Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това ми се струват доста километри за ангренажен ремък 120 000 км.В таблицата за сервизно обслужване фиксирах 60 000 км за смяна на ремъка.
    "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

60 000 е в българското изданиетам интервалите са намалени наполовина120 000 е за коли, които по цял ден обикалят пътищата и важи за компоненти за оригинално вграждане...каквито тук не може да се намерят сменяме на 5 години или 50 000 км и това е
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Щорите за прозорци ми харесват, но за жалост който седи отзад няма да може да гледа през прозореца, докато с фолиото си виждаш на вън, а теб не те виждат. Поправете ме, ако греша.И на мен ми се обадиха за промоцията на АИ, e-maila дойде след 1 ден, ще дойде и при теб Любо. Само дето там повече няма да ми видят колата, ако ще и без пари да работят.Иначе имам следните 2 въпроса към всички, ако някой знае:1. Седалката ми (шофьорската) скърца на разни неравности. Какво може да се направи, къде може да се смаже?2. Страничното огледало го прецаках леко понеже един път снегът ме изненада, а бях ги прибрал към колата и въпреки че пръсках със спрей за размразяване и се опитах добре да го изчистя преди да го отворя, ледът който го беше сковал му попречи да се отвори изцяло и повреди леко механизма. По принцип зимата знам че не трябва да се прибират и отварят, но 1 път взе че стана. И от тогава сега като се отвори скърца също , все едно нещо му пречи, леко хруска.Някакви предложения тези неща как могат да се оправят?
        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

с щорите отвътре навън се вижда зле, но пък щорите би трябвало да може да се вдигат и свалят???
          Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Nocturne) написа:
            Щорите за прозорци ми харесват, но за жалост който седи отзад няма да може да гледа през прозореца, докато с фолиото си виждаш на вън, а теб не те виждат. Поправете ме, ако греша.И на мен ми се обадиха за промоцията на АИ, e-maila дойде след 1 ден, ще дойде и при теб Любо. Само дето там повече няма да ми видят колата, ако ще и без пари да работят.Иначе имам следните 2 въпроса към всички, ако някой знае:1. Седалката ми (шофьорската) скърца на разни неравности. Какво може да се направи, къде може да се смаже?2. Страничното огледало го прецаках леко понеже един път снегът ме изненада, а бях ги прибрал към колата и въпреки че пръсках със спрей за размразяване и се опитах добре да го изчистя преди да го отворя, ледът който го беше сковал му попречи да се отвори изцяло и повреди леко механизма. По принцип зимата знам че не трябва да се прибират и отварят, но 1 път взе че стана. И от тогава сега като се отвори скърца също , все едно нещо му пречи, леко хруска.Някакви предложения тези неща как могат да се оправят?
            На мен поне не ми пука за возещите се отзад - има и автобуси ако не им харесва Иначе и аз леко си прецаках едното огледало по същия начин, но скърца много леко и не ме дразни...Според мен просто не му обръщай внимание. Със седалките нямам такава грижа.

Коментар

Да де, то скърцането и при мен е много леко. Отваря се без проблеми, просто леко дразни. Реших да продам колата момчета. Причините са най-вече финансови. Искам да си купя по евтина кола, може би до 10-15 000. А и искам да имам кола с която да мога да ходя на вилата. А до там пътя е меко казано ужасен и с Враво ако се мине 1 път ще го размажа. Ако успея да я продам (в което се съмнявам) ще си купя някакво Суби.

Коментар

Успех с продажбата, дано успееш да й вземеш добри пари...Днес карах в дъжда и проблема с "хрускането" при мокро време го няма. Засега изглежда наистина е било от гумичките, на които се опира предния капак. Sev, можеш да пробваш да ги стегнеш/отхлабиш на служебната Шкода - да проверим дали и там това е било...

Коментар

Едва ли ще и взема колкото искам, но мога да опитам. В крайна сметка я карах само 4000км в които по скоро изгладих всички забележки. Сега няма 1 драскотина и е в перфектно състояние. Но за сега не бързам особено с продажбата.

Коментар

lyubohar написа:
                    Днес карах в дъжда и проблема с "хрускането" при мокро време го няма. Засега изглежда наистина е било от гумичките, на които се опира предния капак. Sev, можеш да пробваш да ги стегнеш/отхлабиш на служебната Шкода - да проверим дали и там това е било...
                    не е от там :D от тампоните на носачите е при Шкодата

Коментар

След няколко неуспешни опита да мина тънко си поръчах хубави крушки за фаровете за мъгла - PHILIPS H11 Crystal Vision 4300K Bright White. 50 лева от eBay, което е с около 15 лева по-евтино от аналогичните на Osram, които се продават тук. Довечера ще постна снимки...

Коментар

Тези дни ми направи впечатление, че като се нагрее повече купето и в частност стъклото, огледалото за задно виждане се мести супер лесно, сякаш му омеква пластмасите... чак леко подскача/вибрира на празен ход. Любо, докъде докара нещата с ТМС кита?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

И при мен е така с огледалото - наистина се размеква. Но това съм го забелязвал и при други коли, според мен е нормално...За кита - нещо не мога да заделя пари Надявам се сега юли да поръчам нещо - или това ще е първо или пружини. Веднага ще пиша като се сдобия Ти ако мислиш да правиш нещо - ремап или кит - дай да се съберем няколко коли и да си спретнем едно дино...

Коментар

Едва ли ще събера смелост за ремап или кит преди да падне гаранцията, но мислех, че си го поръчал вече и за това така излюбопитствах Иначе за диното, и аз съм си го мислил, че ще ми е интересно да видя колко реално са магаретата. Имаш ли идея в какви пари може да влезнем горе долу?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Магаретата със сигурност са повече, отколкото пише в книжката Всички тестове в британския форум показват това - въпросът е с колко Иначе цената е 100 кинта на кола в про спийд, където имат от по-хубавите стендове. Но ако се съберем 4-5 коли можем да намем стенда за 2-3 часа и да спестим някой лев. Но като цяло си е скъпо удоволствие...

Коментар

кожата в най-горната част на волана взе да става на балончетамай няма решениеостава претапициране или смяна

Коментар

Working...
                                X