Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

днес ми свърши газтасреден разход по сметки - 7,7/100 :D (градско по моя маршрут, който не е натоварен)според компютъра разхода на бензин трябваше да е 7,1/100т.е. на газ на първо четене гори около 10% отгоре
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Идеален си.Намери ли гума от Стило ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

о, дапасва идеално

Коментар

Супер, 10% май е точно като по книга...И с тая цена на газта - скоро ще си спестил за Мазерати

Коментар

Е, то и аз не дойдох, ама и официално не съм оповестявал намерението си От предната вечер дори писах на Sev, че в неделята ще пътувам до Гоце Делчев. Та понеже сте зачекнали разговора относно разхода, я да ви постна едно клипче Маршрута е:Елин Пелин-Костенец-Белово-Юндола-Елешница-Гоце Делчев и обратно. За който не знае, Белово-Юндола е отсечка с дължина 25 км. само завои и изкачване...е, да, после Юндола-Елешница е основно спускане, но за сметка на това пътят е осеян с чудни-чудни дупки По магистралата съм карал с не повече от 120 км./ч., а в останалата част от маршрута - с ограниченията(е, Юндола не съм я качил с 90 км./ч.). В колата бяхме 3-ма и едно дете(ама майка ми я мога да я броя за двама)+багаж около 25-30 кг.http://vbox7.com/play:99c22cb1
            SKODA 105L '78
            PUNTO 1.2 MPI ELX '94
            FIAT 126p '89
            TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
            GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

черно браво tjet с черни джанти, 0506 май беше - на некой тук ли е че сме съседи на парчевич, отдавна се каня да питам дали е някой от вас има от скоро и една джулиета тук, много италиански вид има улицата ни
              Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

не е от нашите :D

Коментар

онзи ден видях за пръв път друго браво в моя цвят , синьоно беше m-jet
                  Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

твоето Мазерати Синьо ли е?сигурно си видял това, което беше на АИM-Jet 150 Sport, кожа, ксенон...май е оборудвано с каквото може без навигация и стъклен таван

Коментар

Не знам дали сте забелязали, но има промоция за сервизно обслужване: http://fiat.bg/content_files/pages/f...dfЦените са много прилични, има промоционален оглед на ходовата част за 7.50лв(не знам колко е по принцип, но така и така ще влизам).

Коментар

Не ми се виждат много ниски цените, пише, че е 75 лева смяна на маслен + филтъра, а аз за същото платих 66, като в тази цена влезе и смяна на въздушен (без филтъра)...Пак за АИ говорим, това преди около месец...

Коментар

Аз за Крос Пандата 1.3дизел миналата година докато беше още в гаранция платих около 100лв(масло и маслен), сега по промоция 66, което си е доста по-добре. А сега мисля да закарам метановата 1.2, че от 2007ма насам не е виждала сервиз. Само сменям масло и си я карам Малко профилактично, че ми се струва, че тропа нещо.

Коментар

това е заедно с маслото...но по-нисък клас масло

Коментар

Зависи за кои двигатели, за 1.2 по книжката си е Селениа Голд(т.е 10w40).И за Добло 1.6 също.

Коментар

да, но за Браво задължително трябва да е С3 маслоако за 75 лева сложат такова - цената е добра...а забележката "масло прапоръчитилно за двигатели над 3 години" е непрофесионална

Коментар

Working...
                                X