Здравейте,имам едно питане : според вас мога ли сам да си сменя накладките на спирачките?А иначе скоро ще направя 60000 км та се чудя колко ли ще ми струва всичките манипулации и смени който се налагат по книжка то са ангренажен ремък масла и всички консумативи.Колко ще е според вас? И къде ще е най добре да ги свърша в АИ или Александър ауто, а защо не и другаде.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги ,може ли да ми препоръчате от къде да си купя багажник за велосипеди ,който се монтира отзад на Бравото .Ако някой е ползвал ,нека даде съвет ,относно закрепване и дали ако го оставя за няколко часа лесно може да бъде демонтиран и откраднат .На едно място намерих ,но нито аз ,нито продавача имахме ясна идея дали ще стане за Фиатката ,а не ми се даваха 85 кинта и после да си го държа за красота."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
maremi написа:Здравейте,имам едно питане : според вас мога ли сам да си сменя накладките на спирачките?А иначе скоро ще направя 60000 км та се чудя колко ли ще ми струва всичките манипулации и смени който се налагат по книжка то са ангренажен ремък масла и всички консумативи.Колко ще е според вас? И къде ще е най добре да ги свърша в АИ или Александър ауто, а защо не и другаде.Прикачени файлове
Коментар
-
didobeast написа:Колеги ,може ли да ми препоръчате от къде да си купя багажник за велосипеди ,който се монтира отзад на Бравото .Ако някой е ползвал ,нека даде съвет ,относно закрепване и дали ако го оставя за няколко часа лесно може да бъде демонтиран и откраднат .На едно място намерих ,но нито аз ,нито продавача имахме ясна идея дали ще стане за Фиатката ,а не ми се даваха 85 кинта и после да си го държа за красота.
Коментар
-
Nocturne) написа:Мхм за 4те е 160лв. с доставка. Ако в БГ са 90лв. единия тва е 360лв Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 За сега няма да взимам, до слагането на стоманените има време, всичко се случва, по добре не бързам.Иначе не знам дали ще паснат. Пише че стават на оригинални джанти, демек ако съм си купил оригиналните стоманени от АИ, тези твойте не знам дали имат разлики с тези от АИ, но мисля че колкото да седят и да не падат няма да имам проблем.
Коментар
-
Сега говорих с АИ да ги питам за монтажа на парктроник как седят нещата и какви бяха двете ми изненади:1) Каталога на http://fiat.bg/content_files/pages/f...ssori_xlsx.pdf е обновен и цените вече са с ДДС и са 460 лв, което както и да е.2) Радослав Стоянов от АИ пък с радост ми заяви, че такова нещо не предлагали или ако предлагали това било само цената за сензор, а отделно зумер па и инсталация и завърши с "абе като цяло не предлагаме, не знам какво е това на сайта" Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
BolgAryan написа:Сега говорих с АИ да ги питам за монтажа на парктроник как седят нещата и какви бяха двете ми изненади:1) Каталога на http://fiat.bg/content_files/pages/f...ssori_xlsx.pdf е обновен и цените вече са с ДДС и са 460 лв, което както и да е.2) Радослав Стоянов от АИ пък с радост ми заяви, че такова нещо не предлагали или ако предлагали това било само цената за сензор, а отделно зумер па и инсталация и завърши с "абе като цяло не предлагаме, не знам какво е това на сайта" Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
BolgAryan написа:Хаха, да, аз съм бил, цял следобяд приготовления на стадиона, а то кво стана... Иначе за парктроника, почти се бях навил да се разделя 380-400 лв (даже и 460 лв), но след тоя отговор е просто безумие. Та... и аз съм вътре за ebayGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
спокойно другарище черпитеей това е моделаhttp://cgi.ebay.it/SENSORI-DI-PARCHE...item27bb49c5bc
Коментар
-
Мерси за линка. Да точно на Meta System беше. Но само в италианския ebay ли го има Намерих че и в BG го продават на някои места, тук това е цена с монтажhttp://avitel-bg.com/?page_id=11&record_id=1210Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар