И аз така, ама...Поне сме били фешън по-рано :D A и лично според мен дизайна на Пунто Ево е по-зле от Гранде Пунто.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Офертата е добра. И аз мисля че Грандето е много по красиво от Ево, това си личи и по малкото му разпространение. Почти не съм виждал Пунто Ево, много малко се продава. До сега всички други поколения на Пунто са по успешни май. Грандето на майка ми обаче е от 2006 година и е 1.4 16V 95hp и върви много добре. Не знам този 1.4 77к.с. какъв е..Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Офертата е добра. И аз мисля че Грандето е много по красиво от Ево, това си личи и по малкото му разпространение. Почти не съм виждал Пунто Ево, много малко се продава. До сега всички други поколения на Пунто са по успешни май. Грандето на майка ми обаче е от 2006 година и е 1.4 16V 95hp и върви много добре. Не знам този 1.4 77к.с. какъв е..petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Аз с въпросното Гранде си карам по Тракия с 160, смисъл поддържам си ги и вътре си е комфортно и не всеки може да разбере даже че съм се насвяткал така с тая малка кола. Фиат са много добри в двигателите. Може като отвори човек капака наглед да не изглежда върха на инженерната мисъл, но наистина са си осички, при добра поддръжка могат да радват с години. Остава да изчистят проблемите по купето като пластмаси, вратите и най-вече дизайна, който за жалост е спорен или го харесваш или не.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Нали искахте диоди на габаритите, мисля че този кабел ще оправи нещата http://luxima.bg/LED-STOP-ERROR-kabel.htmlАко не съм прав сори за спама.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
boyo написа:утре ще ходя към вентура да ми гледат шума в предната лява гума при пълен ляв, но ако ще се оправя сама да не я карам иначе странно, че при каране на задна шумът го няма, аз се опасявах да не е носач , но ако беше би трябвало да го има шума без значение посоката на движение...Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
boyo написа:boyo написа:утре ще ходя към вентура да ми гледат шума в предната лява гума при пълен ляв, но ако ще се оправя сама да не я карам иначе странно, че при каране на задна шумът го няма, аз се опасявах да не е носач , но ако беше би трябвало да го има шума без значение посоката на движение...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:boyo написа:boyo написа:утре ще ходя към вентура да ми гледат шума в предната лява гума при пълен ляв, но ако ще се оправя сама да не я карам иначе странно, че при каране на задна шумът го няма, аз се опасявах да не е носач , но ако беше би трябвало да го има шума без значение посоката на движение...Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Само да споделя развитието с рейката ми: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...7196Извод за мен: проверявайте поне на още едно място преди да се доверите на Ауто Италия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар