Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някак си повече ми допада идеята да получа нещо по пощата, да го инсталирам сам, да го тествам и ако не ми хареса - откачам и го пращам обратно, а колата си остава както е била преди това. Може и да е малко под оптималните възможности на колата в сравнение с custom remap, но е чиста работа - слагаш, караш, махаш. Иначе ще трябва да инвестирам време и да чета какво точно да искам от custom remap-а, като нищо ще изпадна в някакъв пристъп на максимализъм и ще се връщам за донастройване, за да се изстиска още някое магаре или nm. А и някой ще закача PC към колата и по нея ще се пипа, тоест ще се припокриват фабрични настройки...Не е притеснително, но някак си за мен е поне мааалко по-притеснително от другото. А и приемете ме като опитно зайче - така ще имате фийдбек и за другото възможно решение

Коментар

Ще пускат нова модификация: Mylife на Bravoизглежда доста добре по предварителни данни - да видим...[quote:4d2860d2ba="Automedia"]Fiat Bravo ,,My Life

Коментар

Прочетох те ли статията в Ауто Билд относно Фиат Браво ,като автомобил втора употреба?Много приятно съм изненадан от мнението на германците :D И тъй като са изтъкнати супер незначителни забележки относно автомобила ,ме навежда на мисълта,че много ги е яд на скучния германски дизайн и качеството което предлагат на "народни" цени.
        "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

някой друг мисли ли да сменя пружините?част от тест на този модел, сложен на Audi A4 TSI S-line:"Steering commands are carried out directly and without delay, with bobbing and weaving motions damped out completely. Bumps and holes are swallowed whole"
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

статията в АвтоБилд е супер смешнате какво очакват от кола на 2 години и 40 000? да се разпадне ли :D поне коментарите им са положителнино явно имат впечатления и от други екземпляризнаят се проблемите със стоповете и задните спирачни апарати (и двете са проявени в коли от форума)иначе пише и пълни глупости - тестовата кола имала навигация - има снимка че е без :D биалетките се чупели често - абсолютно невярно, разни общи приказки за ламбда сонтата

Коментар

Малкият ни FIAT team в офиса Имам грижи с покрива - не се затваря докрай Остава около половин сантиметър луфт и трака неприятно докато се отваря и затваря. Тия дни ще я водя да я видят (освен ако не се самооправи, както обича да прави ). Жалко, че за малко се разминахме с гаранцията...Отделно вчера като я мих (тия неща винаги тогава се виждат) забелязах 3-4 малки дупчици по предния капак, вероятно от камъчета Мисля си да ги пипна леко с touch-up paint или пък да я заведа някой да направи същото, може би Chips-away...
              Прикачени файлове

Коментар

за камъчета може да си искаш пари по каското

Коментар

ами да, така ще направя ама толкова не им се занимава пак чудя се дали няма да мрънкат, че ми е трета щета вече (втора за годината)

Коментар

да мрънкат колкото си искаткато ти взимат паричките не мрънкат нали :D

Коментар

под мрънкане имам предвид да прекратят договор или нещо такова имат право да го направят, има някакъв % от застрахователната сума, обикновено 10%, над който им ставаш неизгоден и те пращат да си ходиш...аз съм далеч от това де

Коментар

непросто застрахователната премия ти се намалява със сумите , които са ти изплатили

Коментар

Далеч си от сумата която си дал за каското още, няма да ти кажат нищо. До сега може да си имал 2 щети но сигурно са били съвсем леки само за боя, без изчукване, така че не се притеснявай. Всички ’’екстри’’ само увеличават шанса от повреди така е и със стъкления покрив. Btw ти ползваш ли го често че се е преебал или?
                          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

ами не го ползвам често, то ако се ползва по-често е по-добре според мениначе си прав за екстрите и повредите, ама какво да правим сега, да се возим на каруци ли

Коментар

Е да така е, съвсем без екстри не върви Аз бях миналата седмица до Италия на екскурзия с автобус. Венеция-Флоренция-Пиза и Верона. Имам доста впечатления и съм доволен от видяното, но тук е редно да спомена автомобилните такива. Имаше някой по назад в темата не си спомням точно беше казал че Бравота почти няма. Аз видях доста определено, но нито един Спорт. Като цяло бях изумен от това какво се кара там-тва са супер малки коли, мотопеди и колела. Най-караните коли са Фиат 500/Панда, Мини и Смарт. Абсолютно мини коли карат и джиповете са голяма рядкост. Японските също са слабо представени, тук таме някоя Тойота, иначе само италиански, френски. Няма мутренски истории, S-class видях за 3 дена 1 и тя май не беше италианска. Няма черни коли, няма затъмнени стъкла, скъпи коли, мутри. После като се върнах в Студентски град първите няколко дни ми беше много кофти. Пак трябваше да свиквам с тази джунгла и селяния
                              Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Абе в Италия не е като да няма мутри, то министър-председателят им е най-големият мафиот, но поне не се набиват на очи Иначе е така по нормалните и гъстонаселени страни - хората карат малки коли и мотопеди...

Коментар

Working...
                                X