Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

винаги има по-евтинино тук говорим за оригинален аксесоар
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

А няма ли модели с повече екстри тогава!
      F31 BMW 320d

Коментар

Тази в Авител 340 ми е много... Рак, кои са тези, някакъв линк?В ebay с доставката ако сме 2ма примерно може да излезне 200лв. С монтажа и боядисването ще е под 340лв. според мен, така че това все още е май най-изгодния вариант.
        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Те са една от фирмите на Спорт Депо. Намират се в сградата им в Младост 4 (зад бизнес парка).
          F31 BMW 320d

Коментар

ами и двамата сте с един и същ цвят - ще се прави един път бояако се комбинирането ще ви излезе изгодно цялата работа

Коментар

От Авител потвърдиха, че монтажа включва и боядисване. Друг е момента, че аз май искам не искам ще трябва да го правя в АИ ако се стигне до там

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

...това се води оригинален аксесоар, така че не съм сигурен дали е задължително да се монтира в АИвижте агента от Италия дали ще ви достави и на какви паримонтажът в АИ е 72 лева с ДДСв Авител е 50единия от вас отива в АИ, заради гаранциятадругия в Авителаз ще пратя при един младеж да ви ги боядиса

Коментар

Значи ако монтажа в Авител е 50лв. и включва боядисване тва е добре. Ако парктроника излезне около 200. Значи 250-270 май за всичко. Не че е малко де

Коментар

другия вариант е да се метнеш на нещо китайскоза 100 лева ще свършиш цялата работаи най-вероятно ще работи без проблем

Коментар

За тия пари по-добре един Про Кит p.s. моя е от най китайските за 25лв и монтаж от моите 2 леви ръце и е повече от перфектен :Pако някой иска китайско китайски евтин троник, да му пратя телефона на продавача, праща с Европът.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Sev написа:
                        другия вариант е да се метнеш на нещо китайскоза 100 лева ще свършиш цялата работаи най-вероятно ще работи без проблем
                        Проверено, засега работи! .Цената за вариант с дисплей в огледалото е 82лв. с доставката.

Коментар

гледам на АИ ценовата листа и се дивястолче за бебе isofix 1300 лв хахах най-скъпите по магазините са около 500 кинта, говорим марки с най-висок рейтинг на краш тестове
                          Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

boyo написа:
                            гледам на АИ ценовата листа и се дивястолче за бебе isofix 1300 лв хахах най-скъпите по магазините са около 500 кинта, говорим марки с най-висок рейтинг на краш тестове
                            И аз така, поразгледах цените на аксесоарите и направо За китайски сензор не мисля. По принцип не ми е фатално и да нямам, така че ако слагам ще сложа оригинален, ако не е оригинален-ще седи без.

Коментар

Аз си монтирах парктроник ,безжичен с малък монитор за разтояние и звук . Сензорите си ги поръчах с моя цвят и стана перфектно.63 лв. и 20 лв монтажа. При ел.техника който ми слага лед на габаритите.Поръчах си го от HID,където си взех и ксенона.Много съм доволен
                              "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

дай снимки на задната броня

Коментар

Working...
                                X