Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте,имам едно питане : според вас мога ли сам да си сменя накладките на спирачките?А иначе скоро ще направя 60000 км та се чудя колко ли ще ми струва всичките манипулации и смени който се налагат по книжка то са ангренажен ремък масла и всички консумативи.Колко ще е според вас? И къде ще е най добре да ги свърша в АИ или Александър ауто, а защо не и другаде.
    fiat bravo 1.4t-jet 150h.p.

Коментар

Колеги ,може ли да ми препоръчате от къде да си купя багажник за велосипеди ,който се монтира отзад на Бравото .Ако някой е ползвал ,нека даде съвет ,относно закрепване и дали ако го оставя за няколко часа лесно може да бъде демонтиран и откраднат .На едно място намерих ,но нито аз ,нито продавача имахме ясна идея дали ще стане за Фиатката ,а не ми се даваха 85 кинта и после да си го държа за красота.
      "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

maremi написа:
        Здравейте,имам едно питане : според вас мога ли сам да си сменя накладките на спирачките?А иначе скоро ще направя 60000 км та се чудя колко ли ще ми струва всичките манипулации и смени който се налагат по книжка то са ангренажен ремък масла и всички консумативи.Колко ще е според вас? И къде ще е най добре да ги свърша в АИ или Александър ауто, а защо не и другаде.
        за накладките ще се справиш - виж прикачения файлза ангренаж - в АИ е добре , защото дават гаранция...но първо провери цената; поискай си и картата за отстъпка - имаш право на 10% за частите и 20% за трудаАлександър Ауто са малко леваци, не бих им дал да сменят ангренажаз бих отишъл и във Вентура, добре познават италианските коли - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=60093
        Прикачени файлове
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

didobeast написа:
          Колеги ,може ли да ми препоръчате от къде да си купя багажник за велосипеди ,който се монтира отзад на Бравото .Ако някой е ползвал ,нека даде съвет ,относно закрепване и дали ако го оставя за няколко часа лесно може да бъде демонтиран и откраднат .На едно място намерих ,но нито аз ,нито продавача имахме ясна идея дали ще стане за Фиатката ,а не ми се даваха 85 кинта и после да си го държа за красота.
          никой с Браво няма такъваз имам за покрив, към който може да се добави приставка за велосипедно излиза скъпо, защото само гредите струват към 200 лева - но за сметка на това се слагат и махат за 10 минути

Коментар

Nocturne) написа:
            Мхм за 4те е 160лв. с доставка. Ако в БГ са 90лв. единия тва е 360лв Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 За сега няма да взимам, до слагането на стоманените има време, всичко се случва, по добре не бързам.Иначе не знам дали ще паснат. Пише че стават на оригинални джанти, демек ако съм си купил оригиналните стоманени от АИ, тези твойте не знам дали имат разлики с тези от АИ, но мисля че колкото да седят и да не падат няма да имам проблем.
            Оригиналните тасове в АИ ги пробвах точно на джантите, с които в момента си ти - пасваха идеално. Така че тези ментетата ако са като оригиналните няма да имаш проблем...

Коментар

Сега говорих с АИ да ги питам за монтажа на парктроник как седят нещата и какви бяха двете ми изненади:1) Каталога на http://fiat.bg/content_files/pages/f...ssori_xlsx.pdf е обновен и цените вече са с ДДС и са 460 лв, което както и да е.2) Радослав Стоянов от АИ пък с радост ми заяви, че такова нещо не предлагали или ако предлагали това било само цената за сензор, а отделно зумер па и инсталация и завърши с "абе като цяло не предлагаме, не знам какво е това на сайта" Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

ха хааматьори, за съжаление съвсем пропадатпредлагат го и още какдаже във форума имаме кола с такъв (не е моя)...аз ти казахкупи си от ebayпосле отиваш при тях за монтаж и това е

Коментар

BolgAryan написа:
                  Сега говорих с АИ да ги питам за монтажа на парктроник как седят нещата и какви бяха двете ми изненади:1) Каталога на http://fiat.bg/content_files/pages/f...ssori_xlsx.pdf е обновен и цените вече са с ДДС и са 460 лв, което както и да е.2) Радослав Стоянов от АИ пък с радост ми заяви, че такова нещо не предлагали или ако предлагали това било само цената за сензор, а отделно зумер па и инсталация и завърши с "абе като цяло не предлагаме, не знам какво е това на сайта" Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                  Твоята красавица я видях на ст.Васил Левски на мача ЦСКА - Славия за купата или не си бил ти? За парктроника и тва дето са ти казали...българска работа, навсякъде са просто трагедия. Ще помоля само Севчо :D ако може да изнамери кой парктроник точно трябва да се търси в ebay, че може да взема един.
                  Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Хаха, да, аз съм бил, цял следобяд приготовления на стадиона, а то кво стана... Иначе за парктроника, почти се бях навил да се разделя 380-400 лв (даже и 460 лв), но след тоя отговор е просто безумие. Та... и аз съм вътре за ebay

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

За тия пари може да си купите още 30 коня, защо ви е тая женска екстра не ми е ясно

Коментар

BolgAryan написа:
                        Хаха, да, аз съм бил, цял следобяд приготовления на стадиона, а то кво стана... Иначе за парктроника, почти се бях навил да се разделя 380-400 лв (даже и 460 лв), но след тоя отговор е просто безумие. Та... и аз съм вътре за ebay
                        Да не си славист? Аз съм доволен от мача За парктроника ако искаш тогава може да поръчаме и да ни излезне още по евтино. Аз бях гледал този който Сев беше показал, но не си спомням как се казваше нито на коя страница е в темата. 460лв. абсурд, никога не бих дал толкова пари за толкова елементарна джаджа като парктроника, още повече на разбирачите от АИ.Любо не е женска

Коментар

спокойно другарище черпитеей това е моделаhttp://cgi.ebay.it/SENSORI-DI-PARCHE...item27bb49c5bc

Коментар

Мерси за линка. Да точно на Meta System беше. Но само в италианския ebay ли го има Намерих че и в BG го продават на някои места, тук това е цена с монтажhttp://avitel-bg.com/?page_id=11&record_id=1210

Коментар

цената е добра, макар че монтажа е около 50-60 левасамо трябва да се боядисат

Коментар

В Рак са по-евтини и има версии с дисплей или светодиодни! Но нямат сервиз за монтаж!На мен АИ ми подариха парк троник (купен от Рак), компенсираха ме за ....Определено има смисъл от тази "женска" екстра!А Авител работят много чисто и не скъпо!
                                F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                                X