Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

това го има като дефект доста - жалко, че не е в гаранция, иначе ги сменятна теб кожен ли ти е воланът? аз моя го мажа с препарат за кожа и засега е идеален

Коментар

кожен еявно слънцето си казва думатаиначе е моя грешка че досега не съм го мазално просто или лепилото е калпаво, или самата кожа
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
        кожен еявно слънцето си казва думатаиначе е моя грешка че досега не съм го мазално просто или лепилото е калпаво, или самата кожа
        При мен стана така, но само на местата, където държа волана, т.е. като на 2 без 10 Ходих до тапицер, защото помислих, че кожата не е истинска, но той ми каза, че си е съвсем истинска, но просто боята отгоре и е калпава.
        SKODA 105L '78
        PUNTO 1.2 MPI ELX '94
        FIAT 126p '89
        TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
        GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

май не е точно същотопри мен е в най-високата част, където го пече слънчетоявно е трябвало от първия ден да се маже и да се покрива със сенника

Коментар

При мен засега няма проблем. Може би защото колата седи в гараж и когато е на слънце винаги е със сенник. А какво точно представлява този препарат? Да не би да е същият като тези за кожен салон?
            Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Да, точно с такъв я мажа моята - на Turtle Wax. Но и аз мисля, че тайната е в гаража и сенника, не толкова в мазането

Коментар

И при мен на 4х4-то ми е кожен волана и се появи съвсем леко, но няколко пъти го минавам с кърпички за кожа и вече е ок.Иначе сенниците при мен целогодишно за пуснати, дори през нощта и може би затова е толкова малко.

Коментар

Колеги, я дайте идея за накладки за едно приятелче, отскоро с Браво 1.4.Не е фен на Ауто Италия...

Коментар

цената в АИ е много добра в моментас фабричните накладки, колата спира много добреединствения им недостатък е, че при ниска скорост (5 км/ч) проскърцват малко дразнещо...иначе аз бих купил Текстар :D това е вносителя - http://www.vdauto.com/

Коментар

Ето как изглеждат фаровете за мъгла с PHILIPS H11 Crystal Vision 4300K Bright White (50 лева от eBay)...За сравнение - ксеноните са 4300. В интерес на истината имат лек зеленикав оттенък, който не се вижда на снимката и на тъмно има лека разлика. Но са доста по-добре от оригиналните жълти. А навън почти не се вижда никаква разлика в цвета, така че като цяло препоръчвам като комбинация с 4300 ксенон.Sev, за съжаление взех без габаритни крушки-подарък, така че няма да намажеш
                      Прикачени файлове

Коментар

Sev, мерси, ще проверим там.В Ауто Италия по промоцията не са фабрични накладките.

Коментар

хакакви са?

Коментар

Ами по телефона ми казаха само алтернативни. За оригинални има някакво доплащане.

Коментар

яснопоредната леко подвеждаща рекламаза алтернативни обявената цена е висока

Коментар

ако не ме лъже паметта, във Вентура цената за заводски накладки+труд беше 110 лева

Коментар

Working...
                                X