Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ти девойката на задната седалка ли я возиш? Така де - да е по-удобно и да не се губи време в прехвърляне отзад Иначе ясно, че ако си с тонирани стъкла няма нужда от сенници.

Коментар

По някога е желателно дамата да е на задната седалка,че мъжете им много лоши :D А иначе за фолиото ми взеха 160 кинта.Само незнам ако тръгна за Гърция дали няма да има проблем.Казаха ми,че гадовете имали солени глоби за затъмнени стъкла.
      "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Не би трябвало да те засяга теб, макар че не знам как са законите в Гърция...Иначе имам приятел от Украйна, на когото страничните му (предни) стъкла са сигурно 90% черни И като го спрат тук нашите и като му видят номера бързо им се охлажда ентусиазма да го глобават. Иначе в Одеса имаше коли със затъмнено ПРЕДНО стъкло

Коментар

не би трябваловсе пак колата ти е наша регистрация
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз не съм чувал някой да има проблем със ЗАДНИ затъмнени стъкла в Гърция.... Иначе не виждам проблем да се глоби чужденец на територията на Република България - все пак нарушава закона у нас!

Коментар

Няма значение след като колата е регистрирана и одобрена по чуждо законодателство...Иначе какво, преди да влезе в България да си изчегърта фолиото ли? Факт е, че моя приятел го спираха през ден тук и не са му написали нито една глоба. Не е и "черпил".

Коментар

Щори

http://www.kalocom.com/products/Sennitsi_(shtori)_ClimAir/100Това са щори за задните странични прозорци(комплект+задния) някъде към 230лв. ми излезе комплекта и съм много доволен.

Коментар

Можеш ли да постнеш снимки, живо ме вълнува как стои на колата...10х

Коментар

Само трябва да я снимам.

Коментар

АутоИталия взеха да влизат в час с цените на сервизните услугиПримерно за Браво:- смяна на предни накладки + труд = 117 лева с ДДС- смяна на спирачна течност + труд = 35 лева с ДДС...даже работят и в събота

Коментар

Супер. На мен ми се обадиха вчера и ми обещаха ценова листа на всички тези услуги, но все още нямам нищо на мейла...

Коментар

обещали са ти брошурата :D - http://www.fiat.bg/content_files/pag...маслото в тая брошура не става за нашите колинай-вероятно трябва да се доплати за по-хубавоно за по-стари коли цените са идеалниособено в събота падат на цена на гаражен сервиз

Коментар

Ако имате информация, може ли да ми кажете колко излиза смяна на ангренажен ремък при вашите 1.4 ?А и на колко се сменя?

Коментар

на 4 години при предимно шофиране в градски условияи 5 при нормална експлоатацияили 120 000 кмкоето настъпи първоцени в АИ не знамс оригинални части ще е доста соленос алтернативни може би около 250-300

Коментар

Благодаря.Аз съм пред дилема къде и при кой да го сменям, че съм вече над 4години, та затова питам информативно.

Коментар

Working...
                                X