Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, и аз бих искал да видя как е станало.А къде си сложил LED?

Коментар

на габаритите
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Скромно ,но от сърце
        Прикачени файлове
        "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

и вътре
          Прикачени файлове
          "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Получило се е добре, макар че датчиците не са на оригиналните места - аз ако случайно реша да го правя, ще гледам да е 1:1 с оригиналното. Беше ли поствал снимки на LED габаритите, че не си спомням? 10х.

Коментар

Ето ги
              Прикачени файлове

Коментар

Супер изглежда А как решихте проблема с грешките (сори, ако вече си го писал по-рано)...И колко ти излезе всичко?

Коментар

не четеш Любо, не четеш :D ...иначе външните сензори наистина не са на тези местапросто естетически е по-добре като са долу ниско
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Чета аз, и помня, че обсъждахме, ама как да го намеря това Х поста назад? Сложете барем една "търси в този форум" функция

Коментар

didobeast, какво е минималното разстояние, на което парктроника спира да отчита разстояние?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

didobeast, много добре изглежда. Не си ги боядисвал допълнително нали?За тия пари се замислих :D Мен ме спираше точно занимавката с боядисването, ама щом има готови сиви...

Коментар

в каталога с аксесоарите има щори за задните прозорци, а в ценовата листа ги няма... 71805082 е кода по каталогнякой да знае нещо по въпроса? искам да сложа отзад, защото като возиме бебето и спи и му блесне слънцето го буди...
                          Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Звънях - нямат ги тези. А и да ги имат са адски скъпи, нещо от срота на 300 лева ще ти излезе. Аз също съм голям мераклия. Ето тук има, но са маса пари пак: http://www.partsworld-uk.com/product...nds-bravo.aspx

Коментар

Мисля,че на 20 см е границата.Аз до 40 см съм пробвал и идикаторите са в червено и постоянна аларма.При проба да паркирам без да гледам дисплея, установих,правя маневра и спиране на около 90 см.Голямо удобство е.Сега спирам на невероятни места ,на които преди се съмнявах,че ще успея

Коментар

Относно щорите за задните стъкла, мисля,че не си струва.Аз на третия ден след като взех колата и сложих на задните стъкла от американското фолио.Стана перфекто.По уютно е отзад, не пече слънцето,по бързо се охлажда колата, а и никой не вижда девойката която возиш Между другото,момчето което ми прави фолиото ми предложи и на предното стъкло и предни странични да сложи.Соларно било ,имало лек огледален ефект при силна слънчева светлина .Показа ми го и доста интересно ми се стори.Тъй като стъклата са ни тонирани разлика почти няма и куките не могат да разберат.Май ще пробвам.

Коментар

Working...
                                X