И аз миналата седмица подскачах натам и видях най-много такива полицейски ... Даже ги имаше и в мащаб 1 : 18 по магазинчетата, ама си търсех полицейска 159-ка и не си взех ... та ме хвана много яд :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Определено съм си прегорил рефлектора на единия фар за мъгла с тия китайските крушки - ебаси, ако не друго, то поне ватовете на кутията да си спазват! То ясно, че са боклуци, ама чак пък толкова да не могат ватовете да отговарят на написаното...Та сигурно ще ида да ми го сменят, че много грозно така...
Коментар
-
най-вероято ще се сменя целия халогенне вярвам точно в АИ да се занимават да сменят рефлектор...даже най-вероятно рефлектора го няма като резервна част...има едно Браво, което се продава на частиhttp://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act...voдругия вариант е ebay...ааа, има и третичупиш стъклото и Армеец ти го плащат
Коментар
-
Sev написа:миналата седмица Бравото подиша малко роден италиански въздух :D ...не е много разпространено в класа си, среща се сравнително рядко (което си личи и по броя на продажбите)SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Nocturne) написа:Не съм толкова богат, за да си купувам евтини неща. Това ми е любимо мото. Колко ще струва нов рефлектор?
Коментар
-
lyubohar написа:Определено съм си прегорил рефлектора на единия фар за мъгла с тия китайските крушки - ебаси, ако не друго, то поне ватовете на кутията да си спазват! То ясно, че са боклуци, ама чак пък толкова да не могат ватовете да отговарят на написаното...Та сигурно ще ида да ми го сменят, че много грозно така...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
lyubohar написа:Nocturne) написа:Не съм толкова богат, за да си купувам евтини неща. Това ми е любимо мото. Колко ще струва нов рефлектор?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Princo написа:vital написа:Да попитам дали сте попадали на сайт, в който да пише препоръчваните от Фиат размери за гуми? Намерих някакви, но само за по-стари модели, за сегашната гама нищо.
Коментар
-
Sev написа:ми и Алфи нямаше особеномного Голфове карат - като тук :D иначе по улиците едно Ferrari не видях, само едно Gallardo...но пък в Маранело се нагледах на Ferrari :D включително 430 Scuderia и уникалното 458 Italia и то в движение - няма такива колиFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар