Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз миналата седмица подскачах натам и видях най-много такива полицейски ... Даже ги имаше и в мащаб 1 : 18 по магазинчетата, ама си търсех полицейска 159-ка и не си взех ... та ме хвана много яд :D
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

е то има едни norev правят всичко в мащаб, аз си взех бравото точно в моя цвят, само че 1:43 иначе в италия си карат алфи, за това нема толкоз браво-та :D
      Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

ми и Алфи нямаше особеномного Голфове карат - като тук :D иначе по улиците едно Ferrari не видях, само едно Gallardo...но пък в Маранело се нагледах на Ferrari :D включително 430 Scuderia и уникалното 458 Italia и то в движение - няма такива коли
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Е мен ме хвана срам да кажа, че и аз не видях ... само ъъъ .... една ... ъъъъъъъ .... панамера ... И както си хапвах, ми се отяде ...
          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Нищо, затова пък в Германия ферарита - бол!

Коментар

Определено съм си прегорил рефлектора на единия фар за мъгла с тия китайските крушки - ебаси, ако не друго, то поне ватовете на кутията да си спазват! То ясно, че са боклуци, ама чак пък толкова да не могат ватовете да отговарят на написаното...Та сигурно ще ида да ми го сменят, че много грозно така...

Коментар

Не съм толкова богат, за да си купувам евтини неща. Това ми е любимо мото. Колко ще струва нов рефлектор?
                Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

най-вероято ще се сменя целия халогенне вярвам точно в АИ да се занимават да сменят рефлектор...даже най-вероятно рефлектора го няма като резервна част...има едно Браво, което се продава на частиhttp://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act...voдругия вариант е ebay...ааа, има и третичупиш стъклото и Армеец ти го плащат
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                    миналата седмица Бравото подиша малко роден италиански въздух :D ...не е много разпространено в класа си, среща се сравнително рядко (което си личи и по броя на продажбите)
                    До момента за 7 дни в Атина и изобщо по магистралата до тук съм видял само 4 Браво-та, но за сметка на това Гранде-тата са навсякъде.
                    SKODA 105L '78
                    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                    FIAT 126p '89
                    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                    GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Nocturne) написа:
                      Не съм толкова богат, за да си купувам евтини неща. Това ми е любимо мото. Колко ще струва нов рефлектор?
                      Що караш FIAT тогава? Знаеш ли колко хора ще ти кажат, че си избрал евтиното. Така че е въпрос на гледна точка. Освен това от eBay съм купувал и доста читави китайски неща. Просто трябваше да взема малко по-скъпите крушки и всичко щеше да е наред. Но 70 кинта за Осрам пак не бих дал, абсурдно е...

Коментар

lyubohar написа:
                        Определено съм си прегорил рефлектора на единия фар за мъгла с тия китайските крушки - ебаси, ако не друго, то поне ватовете на кутията да си спазват! То ясно, че са боклуци, ама чак пък толкова да не могат ватовете да отговарят на написаното...Та сигурно ще ида да ми го сменят, че много грозно така...
                        Сигурно ватовете си отговарят идеално.Друг е въпроса колко от КПД-то отива в светлина и колко отива за греене
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

lyubohar написа:
                          Nocturne) написа:
                          Що караш FIAT тогава? Знаеш ли колко хора ще ти кажат, че си избрал евтиното. Така че е въпрос на гледна точка. Освен това от eBay съм купувал и доста читави китайски неща. Просто трябваше да взема малко по-скъпите крушки и всичко щеше да е наред. Но 70 кинта за Осрам пак не бих дал, абсурдно е...
                          Аз от ebay съм взимал много пъти китайски неща, но са били артикули за тенис на маса, понеже тренирах до преди време, а и поръчвах с промишлени количества за тренера гуми и дървета. Но в тоя спорт китайското е най-доброто :D За други неща си зависи, има огромна разлика от китайско до китайско.За крушките...60лв. са, не 70, но пак не е малко знам.Фиат не ми беше въобще сред желаните коли, когато си търсех кола, просто така се случи. А пък моя Фиат не е евтин от към цена поне за мен. До някаква степен се изкуших от 150 магарета и Спорт пакета който си е направо фабричен тунинг, но в следващата кола няма да се ръководя от подобни глупости. Акъла според годините...
                          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Nocturne) написа:
                            Princo написа:
                            vital написа:
                            Да попитам дали сте попадали на сайт, в който да пише препоръчваните от Фиат размери за гуми? Намерих някакви, но само за по-стари модели, за сегашната гама нищо.
                            Autodata мисля,че ще ти свърши работа.Точно в момента гледам размерите за панда от 03-07 година,като прочетох поста.
                            В този сайт http://autodata.bg/ не виждам къде са Фиат като марка в каталога.
                            Не става въпрос за сайт с това име, а за автомобилния софтуер AUTODATA

Коментар

Sev написа:
                              ми и Алфи нямаше особеномного Голфове карат - като тук :D иначе по улиците едно Ferrari не видях, само едно Gallardo...но пък в Маранело се нагледах на Ferrari :D включително 430 Scuderia и уникалното 458 Italia и то в движение - няма такива коли
                              с мито е пълно бе, а сега бях март и вече имаше доста джулиети, но иначе определено в София по-често се среща Браво ,отколкото в Италия преди време пък живях в южна холандия - там 159 и Брера се срещат по-често и от мерцедес
                              Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

159 и мито наистина бяха най-честите модели, които срещах Виж Жулиетите бяха рядкост ... само като се обърнех назад и приятелите питаха "пак ли алфа" :D
                                Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Working...
                                X