Да, и аз бих искал да видя как е станало.А къде си сложил LED?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Звънях - нямат ги тези. А и да ги имат са адски скъпи, нещо от срота на 300 лева ще ти излезе. Аз също съм голям мераклия. Ето тук има, но са маса пари пак: http://www.partsworld-uk.com/product...nds-bravo.aspx
Коментар
-
Мисля,че на 20 см е границата.Аз до 40 см съм пробвал и идикаторите са в червено и постоянна аларма.При проба да паркирам без да гледам дисплея, установих,правя маневра и спиране на около 90 см.Голямо удобство е.Сега спирам на невероятни места ,на които преди се съмнявах,че ще успея"Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Относно щорите за задните стъкла, мисля,че не си струва.Аз на третия ден след като взех колата и сложих на задните стъкла от американското фолио.Стана перфекто.По уютно е отзад, не пече слънцето,по бързо се охлажда колата, а и никой не вижда девойката която возиш Между другото,момчето което ми прави фолиото ми предложи и на предното стъкло и предни странични да сложи.Соларно било ,имало лек огледален ефект при силна слънчева светлина .Показа ми го и доста интересно ми се стори.Тъй като стъклата са ни тонирани разлика почти няма и куките не могат да разберат.Май ще пробвам."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар