това го има като дефект доста - жалко, че не е в гаранция, иначе ги сменятна теб кожен ли ти е воланът? аз моя го мажа с препарат за кожа и засега е идеален
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:кожен еявно слънцето си казва думатаиначе е моя грешка че досега не съм го мазално просто или лепилото е калпаво, или самата кожаSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
цената в АИ е много добра в моментас фабричните накладки, колата спира много добреединствения им недостатък е, че при ниска скорост (5 км/ч) проскърцват малко дразнещо...иначе аз бих купил Текстар :D това е вносителя - http://www.vdauto.com/
Коментар
-
Ето как изглеждат фаровете за мъгла с PHILIPS H11 Crystal Vision 4300K Bright White (50 лева от eBay)...За сравнение - ксеноните са 4300. В интерес на истината имат лек зеленикав оттенък, който не се вижда на снимката и на тъмно има лека разлика. Но са доста по-добре от оригиналните жълти. А навън почти не се вижда никаква разлика в цвета, така че като цяло препоръчвам като комбинация с 4300 ксенон.Sev, за съжаление взех без габаритни крушки-подарък, така че няма да намажеш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар