Филтър климатик карбонов от евро07 - 19лвСмяна по снимкови указания от английския фиат форум - 5 мин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
бяхме говорили за ултразвуковото почистване на климатичната инсталацияпо принцип цената е минимум 50 леватази оферта е добра и точно навреме:http://www.goldendeals.bg/deals/davi...vice04_24_2011
Коментар
-
в този ред на мисли - миете ли двигател и т.н., и къде ако да? на какъв интервал?като отворя капака всичко е мръсно за 2 години и половина, под калници и т.н. също има доста кал , но също така ме е страх на кое да е място да дам да го мият, ще вземат да прецакат нещо и да се вкарам в беля...Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
[quote="boyo"]boyo написа:утре ще ходя към вентура да ми гледат шума в предната лява гума при пълен ляв, но ако ще се оправя сама да не я карам иначе странно, че при каране на задна шумът го няма, аз се опасявах да не е носач , но ако беше би трябвало да го има шума без значение посоката на движение...Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
мерси за инфото!можеш ли да опишеш шума, който си чувал, за да видим дали при мен е същия, защото и при мен така при пълен ляв предна дясна гума е- постоянен ли е или цикличен? ако е цикличен на едно завъртане на гумата или по-често?- тропане, скърцане, стържене...?- при движение назад имаше ли го? при натискане на спирачка изчезваше ли? мерси предварително!Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
boyo написа:мерси за инфото!можеш ли да опишеш шума, който си чувал, за да видим дали при мен е същия, защото и при мен така при пълен ляв предна дясна гума е- постоянен ли е или цикличен? ако е цикличен на едно завъртане на гумата или по-често?- тропане, скърцане, стържене...?- при движение назад имаше ли го? при натискане на спирачка изчезваше ли? мерси предварително!Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
vital написа:Да попитам дали сте попадали на сайт, в който да пише препоръчваните от Фиат размери за гуми? Намерих някакви, но само за по-стари модели, за сегашната гама нищо.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
В този сайт http://autodata.bg/ не виждам къде са Фиат като марка в каталога.Момчета кара ми се автоматик, нищо друго не може да се сравни с това. Бих се лишил от всички глезотии на Спорта за това. Жалко че смотаните БГ дилъри дори не внасят такива на склад. Най-евтиния и добър автоматик в момента е VW Polo DSG 7-степенна с 2 съединителя което може да се вземе за 26-27 000лв. но въпреки че тази трансмисия е най-доброто на тва Поло като цяло от Порше не внасят такива, трябва поръчка и чакане и солена цена съответно като не е на склад. Някой да се сеща за друга нова кола на добра цена автомат?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Чувал съм, че за да е добра една автоматична скоростна кутия, то тя трябва да е голяма. Не знам в полото къде са я събрали, но едва ли е особено голяма...Иначе и аз търся малка кола автоматик за приятелката ми, но малко ме е страх как ще е откъм качество, когато скоростната кутия е малка...
Коментар
-
Аз откровено казано мразя VW и Ауди, но тази DSG7 е на светлинни години от останалите автоматици в този клас. Примерно Рено и Ситроен в Меган,C3,C4 sa oще с 4 степенна. Тази на Поло превключва за 8000 хилядни от секундата и заради 2та съединителя не усещаш самото превключване. Смисъл комфорта е невероятен и e лека. Казват че разхода на гориво е същия като на ръчна, даже понякога харчи по малко от ръчната. Старите тежки и тромави автомати са минало.Най ми се иска да си осъществя мечтата и да карам баварец или Суби автомат. Някое старо но да ме кефи. Субитата са повечето автоматик, вярно че са 4 скорости, но пък техния е много здрав и доказан, няма чупене. Само разхода на гориво е проблема там...всичко е бензин над 150 коня и харчи 13-14 градско.А за приятелката зависи колко пари, но Полото е най-удачно според мен. Пунто Ево има ли автоматик btw?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
и като започнат проблемите ще се чудиш къде да се скриеш с това DSG на Пунто Ево има роботизирана кутияпредавките могат да се сменят ръчно и автоматичнопо данни разходът при автоматично е по-нисъкслага се на 1,4 8v 77 к.с. Euro 5 - Start&Stop1,3 16v Multijet 90 к.с.1,3 16v Multijet 95 к.с.Euro 5 - Start&Stop - DPF
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар