Ти девойката на задната седалка ли я возиш? Така де - да е по-удобно и да не се губи време в прехвърляне отзад Иначе ясно, че ако си с тонирани стъкла няма нужда от сенници.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
По някога е желателно дамата да е на задната седалка,че мъжете им много лоши :D А иначе за фолиото ми взеха 160 кинта.Само незнам ако тръгна за Гърция дали няма да има проблем.Казаха ми,че гадовете имали солени глоби за затъмнени стъкла."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Не би трябвало да те засяга теб, макар че не знам как са законите в Гърция...Иначе имам приятел от Украйна, на когото страничните му (предни) стъкла са сигурно 90% черни И като го спрат тук нашите и като му видят номера бързо им се охлажда ентусиазма да го глобават. Иначе в Одеса имаше коли със затъмнено ПРЕДНО стъкло
Коментар
-
обещали са ти брошурата :D - http://www.fiat.bg/content_files/pag...маслото в тая брошура не става за нашите колинай-вероятно трябва да се доплати за по-хубавоно за по-стари коли цените са идеалниособено в събота падат на цена на гаражен сервиз
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар