Nocturne) , Да за новото са ама трудно се намират. Главно търсих в нета,обиколих и няколко магазина, попаднах на някои друг модел ама не ми допаднаха много.И все пак благодаря!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
milen_yankov написа:Nocturne) , Да за новото са ама трудно се намират. Главно търсих в нета,обиколих и няколко магазина, попаднах на някои друг модел ама не ми допаднаха много.И все пак благодаря!!!Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Ти на top gear ли вярваш, то и нашето Браво беше направено на нищо от тоя тъп англичанин. Не ме вълнуват на тоя глупостите и тва предаване. Самия факт че си е купил R8 ми показва колко разбира от коли.milen_yankov лети ли?
Коментар
-
Позитивно ли е да разправя как Голфа е едва ли не по добър по всички показатели, но все пак ако човек иска нещо различно може да си вземе Бравото, понеже и то си има плюсове. Това беше смисъла на последното му изречение. Извинявай ще сравнява Голф с Браво... и ще се надсмива на Фиат. Както и да е, не ми се обсъжда това повече.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Крушките на фаровете за мъгла на спортовете се сменят ужасно трудно..Не знам дали на всички модификации е така, според мен само за Спорт е такава мъка заради височината на колата и филтъра, който е кръгъл и пречи на достъпа до дясната крушка.Днес ги смених (купих едни китайски от eBay за 10 лева), но на дясната се озорих много и като резултат строших крушката, та ще поръчвам нови...Накой забелязвал ли е нагар вътре във фара за мъгла под крушката? Едно такова кафяво-оранжево петно?
Коментар
-
И аз се чудих как се сменят халогените. Още не съм взел крушки де, но не съм и гледал за сменянето. Височината...разлика от 3см. едва ли е решаваща, но филтъра може и да пречи. Най-добре дай да ти ги сменят някъде и не се тормози като дойде пак крушката, поне за дясната, другата нали си я сложил.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Не знам кога ще взимам крушки и като взема дали аз ще си ги слагам или в сервиз, но ако мога ще видя добре. Btw качвал ли си 3 човека на задната седалка? Има вероятност следващия уикенд да ходим с едни приятели извън София и да сме 5ма с моята кола. Аз така като гледам за 2ма отзад е добре, но 3ма...тесничко е.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Не знам кога ще взимам крушки и като взема дали аз ще си ги слагам или в сервиз, но ако мога ще видя добре. Btw качвал ли си 3 човека на задната седалка? Има вероятност следващия уикенд да ходим с едни приятели извън София и да сме 5ма с моята кола. Аз така като гледам за 2ма отзад е добре, но 3ма...тесничко е.
Коментар
-
lyubohar написа:Крушките на фаровете за мъгла на спортовете се сменят ужасно трудно..Не знам дали на всички модификации е така, според мен само за Спорт е такава мъка заради височината на колата и филтъра, който е кръгъл и пречи на достъпа до дясната крушка.Днес ги смених (купих едни китайски от eBay за 10 лева), но на дясната се озорих много и като резултат строших крушката, та ще поръчвам нови...Накой забелязвал ли е нагар вътре във фара за мъгла под крушката? Едно такова кафяво-оранжево петно?
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар