Някак си повече ми допада идеята да получа нещо по пощата, да го инсталирам сам, да го тествам и ако не ми хареса - откачам и го пращам обратно, а колата си остава както е била преди това. Може и да е малко под оптималните възможности на колата в сравнение с custom remap, но е чиста работа - слагаш, караш, махаш. Иначе ще трябва да инвестирам време и да чета какво точно да искам от custom remap-а, като нищо ще изпадна в някакъв пристъп на максимализъм и ще се връщам за донастройване, за да се изстиска още някое магаре или nm. А и някой ще закача PC към колата и по нея ще се пипа, тоест ще се припокриват фабрични настройки...Не е притеснително, но някак си за мен е поне мааалко по-притеснително от другото. А и приемете ме като опитно зайче - така ще имате фийдбек и за другото възможно решение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Прочетох те ли статията в Ауто Билд относно Фиат Браво ,като автомобил втора употреба?Много приятно съм изненадан от мнението на германците :D И тъй като са изтъкнати супер незначителни забележки относно автомобила ,ме навежда на мисълта,че много ги е яд на скучния германски дизайн и качеството което предлагат на "народни" цени."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
статията в АвтоБилд е супер смешнате какво очакват от кола на 2 години и 40 000? да се разпадне ли :D поне коментарите им са положителнино явно имат впечатления и от други екземпляризнаят се проблемите със стоповете и задните спирачни апарати (и двете са проявени в коли от форума)иначе пише и пълни глупости - тестовата кола имала навигация - има снимка че е без :D биалетките се чупели често - абсолютно невярно, разни общи приказки за ламбда сонтата
Коментар
-
Малкият ни FIAT team в офиса Имам грижи с покрива - не се затваря докрай Остава около половин сантиметър луфт и трака неприятно докато се отваря и затваря. Тия дни ще я водя да я видят (освен ако не се самооправи, както обича да прави ). Жалко, че за малко се разминахме с гаранцията...Отделно вчера като я мих (тия неща винаги тогава се виждат) забелязах 3-4 малки дупчици по предния капак, вероятно от камъчета Мисля си да ги пипна леко с touch-up paint или пък да я заведа някой да направи същото, може би Chips-away...
Коментар
-
Далеч си от сумата която си дал за каското още, няма да ти кажат нищо. До сега може да си имал 2 щети но сигурно са били съвсем леки само за боя, без изчукване, така че не се притеснявай. Всички ’’екстри’’ само увеличават шанса от повреди така е и със стъкления покрив. Btw ти ползваш ли го често че се е преебал или?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Е да така е, съвсем без екстри не върви Аз бях миналата седмица до Италия на екскурзия с автобус. Венеция-Флоренция-Пиза и Верона. Имам доста впечатления и съм доволен от видяното, но тук е редно да спомена автомобилните такива. Имаше някой по назад в темата не си спомням точно беше казал че Бравота почти няма. Аз видях доста определено, но нито един Спорт. Като цяло бях изумен от това какво се кара там-тва са супер малки коли, мотопеди и колела. Най-караните коли са Фиат 500/Панда, Мини и Смарт. Абсолютно мини коли карат и джиповете са голяма рядкост. Японските също са слабо представени, тук таме някоя Тойота, иначе само италиански, френски. Няма мутренски истории, S-class видях за 3 дена 1 и тя май не беше италианска. Няма черни коли, няма затъмнени стъкла, скъпи коли, мутри. После като се върнах в Студентски град първите няколко дни ми беше много кофти. Пак трябваше да свиквам с тази джунгла и селянияGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар