Ти девойката на задната седалка ли я возиш? Така де - да е по-удобно и да не се губи време в прехвърляне отзад Иначе ясно, че ако си с тонирани стъкла няма нужда от сенници.
По някога е желателно дамата да е на задната седалка,че мъжете им много лоши :D А иначе за фолиото ми взеха 160 кинта.Само незнам ако тръгна за Гърция дали няма да има проблем.Казаха ми,че гадовете имали солени глоби за затъмнени стъкла.
"Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Не би трябвало да те засяга теб, макар че не знам как са законите в Гърция...Иначе имам приятел от Украйна, на когото страничните му (предни) стъкла са сигурно 90% черни И като го спрат тук нашите и като му видят номера бързо им се охлажда ентусиазма да го глобават. Иначе в Одеса имаше коли със затъмнено ПРЕДНО стъкло
Аз не съм чувал някой да има проблем със ЗАДНИ затъмнени стъкла в Гърция.... Иначе не виждам проблем да се глоби чужденец на територията на Република България - все пак нарушава закона у нас!
Няма значение след като колата е регистрирана и одобрена по чуждо законодателство...Иначе какво, преди да влезе в България да си изчегърта фолиото ли? Факт е, че моя приятел го спираха през ден тук и не са му написали нито една глоба. Не е и "черпил".
http://www.kalocom.com/products/Sennitsi_(shtori)_ClimAir/100Това са щори за задните странични прозорци(комплект+задния) някъде към 230лв. ми излезе комплекта и съм много доволен.
АутоИталия взеха да влизат в час с цените на сервизните услугиПримерно за Браво:- смяна на предни накладки + труд = 117 лева с ДДС- смяна на спирачна течност + труд = 35 лева с ДДС...даже работят и в събота
обещали са ти брошурата :D - http://www.fiat.bg/content_files/pag...маслото в тая брошура не става за нашите колинай-вероятно трябва да се доплати за по-хубавоно за по-стари коли цените са идеалниособено в събота падат на цена на гаражен сервиз
на 4 години при предимно шофиране в градски условияи 5 при нормална експлоатацияили 120 000 кмкоето настъпи първоцени в АИ не знамс оригинални части ще е доста соленос алтернативни може би около 250-300
Коментар