, в които ми сложиха старите филтри, са като тези на снимката :D

Коментар

е нали имате турбо, трябва много въздух :D ...и аз днес смених маслотоCastrol EDGE 0W-40 Formula RS - от нашия немски приятел

Коментар

Колко километра навъртя от последната смяна? При мен както е тръгнало до есента май и аз ще го сменям.

Коментар

10 или 11не съм много сигурентолкова евтино го взимам, че не си заслужава да карам до 15 000 :D

Коментар

някой с бензинов мотор да е сменял свещи?при мен им дойде времето - по книга интервала е 30 000 км

Коментар

Working...
                                X