Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз така, ама...Поне сме били фешън по-рано :D A и лично според мен дизайна на Пунто Ево е по-зле от Гранде Пунто.

Коментар

Мда, определено е по-зле дизанът...Иначе офертата е супер, ако имаше възможност и за данъчен кредит...

Коментар

Офертата е добра. И аз мисля че Грандето е много по красиво от Ево, това си личи и по малкото му разпространение. Почти не съм виждал Пунто Ево, много малко се продава. До сега всички други поколения на Пунто са по успешни май. Грандето на майка ми обаче е от 2006 година и е 1.4 16V 95hp и върви много добре. Не знам този 1.4 77к.с. какъв е..
        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

lyubohar написа:
          ...Иначе офертата е супер, ако имаше възможност и за данъчен кредит...
          Има, има От което още повече ми става лошо

Коментар

Nocturne) написа:
            Офертата е добра. И аз мисля че Грандето е много по красиво от Ево, това си личи и по малкото му разпространение. Почти не съм виждал Пунто Ево, много малко се продава. До сега всички други поколения на Пунто са по успешни май. Грандето на майка ми обаче е от 2006 година и е 1.4 16V 95hp и върви много добре. Не знам този 1.4 77к.с. какъв е..
            Резил е... само за градско каране...ама не е и мърша де ...отношението цена -полза е доста добре...за бг особенно...
            petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Аз с въпросното Гранде си карам по Тракия с 160, смисъл поддържам си ги и вътре си е комфортно и не всеки може да разбере даже че съм се насвяткал така с тая малка кола. Фиат са много добри в двигателите. Може като отвори човек капака наглед да не изглежда върха на инженерната мисъл, но наистина са си осички, при добра поддръжка могат да радват с години. Остава да изчистят проблемите по купето като пластмаси, вратите и най-вече дизайна, който за жалост е спорен или го харесваш или не.

Коментар

Нали искахте диоди на габаритите, мисля че този кабел ще оправи нещата http://luxima.bg/LED-STOP-ERROR-kabel.htmlАко не съм прав сори за спама.

Коментар

boyo написа:
                  утре ще ходя към вентура да ми гледат шума в предната лява гума при пълен ляв, но ако ще се оправя сама да не я карам иначе странно, че при каране на задна шумът го няма, аз се опасявах да не е носач , но ако беше би трябвало да го има шума без значение посоката на движение...
                  мдаа, в сервиза не открихме причината... днес сложих летните гуми , едната джанта е чукната лошо, гумаджията мислеше, че от нея е бил шума, тоест била е предна дясна. Сложи я отзад, но шума пак си го има, тоест не е било джантатаУтре ще сменям и накладките, и без това са износени много (за 28 хил км)... ако и след това пак го има шума не знамНаправи ми и впечатление, че при дясната гума в накладките влизат два маркуча, а на лявата само един - на вторият си ги има всички държачи като на дясната, но маркуч няма... Според гумаджията това е на abs-a , и просто го има само на едната гума,а не че нещо се е скъсал и изпаднал примерно...
                  Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

boyo написа:
                    boyo написа:
                    утре ще ходя към вентура да ми гледат шума в предната лява гума при пълен ляв, но ако ще се оправя сама да не я карам иначе странно, че при каране на задна шумът го няма, аз се опасявах да не е носач , но ако беше би трябвало да го има шума без значение посоката на движение...
                    мдаа, в сервиза не открихме причината... днес сложих летните гуми , едната джанта е чукната лошо, гумаджията мислеше, че от нея е бил шума, тоест била е предна дясна. Сложи я отзад, но шума пак си го има, тоест не е било джантатаУтре ще сменям и накладките, и без това са износени много (за 28 хил км)... ако и след това пак го има шума не знамНаправи ми и впечатление, че при дясната гума в накладките влизат два маркуча, а на лявата само един - на вторият си ги има всички държачи като на дясната, но маркуч няма... Според гумаджията това е на abs-a , и просто го има само на едната гума,а не че нещо се е скъсал и изпаднал примерно...
                    Tоя гумаджия ти е наговорил пълни глупости,това че в едната гума влизат два маркуча е така,но едното не е маркуч,а кабела на индикацията за износени накладки
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

lyubohar написа:
                      Мда, определено е по-зле дизанът...Иначе офертата е супер, ако имаше възможност и за данъчен кредит...
                      е има депри N1 се взима ДДС-то
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

да, да, това се разбра, то даже си го пише в прав текст, не го бях видял

Коментар

ми взимай на девойката бяло :D
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Mury написа:
                            boyo написа:
                            boyo написа:
                            Tоя гумаджия ти е наговорил пълни глупости,това че в едната гума влизат два маркуча е така,но едното не е маркуч,а кабела на индикацията за износени накладки
                            да де, кабел, който е в предпазен маркуч, както и да е, причината за шума продължава да е неясна
                            Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Sev написа:
                              ми взимай на девойката бяло :D
                              А да бе, аз ще й взимам, тя сама ще си вземе, аз само ще й посоча правилната марка

Коментар

Само да споделя развитието с рейката ми: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...7196Извод за мен: проверявайте поне на още едно място преди да се доверите на Ауто Италия.

Коментар

Working...
                                X