Това ми се струват доста километри за ангренажен ремък 120 000 км.В таблицата за сервизно обслужване фиксирах 60 000 км за смяна на ремъка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Щорите за прозорци ми харесват, но за жалост който седи отзад няма да може да гледа през прозореца, докато с фолиото си виждаш на вън, а теб не те виждат. Поправете ме, ако греша.И на мен ми се обадиха за промоцията на АИ, e-maila дойде след 1 ден, ще дойде и при теб Любо. Само дето там повече няма да ми видят колата, ако ще и без пари да работят.Иначе имам следните 2 въпроса към всички, ако някой знае:1. Седалката ми (шофьорската) скърца на разни неравности. Какво може да се направи, къде може да се смаже?2. Страничното огледало го прецаках леко понеже един път снегът ме изненада, а бях ги прибрал към колата и въпреки че пръсках със спрей за размразяване и се опитах добре да го изчистя преди да го отворя, ледът който го беше сковал му попречи да се отвори изцяло и повреди леко механизма. По принцип зимата знам че не трябва да се прибират и отварят, но 1 път взе че стана. И от тогава сега като се отвори скърца също , все едно нещо му пречи, леко хруска.Някакви предложения тези неща как могат да се оправят?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Щорите за прозорци ми харесват, но за жалост който седи отзад няма да може да гледа през прозореца, докато с фолиото си виждаш на вън, а теб не те виждат. Поправете ме, ако греша.И на мен ми се обадиха за промоцията на АИ, e-maila дойде след 1 ден, ще дойде и при теб Любо. Само дето там повече няма да ми видят колата, ако ще и без пари да работят.Иначе имам следните 2 въпроса към всички, ако някой знае:1. Седалката ми (шофьорската) скърца на разни неравности. Какво може да се направи, къде може да се смаже?2. Страничното огледало го прецаках леко понеже един път снегът ме изненада, а бях ги прибрал към колата и въпреки че пръсках със спрей за размразяване и се опитах добре да го изчистя преди да го отворя, ледът който го беше сковал му попречи да се отвори изцяло и повреди леко механизма. По принцип зимата знам че не трябва да се прибират и отварят, но 1 път взе че стана. И от тогава сега като се отвори скърца също , все едно нещо му пречи, леко хруска.Някакви предложения тези неща как могат да се оправят?
Коментар
-
Да де, то скърцането и при мен е много леко. Отваря се без проблеми, просто леко дразни. Реших да продам колата момчета. Причините са най-вече финансови. Искам да си купя по евтина кола, може би до 10-15 000. А и искам да имам кола с която да мога да ходя на вилата. А до там пътя е меко казано ужасен и с Враво ако се мине 1 път ще го размажа. Ако успея да я продам (в което се съмнявам) ще си купя някакво Суби.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Успех с продажбата, дано успееш да й вземеш добри пари...Днес карах в дъжда и проблема с "хрускането" при мокро време го няма. Засега изглежда наистина е било от гумичките, на които се опира предния капак. Sev, можеш да пробваш да ги стегнеш/отхлабиш на служебната Шкода - да проверим дали и там това е било...
Коментар
-
lyubohar написа:Днес карах в дъжда и проблема с "хрускането" при мокро време го няма. Засега изглежда наистина е било от гумичките, на които се опира предния капак. Sev, можеш да пробваш да ги стегнеш/отхлабиш на служебната Шкода - да проверим дали и там това е било...
Коментар
-
И при мен е така с огледалото - наистина се размеква. Но това съм го забелязвал и при други коли, според мен е нормално...За кита - нещо не мога да заделя пари Надявам се сега юли да поръчам нещо - или това ще е първо или пружини. Веднага ще пиша като се сдобия Ти ако мислиш да правиш нещо - ремап или кит - дай да се съберем няколко коли и да си спретнем едно дино...
Коментар
-
Магаретата със сигурност са повече, отколкото пише в книжката Всички тестове в британския форум показват това - въпросът е с колко Иначе цената е 100 кинта на кола в про спийд, където имат от по-хубавите стендове. Но ако се съберем 4-5 коли можем да намем стенда за 2-3 часа и да спестим някой лев. Но като цяло си е скъпо удоволствие...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар