Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nocturne) , Да за новото са ама трудно се намират. Главно търсих в нета,обиколих и няколко магазина, попаднах на някои друг модел ама не ми допаднаха много.И все пак благодаря!!!

Коментар

milen_yankov написа:
      Nocturne) , Да за новото са ама трудно се намират. Главно търсих в нета,обиколих и няколко магазина, попаднах на някои друг модел ама не ми допаднаха много.И все пак благодаря!!!
      http://www.fiat-sportiva.de/product_info.php/info/p2109_Fusion-rim-7x17-offset-38.htmlhttp://www.fiat-sportiva.de/product_info.php/info/p2113_Jet-rim-7x16-offset-38.html
      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Nocturne) написа:
        Ти на top gear ли вярваш, то и нашето Браво беше направено на нищо от тоя тъп англичанин. Не ме вълнуват на тоя глупостите и тва предаване. Самия факт че си е купил R8 ми показва колко разбира от коли.milen_yankov лети ли?
        Не е вярно това, на Джереми Кларксън ревюто на Бравото е доста позитивно (точно това, което си постнал)...Мисля, че доста реалистично описва колата. Иначе шоуто е супер забавно, без значение дали разбират от коли или не

Коментар

Позитивно ли е да разправя как Голфа е едва ли не по добър по всички показатели, но все пак ако човек иска нещо различно може да си вземе Бравото, понеже и то си има плюсове. Това беше смисъла на последното му изречение. Извинявай ще сравнява Голф с Браво... и ще се надсмива на Фиат. Както и да е, не ми се обсъжда това повече.

Коментар

Крушките на фаровете за мъгла на спортовете се сменят ужасно трудно..Не знам дали на всички модификации е така, според мен само за Спорт е такава мъка заради височината на колата и филтъра, който е кръгъл и пречи на достъпа до дясната крушка.Днес ги смених (купих едни китайски от eBay за 10 лева), но на дясната се озорих много и като резултат строших крушката, та ще поръчвам нови...Накой забелязвал ли е нагар вътре във фара за мъгла под крушката? Едно такова кафяво-оранжево петно?

Коментар

И аз се чудих как се сменят халогените. Още не съм взел крушки де, но не съм и гледал за сменянето. Височината...разлика от 3см. едва ли е решаваща, но филтъра може и да пречи. Най-добре дай да ти ги сменят някъде и не се тормози като дойде пак крушката, поне за дясната, другата нали си я сложил.

Коментар

Аз и дясната я сложих, но я напънах малко повече при завиването и я строших...След общо около час мъки мисля, че следващата ще я сложа за 5 мин макс Виж плз дали са ти нагоряли рефлеторите на халогените ако се сетиш...

Коментар

Не знам кога ще взимам крушки и като взема дали аз ще си ги слагам или в сервиз, но ако мога ще видя добре. Btw качвал ли си 3 човека на задната седалка? Има вероятност следващия уикенд да ходим с едни приятели извън София и да сме 5ма с моята кола. Аз така като гледам за 2ма отзад е добре, но 3ма...тесничко е.

Коментар

няма да им е много комфортно, ама в този клас е вече така - заради сигурността
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Nocturne) написа:
                      Не знам кога ще взимам крушки и като взема дали аз ще си ги слагам или в сервиз, но ако мога ще видя добре. Btw качвал ли си 3 човека на задната седалка? Има вероятност следващия уикенд да ходим с едни приятели извън София и да сме 5ма с моята кола. Аз така като гледам за 2ма отзад е добре, но 3ма...тесничко е.
                      Возил съм само двама на дълъг път и не са се оплаквали от седалките и мястото, хем моята седалка е доста назад...Обаче се оплакват от твърдото возене

Коментар

lyubohar написа:
                        Крушките на фаровете за мъгла на спортовете се сменят ужасно трудно..Не знам дали на всички модификации е така, според мен само за Спорт е такава мъка заради височината на колата и филтъра, който е кръгъл и пречи на достъпа до дясната крушка.Днес ги смених (купих едни китайски от eBay за 10 лева), но на дясната се озорих много и като резултат строших крушката, та ще поръчвам нови...Накой забелязвал ли е нагар вътре във фара за мъгла под крушката? Едно такова кафяво-оранжево петно?
                        И на моята кола филтъра е кръгъл :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                        Brava1.4SX

Коментар

Хоп!Някой дали се сети да погледне дали са му нагоряли рефлекторите на фаровете за мъгла?

Коментар

аз ги видяхнищо им нямапри мен над крушката има отвор за охлаждане
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ами то сигурно и при мен има, но въпреки това под крушките има оранжево/ръждиво петноосвен да съм успял да го прецакам с тези новите крушки, но не ми се вярва - едната да е работила максимум 1 минута, а и са си 55 вата, колкото е по стандарт...ок, 10х

Коментар

Да не би да има връзка това, че Сев кара без Corner lights?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X